Vajina girişine boşalma olursa hamilelik olur mu acaba mümkün mü yaSadece sol kasığımda sızılar oluyordu ara ara bir de yumurtlama akıntım devam etti öyle şüphelemdiö
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajina girişine boşalma olursa hamilelik olur mu acaba mümkün mü yaSadece sol kasığımda sızılar oluyordu ara ara bir de yumurtlama akıntım devam etti öyle şüphelemdiö
Yumurtlama akıntın nasıldı benimde şuan beyaz krem formunda akıntım var uzun süredir o yüzden sordum :)Sadece sol kasığımda sızılar oluyordu ara ara bir de yumurtlama akıntım devam etti öyle şüphelemdiö
Ne zamandan beri var eğer hamilelik ile şüphen varsa ihtimal vardır ama yoksa enfeksiyondan dolayı yumurtlama vs. Şeylerden çok şikayet var şu sıralarYumurtlama akıntın nasıldı benimde şuan beyaz krem formunda akıntım var uzun süredir o yüzden sordum :)
Enfeksiyon tarzı bişey değil sanırım bir şikayetim yok bu konuda gebelik istiyorum ama sanırım gebelik kaynaklı değil büyük ihtimalle kullanmadığım ilaçlardan olduNe zamandan beri var eğer hamilelik ile şüphen varsa ihtimal vardır ama yoksa enfeksiyondan dolayı yumurtlama vs. Şeylerden çok şikayet var şu sıralar
Bir bilgim yok gerçektenVajina girişine boşalma olursa hamilelik olur mu acaba mümkün mü ya
Tam olarak yumurtlama dönemi gelen akıntı gibi beyaz uzayan ama sürekli sürekli değildi lavaboda falan oluyorduYumurtlama akıntın nasıldı benimde şuan beyaz krem formunda akıntım var uzun süredir o yüzden sordum :)
Regle kaç gün varEnfeksiyon tarzı bişey değil sanırım bir şikayetim yok bu konuda gebelik istiyorum ama sanırım gebelik kaynaklı değil büyük ihtimalle kullanmadığım ilaçlardan oldu
Aile hekiminde hormon testleri yapılmıyor diye biliyorum ama amh herhangibşr gün verebilirsinizSelamlar, Amh testi regliyken mi verilmeli regli olmadığın herhangi bir gün de verilir mi?
Aile hekiminde test verdim ama herkes çok doğru olmayabilir, Amh testini de yaptırman gerekiyor dedi.
Amh nedirAile hekiminde hormon testleri yapılmıyor diye biliyorum ama amh herhangibşr gün verebilirsiniz
Yumurta rezervini gösteren değerAmh nedir
Hayir herhangi bir gunde yaptırabilirsinYumurta rezervini gösteren değer
AMH aile hekimliğinde yapılmıyor ama diğer hormon testlerimi reglimin 3.günü yaptırdım.Aile hekiminde hormon testleri yapılmıyor diye biliyorum ama amh herhangibşr gün verebilirsiniz
Kuzum minik tekmeler diye bir grup açıldı komple 2025'e aitkızlar ben artık tabloyu güncellemiyorum haziran sondu bu topic için biri yeni açar diye bekledim kimse açmadı dakusura bakmayın ekler misin diye yazanlar oluyor da artık bu topic uğurunu kaybetti yeni topic lazım diye ellemedim vallahhh
yaa oraya geliyim o zamanKuzum minik tekmeler diye bir grup açıldı komple 2025'e aitOraya gel sen de
Valla kuzum baktık bi şey olmuyor komple yıl yapılmışyaa oraya geliyim o zaman
3 ay 3 ay sıkıldı herkes demek full yılı kapatmışlar nhsdfsdf
Merhaba reglime 8 gün var ne zaman test yapsam çıkarValla kuzum baktık bi şey olmuyor komple yıl yapılmış![]()
Benim de 3 gün kala 13.19 çıktı, son durumunuz ne, doktorum biraz korkuttu beni. İki gün sonra tekrar vereceğimkızlar merhaba bu sefer tutturdum inşallahbat a 3 gün varken betam 12 çıktı bat günüm yarın bir daha hangi gün versem kan sizce