Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar günaydın Allah aşkına bana bi yardımcı olundün çok silik bi çizgi görmüştüm yukardaki ilk idrarla yapmamıştım bugün alttakini ilk idrarla yaptım marka Prodoctor hamile olabilir miyim yarın kan vereceğim

6 mayıs olanda bende gördüm inşaAllah vardır

Kızlar 10 mayıs Bat ama dün dayanamayıp test yaptım ben öğle vakti negatifti. 14 gün geçmiş şüpheli ilişkiden varsa çıkmaz mıydı

Benide ekler misin son adet tarihim 15.04.2025 beklenen adet tarihi 17.05.2025

Kızlar regle 6 gün kala test yapsam çıkar mıı yoksa erken mi belirti olarak geceleri ateş basmasıyla uyanıyorum o kadar başka hiçbir belirti yok

Merhabalar,
Umarım herkese şans getirir:)
sat 26.04 , bat 22.05 ekler misiniz lütfen? 9 94bassuk

Ben yeni gebelik planlıyorum rahim filmi çektirdim geçen hafta. Sadece folat kullanıyorum ek önereceğiniz bir takviye var mı? Ayrıca rahim filmi çekilen ay korunulması gerekiyor diyenler de var siz bu konuda herhangi bir bilgi sahibi misiniz?

5 gün korunma var adetin 10. Günü gidiyorsun zaten. Yumurtlama dönemin geçmiş oluyor

5 gün korunma var adetin 10. Günü gidiyorsun zaten. Yumurtlama dönemin geçmiş oluyor
teşekkürler yanıt için adet bitiminden 4 gün sonra çekim oldu benim yumurtlamaya denk gelmiyor aslında 5 gün antibiyotik kullanımı ve korunma dahil. Ben kontrastlı madde nedeniyle mi sıkıntı olur diye genelde önerilmiyor o ay onu öğrenmek istiyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…