- 20 Haziran 2016
- 6.203
- 10.548
- 248
Amin kuzum inşallah mayısta transferim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallah mayısta transferim var
Niye 6 ay canım normalde 1 senedir. Kaç yaşındasın ?Yok cnm 3 defa baktı 5 ay içinde bana demirim disanda bütün değerlerim normal çıktı 6 ay olmazsa eşine bakalım diyordu belki budefa sprem testi filanda ister cuma sanırım gidecem bakalım ne yapacak
Sağ ol canım inşallah hepimiz pozitiflenelim en kısa sürede
Kuzum hayırlı olsun pozitifi görmüşsünSağ ol canım inşallah hepimiz pozitiflenelim en kısa sürede![]()
İnşallah canım bu arada tebrik ederim Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBariz pik canım mutlaka değerlendir
Amin canım sağ olasın bence çatlama öncesi değerlendirmek çok daha önemli benim o şekilde tuttu. Yumurta çatladığında içerde sperm olması önemli. Senin de muhtemelen yarın çatlaman olurİnşallah canım bu arada tebrik ederim Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Sağ ol canım çok şükür bu ay nasip olduKuzum hayırlı olsun pozitifi görmüşsün![]()
Markası ne canım laboquick e benziyor sanki. Test gölgelenmiş ama gölgenin içinde de belli belirsiz çizgi var sanki. Bulabilirsen predictor al bence . Regline ne kadar var
Kan vermiş miydin canımSağ ol canım çok şükür bu ay nasip oldu![]()
Predictor ile öğrendim ben denemek istersen ama var gibiCanım Bebetime bu daha once de yapmıştım kuruma vs cıkarmamıştı, gün içi idrar ama pembemsi çizgi kuruma değil sanırım. Bata 5 kaldı bugünle birlikte gün içi idrarla denedim oylesine canlı olarak daha net görünüyor çizgi
Kuzum cok sagol teşekkür ederim insallah darısı başına
Hadi insallah kuzum. Sende pozitifi alirsin bu ay. Test günün ne zaman. Eslere de takviye icirmek onemli kızlar. Bizlerde sorun olmadigi halde multivitaminler falanlar iciyoruz onlarda da sorun olmasa dahi icsinler hep kendinize yüklenmeyin.Bende bu ay Gynoseed jel kullandım eşimde thancs takviyeye başladı bakalım inşallah bu ay olur![]()
Canim sat neydi kac cikti en son beta? Ve hangi gün. Dr iki kati diyorsa sorun etme. Benim kuzenim ustune regl olmus 300 beta ile ogrenmis sen düşün. Strese girmeKızlar sonucum 137 çıktı beklediğimden düşük ama doktor iki katı yükselmiş dedi haftaya pazartesi gel tekrar kan verelim dedi folık asıt felan yazdı
Yaaa canimmm cok tebrik ederim kacirmisim resmen.. tebrikler canim benim saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah. Allahim kucagimiza almayi da nasip etsin
Onu bulamadım aşko bi de o cok pahalı eczanede 300 küsürPredictor ile öğrendim ben denemek istersen ama var gibi![]()
Canım benimde Sat29mart bat 27nisan bu ay yumurtam kendiliğinden çatladı bende beklemedeyim benide ekler misiniz tabloya
31 olcam Ağustosta bilmem 2. Gebelik için 6 ay deneme veriyorum sonra konuscaz dedi evet gebelik 6 ay ila 1 yıl arsinda en yüksek şansNiye 6 ay canım normalde 1 senedir. Kaç yaşındasın ?
Bence artışın çok güzel cnm içini ferah tutKızlar sonucum 137 çıktı beklediğimden düşük ama doktor iki katı yükselmiş dedi haftaya pazartesi gel tekrar kan verelim dedi folık asıt felan yazdı