Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim ve tertemiz bir tek çizgiinşallah vardır canım başka markayla da dene bence erken gebelik testi al![]()
Canimm sagol iyi olmaya çalışıyorum. Dün kan uyuşmazlığı ignesi oldum o yasadigim kanamadan dolayi.
Yok aşkım bu hafta ya da haftaya olacağım. Yaa inşallah ağzından bal damlıyorCanimm sagol iyi olmaya çalışıyorum. Dün kan uyuşmazlığı ignesi oldum o yasadigim kanamadan dolayi.
Kuzum belirti olarak çok sık idrara cikma var ama assiriii.. midem karışıyor yani kusma seviyesinde değil ama böyle bir değişik. Kasiklarda ağrı var bi anda regl agrisi gibi oluyor. Göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var. Bide cokca uyku hali ile beraber cabuk yorulma var. Yani malum döngü belirtileri ile ayni gibi ama yasarken anliyorsun birseyler farkli. Ozellikle göğüslerdeki o sızı gibi sey epey farkediliyor. Sende gelecek ay yasayacaksin bu belirtileri hazirlikli olsen regl oldun mu balım
![]()
Hic merak etme reglden sonra gelecek inşallah bebeginYok aşkım bu hafta ya da haftaya olacağım. Yaa inşallah ağzından bal damlıyorBen bu sayfayı çok takip edemedim gecikerek mi öğrenmiştin canım yoksa erken testle mi?
Bebetime hakkında olumsuz şeyler duymuştum maalesefDenedim ve tertemiz bir tek çizgiBebetime kaset yalancı cıkardı demekki
Ay inşallah kuzum araştırdım işte transfer öncesi ve sonrası için bol bol kuruyemiş vs aldım. Adet olana kadar çok dikkat etmiyorum ama adet olunca sağlıklı beslenmeye başlayacağımHic merak etme reglden sonra gelecek inşallah bebeginaraştırmalar yap biraz transfer sonrasi beslenme vs ile alakali. Elinden geldigince ihtimali yükselt.
Kuzum benim bi kanama oldu bat gününün gecesi kirmizi kahve pembe arasi ertesi gunde devam etti tabi ben umudu kestim. Sonra bekledim agrim oldu ama tam sökülme olmadi. O arada test yaptim testte bisey cikmadi ama bilinmedik bir markaydi. Sonra Gecikme oldu haliyle once o zmn da test yaptim prodoctor ve bir gebenin günlüğü kaset test orda gördüm. Insallah darisi senin basina olsun kuzucum![]()
Ben göremedim maalesefKızlar Allah aşkına ben mi görüyorum silik gerçekten var mı Eki Görüntüle 3580701
Simdiden basla kuzum simdiden. Vucut anca o yediklerinin faydasini hissediyor çünkü. Takviyeler vs bile 3 ayda etki ediyor diyor ya doktorlar mesela. O yuzden sen simdiden kabak cekirdegi kavrulmamis kuruyemis yemeye basla. Zaten transferden sonra avokado ve yumurtasiz gün gecirmemeye calis. Allahım yardimcin olsun kuzumAy inşallah kuzum araştırdım işte transfer öncesi ve sonrası için bol bol kuruyemiş vs aldım. Adet olana kadar çok dikkat etmiyorum ama adet olunca sağlıklı beslenmeye başlayacağım![]()
Amin kuzum inşallah tekte tutunur benim bebişim de annesini bekletmezSimdiden basla kuzum simdiden. Vucut anca o yediklerinin faydasini hissediyor çünkü. Takviyeler vs bile 3 ayda etki ediyor diyor ya doktorlar mesela. O yuzden sen simdiden kabak cekirdegi kavrulmamis kuruyemis yemeye basla. Zaten transferden sonra avokado ve yumurtasiz gün gecirmemeye calis. Allahım yardimcin olsun kuzum![]()
Insallah kuzucum insallahhAmin kuzum inşallah tekte tutunur benim bebişim de annesini bekletmez![]()
Görünüyor ama umarim kuruma degildir bu siralar testler hep yaniltici. Ama eger kuruma degilse bebis varEki Görüntüle 3580711 kızlar fiğerinde tam çekemedim var demiiii
Benim testlerin hep kar beyaz çıkar kuruma bile çıkmıyor ilk defa gördüm bunuGörünüyor ama umarim kuruma degildir bu siralar testler hep yaniltici. Ama eger kuruma degilse bebis var![]()
Benim testlerin hep kar beyaz çıkar kuruma bile çıkmıyor ilk defa gördüm bunu ilk 5-8 dk da çektimGörünüyor ama umarim kuruma degildir bu siralar testler hep yaniltici. Ama eger kuruma degilse bebis var![]()
çok geçmiş olsun canım.Kızlar selam. Sanırım dış gebelik geçiriyorum. Allahım sizlere sağlıklı sıhhatli versin inşallah. Ben iyi şeyler yaşamıyorum bu ara. Cumartesi doktora gideceğim.
belki ikizdirKizlar kontrol beta 839 çıktı çarşamba yine kontrol4+2 ye biraz beta yüksek değil mi yoksa ben mi fazla pimpiriklik yapıyorum
![]()
kuzum kendini nasıl iyi hissedersen. kendine iyi bakben elendim kuzum bu ayda denemeyeceğiz sağlık sorunlarım var ilaç kullanmam lazım sanırım tek çocukda kalacağız hayırlısı olsun diyorum
hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
e varrrrEki Görüntüle 3580711 kızlar fiğerinde tam çekemedim var demiiii
iki farklı test sonuçta, ama yine de en iyisi kan testidirrrGünaydın hanımlar sabah yaptım bu testi ve anında bu şekilde çıktı diğer mor olan da pazar sabahı yapmıştım iki test de yaniltmaz demi ya