Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar birsey soracağım ben 24nisanda yani adetimin 18.gunu pik gördüm 25nisanda da siliklesti çatladı ögunden sonra bikac gün sonra tekrar merak edip yapmistim çok silik çıkmıştı bugün 6.gun yumurtlama olali ama ovilasyon testim tekrar bayağı koyu çıktı adetime 6 gün kaldı tekrar yumurtlama olduğunu pek sanmıyorum sizce neden olabilir

Döngünuz ne kadar sürüyor
Başlarda 35 gündü sonra 40-45 olmaya başladı bu süreçte çok kez gittim doktora ama vajinal ultırasondan korktuğum için karından baktılar pcos denmedi hiç en son gittiğim doktor beni cesaretlendirdi baktı ve pco tanısı koydu ama ilaç cs vermedi

Canim cok sagol idare ediyorum. Sen nasilsin iyi misinnn ? Hersey yolunda olsun bu ay pozitif haber al insallah🙏
Biraz agrili sancili geciyor canim bide antibiyotik basladim. Insallah hersey yolunda ilerler.
Ben iyiyim şükür, bekleyiş içindeyim 🥲
Canım neden ağrılı sancılı geçiyor? Kanaman durmadı mı?

Ben iyiyim şükür, bekleyiş içindeyim 🥲
Canım neden ağrılı sancılı geçiyor? Kanaman durmadı mı?
Kuzucum insallahhh sende pozitifi görürsün bu denemede 🙏🥰
Kuzum cok şükür durdu kanama. Ama iste beni tetikledi o durum ekstra dikkat ediyorum. Birde kasık ağrılarım oluyor. Ve nerdeyse hiç kalkip yemek falan yapamiyorum iki dk dursam ayakta yoruluyorum. Midem birsey kabul etmiyor ama beslenmekte zorundayim.. kuyruk sokumu agrisi cekiyorum birde birkac gündür. Biraz sikayetlerim var anlayacagin. Ama şükür diyorum en olumsuzu olmasin diye hep dua ediyorum. Antibiyotik basladi bide dr bakteri cikmis idrarda.

Başlarda 35 gündü sonra 40-45 olmaya başladı bu süreçte çok kez gittim doktora ama vajinal ultırasondan korktuğum için karından baktılar pcos denmedi hiç en son gittiğim doktor beni cesaretlendirdi baktı ve pco tanısı koydu ama ilaç cs vermedi
Bence vajinal ultrason kesinlikle baktırin benimde döngüm hep 30 gün üstünde seyrediyordu geçen sene ağustos da vajinal ultrasonda polip göründü. Mart ayında histeroskopi oldum ondan sonra 2 kez mens kanaması gördüm daha kısa sürede oldum ağrım sizim kalmadi. Vajinal ultrasonda bana da pcos olabilirsin denildi ama kesin konusulmadi. Şuan döngülerimden kaynaklı değilim diyorum

Kızlar kaç yıldır bebek hasretini var ben 20 yıldır bekliyorum 9 temmuzda 20 yıl bitiyor hala gelemedi bizee
Selam canım, en kısa zamanda kavuşursun umarım bebeğine. benim ilk denemem geçen sene mayıs ayıydı. tam 1 sene oluyor bu ay, arada bir düşüğüm var.

sat ve batımız aynı hahah ekledimm 🍀
Ahahahh evet tabloda fark ettim umarim ikimize de şans getirir. 6 aylık evliyim ilk denememiz olacak. Yumurtlamami her zaman akintilarimdan biliyordum. Yumurtlama testleri de aldim 1 2 aydir onlarla takip ediyorum belirtilerimle testler uyusuyor mu diye. Bakalim kismet artik😍

Ahahahh evet tabloda fark ettim umarim ikimize de şans getirir. 6 aylık evliyim ilk denememiz olacak. Yumurtlamami her zaman akintilarimdan biliyordum. Yumurtlama testleri de aldim 1 2 aydir onlarla takip ediyorum belirtilerimle testler uyusuyor mu diye. Bakalim kismet artik😍
benim ikinci çocuk olucakkk, bu ay ikimize de şans getirsinnnn

Kızlar çarşamba sabah kan vermiştim beta 23.5 çıkmıştı sonra o gece başka özel bir hastanede kan verdim 40.8 çıktı bugün sabah tekrar ilk verdiğim hastanede verdin 41,7 çıktı sizce kimyasal mı

Kızlar çarşamba sabah kan vermiştim beta 23.5 çıkmıştı sonra o gece başka özel bir hastanede kan verdim 40.8 çıktı bugün sabah tekrar ilk verdiğim hastanede verdin 41,7 çıktı sizce kimyasal mı
Hastaneden hastaneye fark edşypr. İlk verdiğin hastaneye göre 2 kat artmış belli ki kimyasal değil hayırlı olsun

9 94bassuk canım beni silebilirsin 1 hafta önce 6 çıkmıştı beta ama daha tekrar kontrol edemeden 30 nisanda regl oldum kimyasala mi döndü yoksa hatalı miydi sonuç bilemiyorum

Back
X