Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bence vajinal ultrason kesinlikle baktırin benimde döngüm hep 30 gün üstünde seyrediyordu geçen sene ağustos da vajinal ultrasonda polip göründü. Mart ayında histeroskopi oldum ondan sonra 2 kez mens kanaması gördüm daha kısa sürede oldum ağrım sizim kalmadi. Vajinal ultrasonda bana da pcos olabilirsin denildi ama kesin konusulmadi. Şuan döngülerimden kaynaklı değilim diyorum
İşte bir yıl olmadı daha o yüzden bir şey yapamıyoruz bekliyorum takviyeler falan zaten iki ayım kaldı bir yıla

kızlar bişey sorucam yumurtlamadan sonra 12.günüm bugün gebelik olsa ovülasyon testi kesin pik çıkardı dimi

Bugünü ve yarını değerlendir canım yarın silikse aslında tam piki sen bu testi yapmadan 6 8 saat önce yaşamış olabilirsin işte buna denk geliyoruz bazen o yüzden kaçırıyoruz dün ilişki olduysa tutar ama
En alttaki bugunki testim üstteki düne ait calamışmı acaba

Eklentiler

• IMG_5898.webp
    IMG_5898.webp
    148,8 KB · Görüntüleme: 63
Hayırlı günler kızlar bir arkadaşım ilk kez ovulasyona başladı bu ay testler bu şekilde tahminine göre bata 5 gün kalmış yorumlaya bilecek olan var mı bugün ki yumurtlamaya benziyor demi

Eklentiler

• 242081cd-8974-400c-ab51-097eae6468db.webp
    242081cd-8974-400c-ab51-097eae6468db.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı günler kızlar bir arkadaşım ilk kez ovulasyona başladı bu ay testler bu şekilde tahminine göre bata 5 gün kalmış yorumlaya bilecek olan var mı bugün ki yumurtlamaya benziyor demi
Bende bunu dusunuyodum benimde bata 5 gün var dün yaptım tekrar böyle pozitif cikti

Burda son günlerde pozitif cikiyosa gebeliğe işaret diyorlardı ama pek umitlenmekde istemiyorum aslinda

Burda son günlerde pozitif cikiyosa gebeliğe işaret diyorlardı ama pek umitlenmekde istemiyorum aslinda
Evet bende lh testi ile gebelik öğrenmiş biriyim 2 kez hemde . Aslında tecrübem var ama bu arkadaşımın adetleri 40 günü buluyor hatta geçtiği oluyor adetten 5 gün sonra başladı teste sanki testi üç kez pik oldu gibi . Bende acaba hamilelik mi diye düşündüm ama 5 gün sonra başladıysa teste bugün adetten sonra 21. Günü bugün acaba yumurtluyormusunuz hamilemisiniz şuan ben de heyecanlandım bak 👀

Evet bende lh testi ile gebelik öğrenmiş biriyim 2 kez hemde . Aslında tecrübem var ama bu arkadaşımın adetleri 40 günü buluyor hatta geçtiği oluyor adetten 5 gün sonra başladı teste sanki testi üç kez pik oldu gibi . Bende acaba hamilelik mi diye düşündüm ama 5 gün sonra başladıysa teste bugün adetten sonra 21. Günü bugün acaba yumurtluyormusunuz hamilemisiniz şuan ben de heyecanlandım bak 👀
Benimde 30 31 gün arası oluyo 18.gun pik 19.gun çatlama oldu tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum 5 gün kalasın yanj

