Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kuzum cok sagol teşekkür ederim insallah darısı başına🙏🥰 insalllah zor gunler gecer 🙏
Insallah hepinize nasip olsun saglikla hamile kalmak🙏

Hadi insallah kuzum. Sende pozitifi alirsin bu ay. Test günün ne zaman. Eslere de takviye icirmek onemli kızlar. Bizlerde sorun olmadigi halde multivitaminler falanlar iciyoruz onlarda da sorun olmasa dahi icsinler hep kendinize yüklenmeyin.
İnşallahhh aminnn 🙏🏽❤️ testi gecikince yapmayı düşünüyorum daha önce kimyasal olduğu için erken yapıp üzülmek istemiyorum açıkcası 🫠 evet eşler de önemli özellikle sigara içiyorsa direkt etkiliyor.. bu ay da yumurtlamam 19. Döngüde oldu o yüzden 9 gün var regle bakalım 🙏🏽❤️

İnşallahhh aminnn 🙏🏽❤️ testi gecikince yapmayı düşünüyorum daha önce kimyasal olduğu için erken yapıp üzülmek istemiyorum açıkcası 🫠 evet eşler de önemli özellikle sigara içiyorsa direkt etkiliyor.. bu ay da yumurtlamam 19. Döngüde oldu o yüzden 9 gün var regle bakalım 🙏🏽❤️
Bence de en guzeli gecikince yaomak. Beta düşük ciktigi zaman daha büyük stres.. keske dayanabilsek de gittigimizde direkt kalp atışı dinlesek ama nerdeee bir hafta kala basliyoruz saymaya 🤭
Katiliyorum canim sigara cok onemli. Bide beslenme de önemli. Eşler de mutlaka vitamin kullanmali bence o yüzden. Bizde de eksik olmadigi halde vitamin iciyoruz ne olmus.
Yarisina yaklasmak uzeresin canim insallah güzel haberlerle gel 🙏

Bence de en guzeli gecikince yaomak. Beta düşük ciktigi zaman daha büyük stres.. keske dayanabilsek de gittigimizde direkt kalp atışı dinlesek ama nerdeee bir hafta kala basliyoruz saymaya 🤭
Katiliyorum canim sigara cok onemli. Bide beslenme de önemli. Eşler de mutlaka vitamin kullanmali bence o yüzden. Bizde de eksik olmadigi halde vitamin iciyoruz ne olmus.
Yarisina yaklasmak uzeresin canim insallah güzel haberlerle gel 🙏
Ah dayanabilsek gerçekten bu sefer zorlayacağım kendimi 3 mayıs yıldönümümüz 2. Yılımıza bir süpriz ile başlayalım inşallah o gün yapıcam test eğer gelmezse kırmızılar🙏🏽🫠 dopru söylüyorsun vitamin çok önemli çokk iki taraf içinde bakalım hayırlısı olsun inşallah 😍❤️

Canim beta 700dü şükür duzenli artis oldu. Drlar sagolsun hemen korkutuyorlar zaten muhtemelen sana da aynini yapacaklar hep olumsuz konusuyorlar. Kalp atışı duyulana kadar hep en olumsuzu soyluyorlar...
Hadi bakalim seninde insallah guzel bir deger çıkar. Senin sat ve bat neydi ?
19 mart sat bat bugündü. Ben 9-10 mayısa kadar gitmeyi düşünmüyorum bu sebeple her şey oluşsun kalp atışı da duyulur hem

Kızlar selam. Sanırım dış gebelik geçiriyorum. Allahım sizlere sağlıklı sıhhatli versin inşallah. Ben iyi şeyler yaşamıyorum bu ara. Cumartesi doktora gideceğim.

