Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin hepimiz ayni durumdayiz. 2 aksam ust uste test yaptim net sekilde negatifti. 1 saat once falan yine yaptim silik cizgi cikti. Ama insan bu forumda gezdikten sonra asla emin olamiyor yalanci mi kimyasal mi su mu bu mu diyeBende de iki gündür kasık bacak kol ağrısı var bugunde yemeklerden tiksinti geldi çok afedersiniz kahve içiyim dedim boğazıma dizildi içemedim midem almadı bata son 5 gün var içim hop hop ediyor umutlanıp ta sonra üzülmek istemiyorum![]()
Bayramdan sonraki hafta hemen hemen kesinleşiriz gibi geliyor bana. Belli olmaz bir bakmışsın tekrar bir bayram yaparız Allah nasip ederseInan hepimiz ayni durumdayiz. Hevesle ben mi oyle saniyorum diye dusunuyoruz. Ama insan vucudunu tanir. Tarifinizi de anliyorum bu arada cunku tamamen adet sancisiyla ayni degil bu cok daha farkli iceride gezip dolasan bi sizi elektrik akimi gibi buzulme kasilma tarzi bir sey ama adet sancısı gibi degil onun kadar yogun da degil. Surekli orada olan ama asiri da hissettirmeyen bi his. Garip.
Evet tahmini o zamanlara gelir eger varsa kese kalp vs gorme asamalarina gecmis oluruz Allah'ın izniyleBayramdan sonraki hafta hemen hemen kesinleşiriz gibi geliyor bana. Belli olmaz bir bakmışsın tekrar bir bayram yaparız Allah nasip ederse![]()
Ben gecikmeyi bekliyorum olursa tabi. Erken yaptığım zaman daha çok üzülüyorum çünkü çıkmıyor ama içim içimi yiyor o ayrı meseleInanin hepimiz ayni durumdayiz. 2 aksam ust uste test yaptim net sekilde negatifti. 1 saat once falan yine yaptim silik cizgi cikti. Ama insan bu forumda gezdikten sonra asla emin olamiyor yalanci mi kimyasal mi su mu bu mu diyecok da ustune dusunmemek lazim stres de kotu bir ettken
Ya evet insan duramiyormus. Benim ilk deneme. Sanki bi sinav sonucu açıklanacakmis da atama açıklanacakmis da onu bekliyor gibi. Sonra diyorum bunda en azindan testi varBen gecikmeyi bekliyorum olursa tabi. Erken yaptığım zaman daha çok üzülüyorum çünkü çıkmıyor ama içim içimi yiyor o ayrı mesele![]()
Dua ediyorum tüm isteyenlere, anneliği hakkıyla yapacak olan kadınlara nasip etsin kolaylıklaEvet tahmini o zamanlara gelir eger varsa kese kalp vs gorme asamalarina gecmis oluruz Allah'ın izniyle![]()
Amiiin insallahDua ediyorum tüm isteyenlere, anneliği hakkıyla yapacak olan kadınlara nasip etsin kolaylıkla![]()
Hahahah aynen öyleYa evet insan duramiyormus. Benim ilk deneme. Sanki bi sinav sonucu açıklanacakmis da atama açıklanacakmis da onu bekliyor gibi. Sonra diyorum bunda en azindan testi var![]()
Ya bi tane de var sanirim senin. Neden olmuyor ozel degilse. Sebepsiz olanlardan mi. Cok var etrafimda. Korkuyorum ben de oyle bir seylerdenHahahah aynen öyleben 4 yıldır mütemadiyen böyle olduğum için alıştım artık
![]()
Atama işine torpil lazım genelde bunda torpil de işlemiyorYa evet insan duramiyormus. Benim ilk deneme. Sanki bi sinav sonucu açıklanacakmis da atama açıklanacakmis da onu bekliyor gibi. Sonra diyorum bunda en azindan testi var![]()
Evet canım 6 yaşında bi oğlum var 1 buçuk yıl önce de 1 düşük yaptım. Yumurta rezervinin yaşıma göre ortalamanın altında olduğunu söyledi doktor bi de gebeliklerimi kanamalı geçiriyodum hep o da pıhtılaşma yüzündenmiş.Ya bi tane de var sanirim senin. Neden olmuyor ozel degilse. Sebepsiz olanlardan mi. Cok var etrafimda. Korkuyorum ben de oyle bir seylerden
Ahahhaha valla ben 1 saat amuda kalkip yattim bunu da torpilden saymazlarsa cok nankordur bu miniklerAtama işine torpil lazım genelde bunda torpil de işlemiyor![]()
Allah Allah neler neler var gercekten burada takildikca cok sey duydum. Umarim bir surpriz olur da minnos bir bebek daha katilir ailenizeEvet canım 6 yaşında bi oğlum var 1 buçuk yıl önce de 1 düşük yaptım. Yumurta rezervinin yaşıma göre ortalamanın altında olduğunu söyledi doktor bi de gebeliklerimi kanamalı geçiriyodum hep o da pıhtılaşma yüzündenmiş.
Ahahhahaha valla bebekten sonraki hayatım için birde bu denli heyecan yapacağımı tahmin etmezdimAhahhaha valla ben 1 saat amuda kalkip yattim bunu da torpilden saymazlarsa cok nankordur bu minikler![]()
İnşallah canım oğlum 2 yaşındayken karar verdik hadi bi kardeşi olsun aradaki yaş farkı çok olmasın dedik ama bizim dememizle olmuyormuş onu öğrendik. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman veriyormuş ☺Allah Allah neler neler var gercekten burada takildikca cok sey duydum. Umarim bir surpriz olur da minnos bir bebek daha katilir ailenize![]()
Yaşınız ve amh değeriniz özel olmazsa sorabilir miyim? Çok düşük amh ile doğal yoldan çok gebe kalan oluyormuş genelde pıhtılaşma da bildiğim kadarıyla iğne ile tedavi ediliyorEvet canım 6 yaşında bi oğlum var 1 buçuk yıl önce de 1 düşük yaptım. Yumurta rezervinin yaşıma göre ortalamanın altında olduğunu söyledi doktor bi de gebeliklerimi kanamalı geçiriyodum hep o da pıhtılaşma yüzündenmiş.
Pıhtılaşma için doktor gebe kaldığımda iğne vereceğini söyledi şimdilik bebe aspirini coraspin falan kullanıyorum. Yaşım 34 amh ta yanlış hatırlamıyosam 0,90 larda falandı.Yaşınız ve amh değeriniz özel olmazsa sorabilir miyim? Çok düşük amh ile doğal yoldan çok gebe kalan oluyormuş genelde pıhtılaşma da bildiğim kadarıyla iğne ile tedavi ediliyor
Ben o kadar mucizevi şeyler okudum ki amh değerinin değil kalitesinin önemi ile ilgili inanıyorum ki sizden de yakın zamanda güzel haberlerinizi alacağız.Pıhtılaşma için doktor gebe kaldığımda iğne vereceğini söyledi şimdilik bebe aspirini coraspin falan kullanıyorum. Yaşım 34 amh ta yanlış hatırlamıyosam 0,90 larda falandı.
İnşallah bu ay da hayal kırıklığına uğramayızBen o kadar mucizevi şeyler okudum ki amh değerinin değil kalitesinin önemi ile ilgili inanıyorum ki sizden de yakın zamanda güzel haberlerinizi alacağız.