- 4 Kasım 2024
- 639
- 244
- 18
- 29
Çok sonradan çıktıysa olabilir yinede bi sabahh deneBaşka bir marka ile yaptım biraz önce ama o negatif. Su içtiğim için de olabilir. Sabah ilk idrarla deneyecem. Kuruma çizgisi olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sonradan çıktıysa olabilir yinede bi sabahh deneBaşka bir marka ile yaptım biraz önce ama o negatif. Su içtiğim için de olabilir. Sabah ilk idrarla deneyecem. Kuruma çizgisi olabilir mi ?
Çok geç çıktıysa olabilir ama hemen çıktıysa hamile olma ihtimaliniz çok yüksekAllahım dualarıma cevap verir inşallah. Başka marka bir test yaptım o negatif çıktı. Kuruma çizgisi renksiz oluyormuş. Resimde renkli gibi geldi bana ne düşünüyorsunuz ?
İlk yapar yapmaz gölge görüyorum sandım. Sonra kendi kendimi kandırıyorum diyip kaldırdım hemen. İşe döndüm 1 saat kadar sonra içime kurt düştü baktım böyleydi. Yani ilk başta da tamamen tertemiz değildi bana göre. BilemedimÇok sonradan çıktıysa olabilir yinede bi sabahh dene
İlk 5 dk içinde gölge var sanki gibi geldi. Koyulaşmayınca kendi kendimi kandırıyorum aklım bana oyun oynuyor artık dedim kaldırdım. 1 saat kadar sonra içime kurt düştü baktım. Böyleydi. Bilemiyorum. Umutlanmak istiyorum umutlanamıyorum daÇok geç çıktıysa olabilir ama hemen çıktıysa hamile olma ihtimaliniz çok yüksek![]()
İş arasında markete yolladılar marketin yanındaki eczaneden aldım kutusunu falan attım folyosuyla tişörtün içine attım 2 arada bir derede yaptım çıktım. O yüzden markasına bakmak aklıma gelmedi ama daily comfort olabilir. Kutusu benziyorduTestin markası nedir
Bilemiyorum çiçegim markada önemli sen yarın kesin yap test bide agrılı mıydı adetinİlk yapar yapmaz gölge görüyorum sandım. Sonra kendi kendimi kandırıyorum diyip kaldırdım hemen. İşe döndüm 1 saat kadar sonra içime kurt düştü baktım böyleydi. Yani ilk başta da tamamen tertemiz değildi bana göre. Bilemedim
İlk gün çok ağrıdı sökülmek bilmedi. 1 2 damla ile söküldü sonraBilemiyorum çiçegim markada önemli sen yarın kesin yap test bide agrılı mıydı adetin
Bence var canım umarım koyulaşır her geçen günKızlar günaydın, çok uzun zamandır üyelik açmadan forumda yazılanları okuyorum. Kısaca geçmiş hikayemden bahsedip sizlere danışmak istiyorum. 8 aylık evliyim. 5 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay bir kimyasal geçmişim oldu. Bat 28 Nisan iken 29 Nisan sabah pozitif idrar testi ile aynı gün akşam 38,21 beta hcg ile hamileliği öğrendim ancak 2 mayısta kanamam başladı. Doktora gittiğimde endometrium (rahim duvarının) beklenenden ince olduğunu kimyasal gebelik yaşama ihtimalim olduğunu öğrendim. Zaten sonrasında pıhtılı kanamalarla düşük gerçekleşti. 4 mayısta beta hcg 9, 7 Mayıs (kanamamın bittiği gün) 0,4 çıktı ve böylece ilk gebeliğim hiç istemediğim çok çok fazla üzüldüğüm ve yıprandığım bir şekilde bitti. Sonraki ayı doktorumuz korunmanıza gerek yok dediği ve kendimizi hazır hissedip hâlâ istediğimiz için değerlendirdik. Bat 31 Mayıs idi (kimyasal gebelikten ötürü kanama başlangıcını esas aldım/döngüm 29 günde bir). 30 mayısta merak edip evde kalan son artımed kaset test yaptım ancak negatif çıktı. Daha sonra beklemeye karar verdim ve ilk 4 Haziran sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım (idrarda 5 saniye beklettiğim için control çizgisi de biraz silikti) ve 10 dakika içinde hayalet çizgi gördüm emin olamadığım için ertesi gün yeni test yapmak istedim. Bugün sabah ise tekrarlıdığım test fotoğraflarını ekleyeceğim. Sırayla yukarıdan aşağıya doğru 5. Dakika, 20. Dakika ve 30. Dakika. Çizgi gittikçe koyulaştı. Fakat yine de 2 günde bir kan verip yıpranmak istemiyorum. Beta hcg biraz daha yükselmiş olur diye düşünerek bayramın son günlerine doğru veya bayram bitiminde kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Çok zor benim için beklemek ama geçen ay duygusal olarak çok yıprandığım bir süreç oldu. Fotoğraftaki teste göre sizce hamile miyim? Tek olan fotoğraf dün sabahki, 3 ü alt alta olan bugün sabah yaptığım yukarıda sıralamasını yazdığım test.
