- 9 Ocak 2025
- 219
- 76
- 13
Hepimiz ayni durumdayiz bir şeyler bulmak istiyoruz.. bence bat gectikten sonra test yapmak en mantıklısı. Ben ovulasyon testini de bıraktım yapınca daha stres olduğumu gördüm. Umarım bir gün pozitif sonuçlarla kavuşuruz burda..Merhaba tekrar kızlar, daha önce yazmıştım ama cevap gelmeyince tekrar yazmak istedim. Bu ay ovülasyonla takip yapmak istedim. sat 1 haziran. Normalde regl bittikten 2-3 gün sonra testi yapmaya başlarım. Yine aynı şekilde yapıcaktım ama içimden regl son günü 6. günü temizlendikten sonra akşam yapmak geldi. Yaptım ve belirgin silik çizgi çıktı. Diğer günler teste devam ettim. Regl bittikten sonra 5. gün belirgin kırmızı çizgiyi gördüm (normalden erken) o gün ilişki olmadı ancak önceki ve sonraki 2 gün değerlendirdik. Şimdi ise yumurtlama gününden itibaren devam eden akıntım ve göğüslerimde şişkinlik var ancak ağrı, hassasiyet vs yok. Bir de önceki dönemlerde kasık bölgemde ağrı, batma vs olurdu. Bu defa o da yok. Aslında akışına bırakmak istiyorum ama olamıyor bir türlü. Sürekli belirtiler arıyorum, okuyorum. Reglime de 10 gün var. Beklemekten başka çarem yok gibi.