Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Artimed. Gunum gecti mi bilemiyorum aslinda 28-35 gun arasi degisiyor dongum cok duzenli degil bugun 33.gunumdu. iki gun daha beklicektim ama suphelendigim bir seyler olunca bekleyemedim
Malesef artımed herkezde pozitif gösteriyor gecen aylarda bndede ve bir çok kişide gösterdi asla kullanılmıycak bir test inşallah vardır

Malesef artımed herkezde pozitif gösteriyor gecen aylarda bndede ve bir çok kişide gösterdi asla kullanılmıycak bir test inşallah vardır
Evet eczanede sadece o vardi yarini beklerken bir test daha yapicam. Suphelendiren sey bir kac gundur gundelik isleri yaparken nefes nefese kaliyordum. Ilk gebeligimde de yasadigim bir seydi ilk donemlerde. Progesteron artisindan oluyormus bazisinda. Bakalim kismet

Kızlar birşey sorucan önemli olan pik mi çatlamamı ben farkettim ki bikaç aydır pik görüp bırakıyorum çatlamayı değerlendiremiyorum. Ne düşünüyorsunuz

Kızlar birşey sorucan önemli olan pik mi çatlamamı ben farkettim ki bikaç aydır pik görüp bırakıyorum çatlamayı değerlendiremiyorum. Ne düşünüyorsunuz
Önemli olan çatlama. Yumurta çatlayınca dölleniyor. Pikte değerlendirmenin sebebi spermin yaklaşık 3 gün canlı kalıyor olması böylece yumurta çatlayınca içerde sperm oluyor. Ve çatlamadan sonra yumurta yaklaşık 12-18 saat canlı kalıyor

Önemli olan çatlama. Yumurta çatlayınca dölleniyor. Pikte değerlendirmenin sebebi spermin yaklaşık 3 gün canlı kalıyor olması böylece yumurta çatlayınca içerde sperm oluyor. Ve çatlamadan sonra yumurta yaklaşık 12-18 saat canlı kalıyor
Yaa ben hep pikde degerlendirip bırakmıştım bu ay 3 gün üst üste metodunu deneyeceğim 😍

1000213237.webp
artimede guvenmedim predictor aldim artik guvenmeliyim heralde😮

Hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruz hangi belirtileriniz vardi
Regl olacakmis gibi hafif lekelenme, hafif sanci ve yine regl doneminde cikan gibi bir iki sivilce. Yani bunlar her ay olan seyler gibi. Ama beni suphelendiren bir kac gundur fazla nefes nefese kaliyordum normal rutin islerimi yaparken. Ilk hamileligimde de ilk donemler boyle oldugunu hatirladim. Progesteron artisiyla olabiliyormus bu erken hamilelikte

Regl olacakmis gibi hafif lekelenme, hafif sanci ve yine regl doneminde cikan gibi bir iki sivilce. Yani bunlar her ay olan seyler gibi. Ama beni suphelendiren bir kac gundur fazla nefes nefese kaliyordum normal rutin islerimi yaparken. Ilk hamileligimde de ilk donemler boyle oldugunu hatirladim. Progesteron artisiyla olabiliyormus bu erken hamilelikte
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza 😇
Lekelenme ne zaman oldu acaba?

Bugün bende de regl agrisi başladı çok fena muhtemelen hamilelikten değil baya ağrıyor çünkü 😕

Back
X