Tekrarlamayı düşünüyorum koyulaşma takibi için teşekkür ederimBence var canım umarım koyulaşır her geçen gün
Bariz görünüyor inşallah olmuştur bu sefer. Sağlıkla devam etsin.Kızlar günaydın, çok uzun zamandır üyelik açmadan forumda yazılanları okuyorum. Kısaca geçmiş hikayemden bahsedip sizlere danışmak istiyorum. 8 aylık evliyim. 5 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay bir kimyasal geçmişim oldu. Bat 28 Nisan iken 29 Nisan sabah pozitif idrar testi ile aynı gün akşam 38,21 beta hcg ile hamileliği öğrendim ancak 2 mayısta kanamam başladı. Doktora gittiğimde endometrium (rahim duvarının) beklenenden ince olduğunu kimyasal gebelik yaşama ihtimalim olduğunu öğrendim. Zaten sonrasında pıhtılı kanamalarla düşük gerçekleşti. 4 mayısta beta hcg 9, 7 Mayıs (kanamamın bittiği gün) 0,4 çıktı ve böylece ilk gebeliğim hiç istemediğim çok çok fazla üzüldüğüm ve yıprandığım bir şekilde bitti. Sonraki ayı doktorumuz korunmanıza gerek yok dediği ve kendimizi hazır hissedip hâlâ istediğimiz için değerlendirdik. Bat 31 Mayıs idi (kimyasal gebelikten ötürü kanama başlangıcını esas aldım/döngüm 29 günde bir). 30 mayısta merak edip evde kalan son artımed kaset test yaptım ancak negatif çıktı. Daha sonra beklemeye karar verdim ve ilk 4 Haziran sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım (idrarda 5 saniye beklettiğim için control çizgisi de biraz silikti) ve 10 dakika içinde hayalet çizgi gördüm emin olamadığım için ertesi gün yeni test yapmak istedim. Bugün sabah ise tekrarlıdığım test fotoğraflarını ekleyeceğim. Sırayla yukarıdan aşağıya doğru 5. Dakika, 20. Dakika ve 30. Dakika. Çizgi gittikçe koyulaştı. Fakat yine de 2 günde bir kan verip yıpranmak istemiyorum. Beta hcg biraz daha yükselmiş olur diye düşünerek bayramın son günlerine doğru veya bayram bitiminde kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Çok zor benim için beklemek ama geçen ay duygusal olarak çok yıprandığım bir süreç oldu. Fotoğraftaki teste göre sizce hamile miyim? Tek olan fotoğraf dün sabahki, 3 ü alt alta olan bugün sabah yaptığım yukarıda sıralamasını yazdığım test.
Canım evvela iyi ki gezip tozmuşsun. Bebeksiz özgür hayatın tadını çıkarmışsın. Şimdi bebekli mutluluk zamanı :)ilk defa bu ay sinirimden agladim ben de ki benim daha 4 ay oldu. Ama benim de yasim 34 olacak ve amh degerim pek iyi degilmis gecen sene 1.35 di. Bizde esim daha kontrole gitmedi 6 ay deneyelim dedik o yuzden turkiyeye gidince esim bi ornek verecek bakalim ne diyecekler. 7 sene cocuk istemedim gezecem tozacagim dedim bundan da asla pisman degilim ama cidden cok sabir gerektiren bir surecmis sanki basarmam gereken bisey var ama ben beceremiyorum gibi bi his oluyor bende
Umarım.. Amin inşallah.Bariz görünüyor inşallah olmuştur bu sefer. Sağlıkla devam etsin.
Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz, tebriklerKızlar günaydın, çok uzun zamandır üyelik açmadan forumda yazılanları okuyorum. Kısaca geçmiş hikayemden bahsedip sizlere danışmak istiyorum. 8 aylık evliyim. 5 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay bir kimyasal geçmişim oldu. Bat 28 Nisan iken 29 Nisan sabah pozitif idrar testi ile aynı gün akşam 38,21 beta hcg ile hamileliği öğrendim ancak 2 mayısta kanamam başladı. Doktora gittiğimde endometrium (rahim duvarının) beklenenden ince olduğunu kimyasal gebelik yaşama ihtimalim olduğunu öğrendim. Zaten sonrasında pıhtılı kanamalarla düşük gerçekleşti. 4 mayısta beta hcg 9, 7 Mayıs (kanamamın bittiği gün) 0,4 çıktı ve böylece ilk gebeliğim hiç istemediğim çok çok fazla üzüldüğüm ve yıprandığım bir şekilde bitti. Sonraki ayı doktorumuz korunmanıza gerek yok dediği ve kendimizi hazır hissedip hâlâ istediğimiz için değerlendirdik. Bat 31 Mayıs idi (kimyasal gebelikten ötürü kanama başlangıcını esas aldım/döngüm 29 günde bir). 30 mayısta merak edip evde kalan son artımed kaset test yaptım ancak negatif çıktı. Daha sonra beklemeye karar verdim ve ilk 4 Haziran sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım (idrarda 5 saniye beklettiğim için control çizgisi de biraz silikti) ve 10 dakika içinde hayalet çizgi gördüm emin olamadığım için ertesi gün yeni test yapmak istedim. Bugün sabah ise tekrarlıdığım test fotoğraflarını ekleyeceğim. Sırayla yukarıdan aşağıya doğru 5. Dakika, 20. Dakika ve 30. Dakika. Çizgi gittikçe koyulaştı. Fakat yine de 2 günde bir kan verip yıpranmak istemiyorum. Beta hcg biraz daha yükselmiş olur diye düşünerek bayramın son günlerine doğru veya bayram bitiminde kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Çok zor benim için beklemek ama geçen ay duygusal olarak çok yıprandığım bir süreç oldu. Fotoğraftaki teste göre sizce hamile miyim? Tek olan fotoğraf dün sabahki, 3 ü alt alta olan bugün sabah yaptığım yukarıda sıralamasını yazdığım test.
Canım evvela iyi ki gezip tozmuşsun. Bebeksiz özgür hayatın tadını çıkarmışsın. Şimdi bebekli mutluluk zamanı :)
Evet maalesef ki çok zorlu bir süreç. Senin daha yeni denemeler, inşallah ki olur tez zamanda. Ama yine de bütün testlerden geçmek lazım diye düşünüyorum. Mesela birisi vardı 4-5 ay hamile kalamadı, doktorlar en az 1 sene dene dediler. Ama kız gitti bütün testleri yaptırdı, prolaktini yüksek çıktı. İlaç aldı bunun için ve bir sonraki ay hamile kaldı. Halbuki doktorları dinleyip 1 sene bekleseydi daha kaç ay negatif görüp üzülecekti boşu boşuna. Doktorlar prosedür gereği 6 ay, 1 sene diyorlar ama bence hamile kalmaya çalıştığın aydan itibaren hem kadın hem erkek herşeye baktırmalı. Gerekirse rahim filmi bile çektirmeli -- sonuçta zararlı değil diye biliyorum. Siz de Türkiye'ye geldiğinizde baktırın dediğin gibi ama inşallah o zamana kadar sürpriz hamile kalmış olursun
Ben de adetimi bekliyorum, başlar başlamaz hsg için randevu alacağım. Dün de içip içip kendimi sarhoş edip üzüntülü şarkılar dinledim. Artık iş iyice çığırından çıktı benim için, bakalım bu acılı bekleyiş daha ne kadar sürecek. Yılımı doldurmama az kaldı...
Benim de psikolojim fenaCanım evvela iyi ki gezip tozmuşsun. Bebeksiz özgür hayatın tadını çıkarmışsın. Şimdi bebekli mutluluk zamanı :)
Evet maalesef ki çok zorlu bir süreç. Senin daha yeni denemeler, inşallah ki olur tez zamanda. Ama yine de bütün testlerden geçmek lazım diye düşünüyorum. Mesela birisi vardı 4-5 ay hamile kalamadı, doktorlar en az 1 sene dene dediler. Ama kız gitti bütün testleri yaptırdı, prolaktini yüksek çıktı. İlaç aldı bunun için ve bir sonraki ay hamile kaldı. Halbuki doktorları dinleyip 1 sene bekleseydi daha kaç ay negatif görüp üzülecekti boşu boşuna. Doktorlar prosedür gereği 6 ay, 1 sene diyorlar ama bence hamile kalmaya çalıştığın aydan itibaren hem kadın hem erkek herşeye baktırmalı. Gerekirse rahim filmi bile çektirmeli -- sonuçta zararlı değil diye biliyorum. Siz de Türkiye'ye geldiğinizde baktırın dediğin gibi ama inşallah o zamana kadar sürpriz hamile kalmış olursun
Ben de adetimi bekliyorum, başlar başlamaz hsg için randevu alacağım. Dün de içip içip kendimi sarhoş edip üzüntülü şarkılar dinledim. Artık iş iyice çığırından çıktı benim için, bakalım bu acılı bekleyiş daha ne kadar sürecek. Yılımı doldurmama az kaldı...
Benim de psikolojim fenaNisan'da transfer oldum ama kimyasal gebelikle sonuçlandi. Bayram bile gelsin istemiyorum. Millet çocuklarını süsleyip pusleyip gezecek benim bayram için bir nedenim yok gibi. Dün çok ağladım