Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

İyi akşamlar kızlar dün de doktora gittim değerim 1103 olmuş progestron 7,5 düşük dedi biraz önce dış gebelikten şüphelendi sonra normal gebeleği dönmüş olabilir dedi çok açıklayıcı konuşmuyor doktor kaç gündür neler yaşıyorum lekelenmem kahveye döndü salı günü tekrar çağırdı eşime ben üzerimi giyerken kese gördüm ama halen dış gebelikten şüpheleniyorum demiş kafam çok karışık dün vajinal ultrason sonrası elle muayenede yaptı biraz tedirgin oldum yeni bir gebelik sonuçta zararlı değilmi babylovee Sunsun9 Vignette

Başka bir doktora daha git istersen kuzum bilemedim

9 94bassuk beni tekrar güncelleyebilir misin canimm. SAT 13 Nisan, BAT 11 Mayıs

3. Denememiz bu ay. Reglim bitti ovulasyon testi ile ilerledim yine. Bu ay da tekrar heyecanlı bekleyişe başladım .
Ovulasyon testimi de ekleyeyim örnek olsun soru sormak isteyene yardımcı olabilirim bildiğim kadar.

Eklentiler

• 1000055885.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 56

Ovulasyonlarimiz hemen hemen ayni 24-25 nisanda iki gun pik gordum ben de dun silik cizgiye dondu. 22-24-26 sinda degerlendirdik iki gunde bir umarim tutmustur.. size de bol sanss

Elle muayene nasil oluyor ?
Canim kese göründü ise dış gebelik nasıl dedi onu anlamadim?
Bu ilk haftalarda vajinal bile cogu doktor bakmak istemiyor. Sen acilinden baska bir doktor bul. En olmadi sehir hastanesi acillerine basvur

Canım kanamam yoğunlaştı gerçekten ne çiçeğimi bilmiyorum aradım yarın gel dedi ama gerçekten ihmal var şuan çok kötüyüm düşük yapıyorum sanırım babylovee

Canım kanamam yoğunlaştı gerçekten ne çiçeğimi bilmiyorum aradım yarın gel dedi ama gerçekten ihmal var şuan çok kötüyüm düşük yapıyorum sanırım babylovee
Acile gidemez misin ? Acile gitmelisin sen su an düşük bile olsa evde beklemek anlamsiz hastanede igne yaparlar gitsene

Acile gidemez misin ? Acile gitmelisin sen su an düşük bile olsa evde beklemek anlamsiz hastanede igne yaparlar gitsene
Gidiyorum canım şuan inşallah müdahale ederler ilk başta kadın doğum acil müdahale etseydi başka arayışlarda olmazdım umarım karşıma iyi bir doktor cikar bana dua edin lütfen

Arkadaşlar reglime 3 gün var az önce peçeteye çok az minicik bi pembe beyaz akıntı gibi leke geldi acaba yerleşme mi ya yumurtlamadan tam 11 gün geçti

Gidiyorum canım şuan inşallah müdahale ederler ilk başta kadın doğum acil müdahale etseydi başka arayışlarda olmazdım umarım karşıma iyi bir doktor cikar bana dua edin lütfen
Güzel haberlerle gel inşallah

Canim güzel haberlerle gel. Insallah güzelce ilgilenirler. Haber ver bize de. Dualarimiz seninle

Arkadaşlar reglime 3 gün var az önce peçeteye çok az minicik bi pembe beyaz akıntı gibi leke geldi acaba yerleşme mi ya yumurtlamadan tam 11 gün geçti
Canim olabilir. Pembe, kahverengi, acik kirmizi, pihtisiz olmadigi sürece bunlar yerlesme olabiliyor

Hic stres yapma canım banada aynısını dediler çok şükür 4 buçuk aylık olduk Allah'ın izniyle keseyi de bebeği de görürsün zaten 1103 değerle kese zor görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…