Kuzucum insallahhh sende pozitifi görürsün bu denemede 🙏🥰
Kuzum cok şükür durdu kanama. Ama iste beni tetikledi o durum ekstra dikkat ediyorum. Birde kasık ağrılarım oluyor. Ve nerdeyse hiç kalkip yemek falan yapamiyorum iki dk dursam ayakta yoruluyorum. Midem birsey kabul etmiyor ama beslenmekte zorundayim.. kuyruk sokumu agrisi cekiyorum birde birkac gündür. Biraz sikayetlerim var anlayacagin. Ama şükür diyorum en olumsuzu olmasin diye hep dua ediyorum. Antibiyotik basladi bide dr bakteri cikmis idrarda.
Canım bak hiç kendini endişelendirme. Zaten doktor kontrolündesin. Dün görümcemle sohbet ediyordum, oğlu 2 yaşında. Dedim nasıl oğrendin gebe olduğunu, test yaptınmı, hayır dedi. Ben adet gördüm dedi tam 2 gün. Nasıl yani dedim, o da normal 2 gün tam adet kanaması yaşadım dedi ve böylece hamile olmadığını düşünmüş. Sonra midesi çok bulanınca eşi ısrar etmiş doktora gidelim diye, öyle öğrenmiş gebeliğini. Yani kanama olsa da hiç dikkat etmedi sonrasında da -- biraz rahat tip -- ama sapasağlam nur topu gibi bebeği doğdu.
Yorgunluk, mide bulantısı vs..tatlı şeyler. Bak bu forumda ne kadar hasretle bekledin hamile kalmayı, sonunda oldu çok şükür 😊 yani enerjik olup bizim gibi adet görmeyi mi isterdin yoksa halsizlik yaşayıp hamile olmayı mı, öyle düşün. Keşke bir gram enerjim olmasaydı da ama hamile olsaydım diyorum ben yeter ki. Bak dinlen, tadını çıkar bu güzel zamanın, bebişin seninle 😍 inşallah sağlıklı devam edecek, anne olacaksın 😍

Canım bak hiç kendini endişelendirme. Zaten doktor kontrolündesin. Dün görümcemle sohbet ediyordum, oğlu 2 yaşında. Dedim nasıl oğrendin gebe olduğunu, test yaptınmı, hayır dedi. Ben adet gördüm dedi tam 2 gün. Nasıl yani dedim, o da normal 2 gün tam adet kanaması yaşadım dedi ve böylece hamile olmadığını düşünmüş. Sonra midesi çok bulanınca eşi ısrar etmiş doktora gidelim diye, öyle öğrenmiş gebeliğini. Yani kanama olsa da hiç dikkat etmedi sonrasında da -- biraz rahat tip -- ama sapasağlam nur topu gibi bebeği doğdu.
Yorgunluk, mide bulantısı vs..tatlı şeyler. Bak bu forumda ne kadar hasretle bekledin hamile kalmayı, sonunda oldu çok şükür 😊 yani enerjik olup bizim gibi adet görmeyi mi isterdin yoksa halsizlik yaşayıp hamile olmayı mı, öyle düşün. Keşke bir gram enerjim olmasaydı da ama hamile olsaydım diyorum ben yeter ki. Bak dinlen, tadını çıkar bu güzel zamanın, bebişin seninle 😍 inşallah sağlıklı devam edecek, anne olacaksın 😍
Canim cok haklısın binlerce şükür ediyorum zaten Allahım nasip etti çok şükür ki 🙏🥲🧿🙏🥲 insallah saglikla devam eder saglikla da yavrumuzu kucagimiza alırız diyorum hep. Bu konuda canını sıkan bir gecmis tecrübe yaşayınca insan tedirgin oluyor iste elinde olmuyor o da. Allahim saglikla kolaylikla nasip etsin insallah bebegimi dünyaya getirmeyi 🙏
Insallah sende ve diger bekleyen tüm arkadaslarim da bebislerinize kavusursunuz.
Haklisin kuzum arkadasim normal 4 gun regl görmüş üstüne hamile oldugunu ogrenmis. Sonraki ay yine olmus mesela kanamasi regl zamani. Olabiliyor tabi ki. Allahim sonunu güzel getirsin insallahh🙏

Çatlamışmı acaba kızlar kurudukda belirginlesti birazcık sadece

Eklentiler

• IMG_5898.webp
    IMG_5898.webp
    148,8 KB · Görüntüleme: 55
Back
X