akıntınız var mı benim sarıyla beyaz arası akıntım var gibiBenim de 7 haziran en sinir bozucu gunler bunlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntınız var mı benim sarıyla beyaz arası akıntım var gibiBenim de 7 haziran en sinir bozucu gunler bunlar![]()
neden olmasın canım biraz geç kalmıştır ama gelicektir bebişinO işler hiç bilinmiyor, yine de tutabiliyor sürpriz şekilde... Ona kalırsa ben tam da yumurtanın çatlama ihtimalinin olduğu günleri değerlendirdim, ama o kadar azki umudum. Çünkü 9 aydır aynı şeyi yapıyorum olmuyor. Umutsuz şekilde bekliyorum aslına bakarsan. Rahim filmi çektirtikten sonra ancak belki umutlanabilirim. Siz çektirdiniz mi?
İnşallah yarın sabah ilk idrar ile deneyeceğim bakalimmmYarın bi başka marka test ile denesene bi sen silik görüyorsan bence denemeye değerhadi güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Aynen dur bakalım hayırlısı ile sonucunu at bekliyorumİnşallah yarın sabah ilk idrar ile deneyeceğim bakalimmm
Çok teşekkür ederim ilgilendigin içinAynen dur bakalım hayırlısı ile sonucunu at bekliyorum![]()
Merhaba bende albi test yaptım 2 gün geçti adetimden bu markaya güvenmeli miyimAlbi test kaset testler arasında en iyisi yoksa silik bile çıkarmıyor üstü yazılı olandan yapmıştım iki defa cok iyi varsada yoksada kesin net cıkar artık istedigniz saate yapabilirsiniz hayırlısıyla inşallah gelmiştir bebişiniz![]()
çektirmedim canım ikinci çocuğu istiyoruz bi tane oğlum var 5 ay denedik bi tane tuttu boş gebelik oldu oda zaten 8 hafta bekledik belki bebek vardır diye ama yoktu malesef bu ayda bırakmıştık aslında denemeyi![]()
Umarım beklenen bütün bebişler en sonunda gelir, hayırlısıyla gelirneden olmasın canım biraz geç kalmıştır ama gelicektir bebişin. akıntı herhangi bi belirti varmı peki
ah kuzum benim çok üzüldüm ama malesef anneler kayıpları hiç unutmuyor bence ana yüreği keşke unutup devam edebilsekUmarım beklenen bütün bebişler en sonunda gelir, hayırlısıyla gelir![]()
Bir belirtim yok şuanlık ama çok dinlememeye çalışıyorum vücudumu. Çünkü önceki aylarda çok yanıldım. Artık bizde akışa bıraktık aslında. Hatta diyoruz bu yazı uğraşmadan geçirelim, olursa olur olmazsa ekim ayı gibi hsg çektirelim. Belkide öyle yapıcaz. İnsan yoruluyor üzülüyor her ay bekle bekle... bende geçen sene 21 haftalıkken kızımı kaybettim. Aslında hazırmıyım değilmiyim onu da pek bilmiyorum. Yarım kalan bir hikaye var, diğer yandan bitmeyen bir yas var. Onun yeri tabiki hep ayrı olacak benim için. Karışık duygular.
Canım benim yazını okurken bile çok duygulandım, yaşadığın tarifsiz bir acı Allah yerine sana ve hepimize kucağımıza alacağımız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinUmarım beklenen bütün bebişler en sonunda gelir, hayırlısıyla gelir![]()
Bir belirtim yok şuanlık ama çok dinlememeye çalışıyorum vücudumu. Çünkü önceki aylarda çok yanıldım. Artık bizde akışa bıraktık aslında. Hatta diyoruz bu yazı uğraşmadan geçirelim, olursa olur olmazsa ekim ayı gibi hsg çektirelim. Belkide öyle yapıcaz. İnsan yoruluyor üzülüyor her ay bekle bekle... bende geçen sene 21 haftalıkken kızımı kaybettim. Aslında hazırmıyım değilmiyim onu da pek bilmiyorum. Yarım kalan bir hikaye var, diğer yandan bitmeyen bir yas var. Onun yeri tabiki hep ayrı olacak benim için. Karışık duygular.
Canım yeni gördüm bu ay regle 10 gün kala yapmaya basladim denemek için hic boyle cikmamisti ve hepsi ayni marka bugünde aynı şekilde ve daha belli şekilde çıkmaya başladı bi kaç gün daha beklicem daha 6 gün var regle belki yerleşme olmadı daha o yuzden netlesmiyo. Normalde ekran belirirken ince kirmizi bi çizgi cikiyo sonra rengi soluyo bu şekilde anlamadim bendeSanki kuruma çizgisine benziyor ama en sonuncuda onu da göremedim. Çıplak gözle belki görülür. Umarım hamilesinizdir.
İki gun kremsi beyaz akintim oldu suanlik baska bisey yok belirtim de yok vallaaakıntınız var mı benim sarıyla beyaz arası akıntım var gibi
Hangi marka canım testCanım yeni gördüm bu ay regle 10 gün kala yapmaya basladim denemek için hic boyle cikmamisti ve hepsi ayni marka bugünde aynı şekilde ve daha belli şekilde çıkmaya başladı bi kaç gün daha beklicem daha 6 gün var regle belki yerleşme olmadı daha o yuzden netlesmiyo. Normalde ekran belirirken ince kirmizi bi çizgi cikiyo sonra rengi soluyo bu şekilde anlamadim bende![]()
Yapmaya devam et at buraya bu şekilde öğrenen çok ama pik kadar koyu olmalıKızlar adet dönemime 3 4 gün var ovülasyon testi yaptım pike yakın cıktı bu şekilde olup hamilelik öğrenenen var mı aranız da![]()
ProdoctorHangi marka canım test
Bide son 2 gündür bu kadar koyu cikiyor 3-4 gün önce yaptığımda hiç böyle degildi kuruma çizgisi olsa o zamanda çıkmaz mıydı aklımda deli sorular reglimi bekliyorum bakalımHangi marka canım test
Canım yeni gördüm bu ay regle 10 gün kala yapmaya basladim denemek için hic boyle cikmamisti ve hepsi ayni marka bugünde aynı şekilde ve daha belli şekilde çıkmaya başladı bi kaç gün daha beklicem daha 6 gün var regle belki yerleşme olmadı daha o yuzden netlesmiyo. Normalde ekran belirirken ince kirmizi bi çizgi cikiyo sonra rengi soluyo bu şekilde anlamadim bende![]()
Aynen canım bu ay erkenden bakayim dedim ne olup ne bitiyor diye boyle bisey gorunce acaba mı dedim10 gün kala henüz çok erkeeen, çünkü embryonun rahme tutunması için en az bir 5-6 gün lazım ki, zaten döllenmişse muhtemelen 4 gün önce döllenmiştir sende de, yani o testi yaptığın zaman.
Erken gebelik testlerinde hep öyle oluyor, ekranda ilk önce hafif silik çizgi gibi birşey gözüküyor sonra 5 dk geçip son halini alınca o gidiyor. Çünkü henüz daha ekran tam oluşmadığı içindir.
En iyisi beklemek :)
Ovülasyon testim başka kalmadıYapmaya devam et at buraya bu şekilde öğrenen çok ama pik kadar koyu olmalı