Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Merhaba tekrar kızlar, daha önce yazmıştım ama cevap gelmeyince tekrar yazmak istedim. Bu ay ovülasyonla takip yapmak istedim. sat 1 haziran. Normalde regl bittikten 2-3 gün sonra testi yapmaya başlarım. Yine aynı şekilde yapıcaktım ama içimden regl son günü 6. günü temizlendikten sonra akşam yapmak geldi. Yaptım ve belirgin silik çizgi çıktı. Diğer günler teste devam ettim. Regl bittikten sonra 5. gün belirgin kırmızı çizgiyi gördüm (normalden erken) o gün ilişki olmadı ancak önceki ve sonraki 2 gün değerlendirdik. Şimdi ise yumurtlama gününden itibaren devam eden akıntım ve göğüslerimde şişkinlik var ancak ağrı, hassasiyet vs yok. Bir de önceki dönemlerde kasık bölgemde ağrı, batma vs olurdu. Bu defa o da yok. Aslında akışına bırakmak istiyorum ama olamıyor bir türlü. Sürekli belirtiler arıyorum, okuyorum. Reglime de 10 gün var. Beklemekten başka çarem yok gibi.
Hepimiz ayni durumdayiz bir şeyler bulmak istiyoruz.. bence bat gectikten sonra test yapmak en mantıklısı. Ben ovulasyon testini de bıraktım yapınca daha stres olduğumu gördüm. Umarım bir gün pozitif sonuçlarla kavuşuruz burda..😇

Merhaba tekrar kızlar, daha önce yazmıştım ama cevap gelmeyince tekrar yazmak istedim. Bu ay ovülasyonla takip yapmak istedim. sat 1 haziran. Normalde regl bittikten 2-3 gün sonra testi yapmaya başlarım. Yine aynı şekilde yapıcaktım ama içimden regl son günü 6. günü temizlendikten sonra akşam yapmak geldi. Yaptım ve belirgin silik çizgi çıktı. Diğer günler teste devam ettim. Regl bittikten sonra 5. gün belirgin kırmızı çizgiyi gördüm (normalden erken) o gün ilişki olmadı ancak önceki ve sonraki 2 gün değerlendirdik. Şimdi ise yumurtlama gününden itibaren devam eden akıntım ve göğüslerimde şişkinlik var ancak ağrı, hassasiyet vs yok. Bir de önceki dönemlerde kasık bölgemde ağrı, batma vs olurdu. Bu defa o da yok. Aslında akışına bırakmak istiyorum ama olamıyor bir türlü. Sürekli belirtiler arıyorum, okuyorum. Reglime de 10 gün var. Beklemekten başka çarem yok gibi.
Anladığım kadarıyla pikten önceki günü değerlendirmişsiniz bu çok çok iyi, pik günü boş sonrasında 2 gün değerlendirme dimi? Bence ihtimal çok yüksek ❤️❤️ stressiz bol bol avakado yiyerek adetinizi bekleyin ❤️

Hepimiz ayni durumdayiz bir şeyler bulmak istiyoruz.. bence bat gectikten sonra test yapmak en mantıklısı. Ben ovulasyon testini de bıraktım yapınca daha stres olduğumu gördüm. Umarım bir gün pozitif sonuçlarla kavuşuruz burda..😇
Umarım :) Hepimiz için en güzel şekilde ve kolaylıkla olsun :)
Anladığım kadarıyla pikten önceki günü değerlendirmişsiniz bu çok çok iyi, pik günü boş sonrasında 2 gün değerlendirme dimi? Bence ihtimal çok yüksek ❤️❤️ stressiz bol bol avakado yiyerek adetinizi bekleyin ❤️
Evet, yazdığınız gibi o günleri değerlendirdik. Umarım bu defa olumludur. Bat tarihim eşimin doğum günü inşallah ona verebileceğim en güzel hediyeyi veririm. Teşekkür ederim 🩷

IMG_7134.webp

Kan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyor

Kan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyor
Kan testi için erken olduğunu düşünüyorum çünkü pik gününden itibaren bugün 5. gün. Açıkçası birazda regl gecikmesi olmadan idrar ya da kan testi yaptırmak istemiyorum :) Beklediğimden farklı bir sonuç görmek üzecek beni biliyorum :) Şu an akışına bırakmaya çalışıyorum. 🩷

En güzeli akışa bırakmak tabi yapabiliyorsan çünkü ben yapamıyorum
Kan testi için erken olduğunu düşünüyorum çünkü pik gününden itibaren bugün 5. gün. Açıkçası birazda regl gecikmesi olmadan idrar ya da kan testi yaptırmak istemiyorum :) Beklediğimden farklı bir sonuç görmek üzecek beni biliyorum :) Şu an akışına bırakmaya çalışıyorum. 🩷

Sen
Eki Görüntüle 3604349 Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi mi

Eki Görüntüle 3604349 Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi midir ?
Seninki nasıl oldu canım inşallah hamişsindir☺️

Kızlar benim beta niye böyle çıktı ya normalmi referans dışı değer olarak gözüküyo

Eklentiler

• IMG_1689.webp
    IMG_1689.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız🫣🤲🏼🙏❤️

Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi

Yorumlarınıza ihtiyacım var 😞🙏
Reglime 4 gün var bu arada

Eklentiler

• IMG_8896.webp
    IMG_8896.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_8897.webp
    IMG_8897.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_8897.webp
    IMG_8897.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_8896.webp
    IMG_8896.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız🫣🤲🏼🙏❤️

Alttaki ovülasyon testi

Çizgi var gibi canım hangi gun pik görmüştüm kac gun geçti pik uzerinden

Çizgi var gibi canım hangi gun pik görmüştüm kac gun geçti pik uzerinden
Canım negatif değer hastanenin referans aralığı ile ilgili referans disi görünebilir ama şüphen varsa yarin tekrarla bence

canım 7 haziran pik, 8 haziran çatlama olmuştu.
pik üzerinden 10 gün geçti.

bugün öğle aramda gidip bi test daha yapıcam belki kan vermeye de gidebilirim, sanırım dayanamicam :110:

Alttaki ovülasyon testi

Gözün aydın bence var 😍🫶🏼 ovülasyon pike yakın cıkmış gebelik testinde de silik cizgi bariz belli bat ne zamandı

Gözün aydın bence var 😍🫶🏼 ovülasyon pike yakın cıkmış gebelik testinde de silik cizgi bariz belli bat ne zamandı
Çok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden 😞😪

Bat 21 Haziran 4 gün kaldı.
Hadi olmamda gecikir inşallah 🤲🏼😌🌺

Rabbim hepimize nasip etsin bakabilen isteyen 🤲🏼🙏❤️

Back
X