Dün gittim canım bunu verdi değerde artış görünce diğer kan testlerinizde ve idrar kültürü falanda aldı öncesinde hiç kullanmadım folik asitSen kadın doğuma gittn mi canım aile hekimi mi verdi ? Ben kendim ocean marka folik asit aldım metilfolat olduğu için
Muayene oldun mu ? Ben inositol kullanıyordum onun içinde vardı folik asitDün gittim canım bunu verdi değerde artış görünce diğer kan testlerinizde ve idrar kültürü falanda aldı öncesinde hiç kullanmadım folik asit
Muayene oldun mu ? Ben inositol kullanıyordum onun içinde vardı folik asit
Evet canım ben biraz beklemeyi düşünüyorum o yüzden gitmişken kalp atışı da duyayım diye yoksa stresli oluyor benceYok canım olmadım randevusuz gitmiştim hiçbir doktor kabul etmedi biri tek oda rica minnet kan verecek dedim sonuç çıkınca görüştük muayene ettimmi dedi bende etmediniz dedim bu derde daha kese gözükmez dedi hafta ya tekrar çağırdı işteSunsun9
6 yada 7 hafta duyuluyor olmana kadar sabredebilirsen daha iyi olur senin içinEvet canım ben biraz beklemeyi düşünüyorum o yüzden gitmişken kalp atışı da duyayım diye yoksa stresli oluyor bence
Evet canım beklemeyi düşünüyorum en azındna 5 mayısa kadar eğer aksi bir durum olmazsa6 yada 7 hafta duyuluyor olmana kadar sabredebilirsen daha iyi olur senin için
Olmaz canım inşallah allahın izniyleEvet canım beklemeyi düşünüyorum en azındna 5 mayısa kadar eğer aksi bir durum olmazsa
Bat günü bugün müKızlar değerim 84.7 çıktı çok şükür
Hayır dündü. Dün kan verdim ama burda ertesi gün öğleden sonra sonuç çıkıyorBat günü bugün mü
Hayır dündü. Dün kan verdim ama burda ertesi gün öğleden sonra sonuç çıkıyor
Canim tebrik ederimKızlar değerim 84.7 çıktı çok şükür
Tebrik ederim canım cok iyiii sağlıkla gelsin inşallahKızlar değerim 84.7 çıktı çok şükür
Maşallah gözün aydın canımKızlar değerim 84.7 çıktı çok şükür
Teşekkür ederimKullandim canim ben her ay kullandim hatta. Ovülasyon testleri beni rahatlatiyordu, en azindan yumurtlama catlama bilip ona göre degerlendirip sonrasini akışına birakiyordum. Tavsiye ederim.
Kuzum şöyle, pik yakalayabiliyor musun alip takip yapmani tavsiye ederim. Çünkü onemli olan o gunleri degerlendirmek zaten. Asiri oynak degilse 2.gun kanlarin test dogru gosterir bence al. Bir gebenin günlüğü veya innovita al ama veya şöyle diyim laboquick haric baska marka altest alip denemelisin koyulasma olur belki bir dene birsey olmaz canim
çok sevindim darısı başımıza
Canim tebrik ederimhadi gözün aydın saglikla gelsin bebislerimiz inşallah
Evet canım pcos için özellikle inositol çok faydalı bence bana iyi geldi çünkü inositole başladığım 2. Ayda hamile kalmış oldumTebrik ederim canım cok iyiii sağlıkla gelsin inşallahbende bugun dr gittim alttan muayne etti polip minicikmiş almaya gerek görmedi zararı olmaz dedi bu ay klomen başlattı , ayrıca inositol folik asit, d vit, krom cinko içeren bir takviye verdi . Sen demiştin inositol diye cok şükür bugun pcos için kendi söyledi bu ay başlıcam yumurta takibide yapıcaz inşallah bizlerede nasip olue
Teşekkür ederimMaşallah gözün aydın canım
Kuzum benimde 4+4 te 1108 çıktı gayet iyi değerin hiç korkmaHoca da bi ihtimal dedi ama korktum mol gebelik olursa diye sanırım kalp atışını duyana kadar hep pimpirik olup korku içinde olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?