Su an silik oldugu icin 2gunde 1 iliski ile ilerleyebilirsin. 3 günde 1 veya 2 günde 1 hangisi uyarsa. Koyulasma olunca mutlaka degerlendir ve silinince catlamada da mutlaka degerlendir. Zaten kasik agrilari ele veriyor yumurtlama yaklaşınca ve vajinal akıntı artışı.
Suan oyle yapiyorum 2-3 gunde bir iyice koyulasinca ve siliklesince o gunelr ust uste denicemm. Tebrik ederimmm sen kac aydir deniyodun canim var mi tavsiye😂

Kızlar selam. Sanırım dış gebelik geçiriyorum. Allahım sizlere sağlıklı sıhhatli versin inşallah. Ben iyi şeyler yaşamıyorum bu ara. Cumartesi doktora gideceğim.
Çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor kanaman mı arttı inşallah kötü bir şey yoktur 🙏🏽

19 mart sat bat bugündü. Ben 9-10 mayısa kadar gitmeyi düşünmüyorum bu sebeple her şey oluşsun kalp atışı da duyulur hem
Betahcg sonuclansin da bir plan cizersin. Ama insan merak ediyor gidip bakmak istiyor yaa.. insallah guzelce artisin olur canim🙏

Suan oyle yapiyorum 2-3 gunde bir iyice koyulasinca ve siliklesince o gunelr ust uste denicemm. Tebrik ederimmm sen kac aydir deniyodun canim var mi tavsiye😂
Aynen canim bende oyle denedim. Teşekkür ederim tatlım 🥰 darısı başına inşallah.. ben gynoseed jel kullandim bu ay tavsiye ederim bir sorun olmasina gerek yok kullanabilirsin. D vitamini ve balik yagi da önemli. Takviyeler vucudun eksiklerini gideriyor bence gebeligi destekliyor. Bide iliski sonrasi veya esnasinda yastik bel altina 😀 bacaklar biraz havada yatış. Yumurta kalitesini destekle 🙏💗

Maşallah nasıl güzel haberler inşallah tüm hamişler kucağına sağlıkla bebişlerini alır. Ben umutlu haberlerin aksine o kadar umutsuzım ki isyan etmek istemiyorum daha kötü durumda olanlar var biliyorum ama bana nasip olamayacak gibi hissediyorım çok istiyprum diye böyle olduğunu düşünüyorum

ben elendim kuzum bu ayda denemeyeceğiz sağlık sorunlarım var ilaç kullanmam lazım sanırım tek çocukda kalacağız hayırlısı olsun diyorum
hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Aynen canim bende oyle denedim. Teşekkür ederim tatlım 🥰 darısı başına inşallah.. ben gynoseed jel kullandim bu ay tavsiye ederim bir sorun olmasina gerek yok kullanabilirsin. D vitamini ve balik yagi da önemli. Takviyeler vucudun eksiklerini gideriyor bence gebeligi destekliyor. Bide iliski sonrasi veya esnasinda yastik bel altina 😀 bacaklar biraz havada yatış. Yumurta kalitesini destekle 🙏💗
canım sen ovü testi kullandın mı ben de almak istiyorum ama pco sebebiyle hep kırmıxı çıkıyot kararsız kaldım

canım sen ovü testi kullandın mı ben de almak istiyorum ama pco sebebiyle hep kırmıxı çıkıyot kararsız kaldım
Kullandim canim ben her ay kullandim hatta. Ovülasyon testleri beni rahatlatiyordu, en azindan yumurtlama catlama bilip ona göre degerlendirip sonrasini akışına birakiyordum. Tavsiye ederim.
Kuzum şöyle, pik yakalayabiliyor musun alip takip yapmani tavsiye ederim. Çünkü onemli olan o gunleri degerlendirmek zaten. Asiri oynak degilse 2.gun kanlarin test dogru gosterir bence al. Bir gebenin günlüğü veya innovita al ama veya şöyle diyim laboquick haric baska marka al 😒 test alip denemelisin koyulasma olur belki bir dene birsey olmaz canim

Çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor kanaman mı arttı inşallah kötü bir şey yoktur 🙏🏽
Teşekkür ederim. Beta aşırı yavaş artıyor. Sol kaşığımın da solunda ağrı var. Batma şeklinde. Gebelik belirtiletini adam akıllı yaşamıyorum. Sabah göğsüm ağrımıyor akşam aniden ağrıyor. Kasık bölgesi ağrılarım aniden ve acılı oluyor. Genelde yatıp uzanınca oluyor. Şüphemiz var. Büyük ihtimalle böyle.

Back
X