Başka bir doktora daha git istersen kuzum bilemedimİyi akşamlar kızlar dün de doktora gittim değerim 1103 olmuş progestron 7,5 düşük dedi biraz önce dış gebelikten şüphelendi sonra normal gebeleği dönmüş olabilir dedi çok açıklayıcı konuşmuyor doktor kaç gündür neler yaşıyorum lekelenmem kahveye döndü salı günü tekrar çağırdı eşime ben üzerimi giyerken kese gördüm ama halen dış gebelikten şüpheleniyorum demiş kafam çok karışık dün vajinal ultrason sonrası elle muayenede yaptı biraz tedirgin oldum yeni bir gebelik sonuçta zararlı değilmibabylovee Sunsun9 Vignette
Salı tekrar çağırdı tekrar gidip iyi bir doktor bulmaya çalışacağımBaşka bir doktora daha git istersen kuzum bilemedim
Elle muayene nasil oluyor ?İyi akşamlar kızlar dün de doktora gittim değerim 1103 olmuş progestron 7,5 düşük dedi biraz önce dış gebelikten şüphelendi sonra normal gebeleği dönmüş olabilir dedi çok açıklayıcı konuşmuyor doktor kaç gündür neler yaşıyorum lekelenmem kahveye döndü salı günü tekrar çağırdı eşime ben üzerimi giyerken kese gördüm ama halen dış gebelikten şüpheleniyorum demiş kafam çok karışık dün vajinal ultrason sonrası elle muayenede yaptı biraz tedirgin oldum yeni bir gebelik sonuçta zararlı değilmibabylovee Sunsun9 Vignette
Acile gidemez misin ? Acile gitmelisin sen su an düşük bile olsa evde beklemek anlamsiz hastanede igne yaparlar gitseneCanım kanamam yoğunlaştı gerçekten ne çiçeğimi bilmiyorum aradım yarın gel dedi ama gerçekten ihmal var şuan çok kötüyüm düşük yapıyorum sanırımbabylovee
Gidiyorum canım şuan inşallah müdahale ederler ilk başta kadın doğum acil müdahale etseydi başka arayışlarda olmazdım umarım karşıma iyi bir doktor cikar bana dua edin lütfenAcile gidemez misin ? Acile gitmelisin sen su an düşük bile olsa evde beklemek anlamsiz hastanede igne yaparlar gitsene
Güzel haberlerle gel inşallahGidiyorum canım şuan inşallah müdahale ederler ilk başta kadın doğum acil müdahale etseydi başka arayışlarda olmazdım umarım karşıma iyi bir doktor cikar bana dua edin lütfen
Canim güzel haberlerle gel. Insallah güzelce ilgilenirler. Haber ver bize de. Dualarimiz seninleGidiyorum canım şuan inşallah müdahale ederler ilk başta kadın doğum acil müdahale etseydi başka arayışlarda olmazdım umarım karşıma iyi bir doktor cikar bana dua edin lütfen
Canim olabilir. Pembe, kahverengi, acik kirmizi, pihtisiz olmadigi sürece bunlar yerlesme olabiliyorArkadaşlar reglime 3 gün var az önce peçeteye çok az minicik bi pembe beyaz akıntı gibi leke geldi acaba yerleşme mi ya yumurtlamadan tam 11 gün geçti
Yarın kan vericem. Bakalım hayırlısı :) sizin peki gebelik devam etti mi?Hayırlı olsun canımm bende 7,81 ile öğrendim
Benim regle 7 gün kala 0,6 çıkmıştı 5 kala 7,81 çıktı umarım vardır sizinde
Umarım öyledir canım ya kücücüktü serçe parmağın ucu kadar umarım devamı gelmezCanim olabilir. Pembe, kahverengi, acik kirmizi, pihtisiz olmadigi sürece bunlar yerlesme olabiliyor
İnşallah canim Allahım hamilelik haberini almayi nasip etsinUmarım öyledir canım ya kücücüktü serçe parmağın ucu kadar umarım devamı gelmez
Amiin inşallahİnşallah canim Allahım hamilelik haberini almayi nasip etsin
Hic stres yapma canım banada aynısını dediler çok şükür 4 buçuk aylık olduk Allah'ın izniyle keseyi de bebeği de görürsün zaten 1103 değerle kese zor görünürİyi akşamlar kızlar dün de doktora gittim değerim 1103 olmuş progestron 7,5 düşük dedi biraz önce dış gebelikten şüphelendi sonra normal gebeleği dönmüş olabilir dedi çok açıklayıcı konuşmuyor doktor kaç gündür neler yaşıyorum lekelenmem kahveye döndü salı günü tekrar çağırdı eşime ben üzerimi giyerken kese gördüm ama halen dış gebelikten şüpheleniyorum demiş kafam çok karışık dün vajinal ultrason sonrası elle muayenede yaptı biraz tedirgin oldum yeni bir gebelik sonuçta zararlı değilmibabylovee Sunsun9 Vignette
Canim şükür gecmisti bir daha oldu birde karin agrim oluyor. Haliyle tedirgin oluyorum. Insallah hersey yolunda ilerlerAmiin inşallahsen nasılsınn canım lekelenme bitti değil mi.
Naptin canimGidiyorum canım şuan inşallah müdahale ederler ilk başta kadın doğum acil müdahale etseydi başka arayışlarda olmazdım umarım karşıma iyi bir doktor cikar bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?