- 28 Ağustos 2024
- 183
- 38
- 13
- 22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım teşekkür ederim sorduğun içinSunsun9 canım nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Evanora'yla görüşüyordunuz sanırım o nasıl bir gelişme var mı?
Hiç belli olmaz benim reglden 4 gün önce kan sonucum negatifti. Net sonuç için en erken regl günü test yapmak lazımTest yaptım daha 5 gün var olsaydı çıkardı demi
ya ciddi miisisssiiiiiin
Umarım yaa sizin belirtiler neydiHiç belli olmaz benim reglden 4 gün önce kan sonucum negatifti. Net sonuç için en erken regl günü test yapmak lazım
Regl öncesi pek belirti olmuyor. Sadece meme ucu hassasiyetim vardı ama o her ay oluyordu zatenUmarım yaa sizin belirtiler neydi
Öyle yapıyorum canım test kullanmıyorum bende stres yapıyoBnde bu ay defa yapmaya başladım ama pek de anlayabildiğim söylenemez her gün yada gün aşırı düzenli ilişki öneriyor doktorlar test stres yapıyor gerek yok diyorlar
Düzenli ilişki varsa bence de hiç gerek yok illaki denk geliyor çünkü spermler 2-3 gün canlı kalıyor. Pcos olmama rağmen kullanmadım hattaÖyle yapıyorum canım test kullanmıyorum bende stres yapıyo![]()
Özel olmazsa ne kadar sürede hamile kaldınız kullandığınız vitamin yada ek takviye varmıydıDüzenli ilişki varsa bence de hiç gerek yok illaki denk geliyor çünkü spermler 2-3 gün canlı kalıyor. Pcos olmama rağmen kullanmadım hatta
Ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Martta hamile kalmış oldum. Pcos ve tiroid yetmezliğim var. Tsh düşürdüm ilaçlarımı düzenli alıp dahiliyede kontrole gittim. Ve inositol kullandım ilk ay morlife diye bir markanınkini içtim hamile kaldığım ay da ocean marka inositol kullandım. Özellikle pcos için lazım bence benim yumurta kalitemi arttırdı. Hatta doktorum 1 yıl gebelik oluşmazsa direk aşılama demişti benim yumurtalıklarımı gördükten sonraÖzel olmazsa ne kadar sürede hamile kaldınız kullandığınız vitamin yada ek takviye varmıydı
Teşekkür ederim açıklamanız için 6 ay önce gitmiştim doktora herşey yolunda hafif pcos var 6 ay içinde gebe kalırsın sen demişti ama zamanını bekliyor sanırım. Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah :)Ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Martta hamile kalmış oldum. Pcos ve tiroid yetmezliğim var. Tsh düşürdüm ilaçlarımı düzenli alıp dahiliyede kontrole gittim. Ve inositol kullandım ilk ay morlife diye bir markanınkini içtim hamile kaldığım ay da ocean marka inositol kullandım. Özellikle pcos için lazım bence benim yumurta kalitemi arttırdı. Hatta doktorum 1 yıl gebelik oluşmazsa direk aşılama demişti benim yumurtalıklarımı gördükten sonra
Teşekkür ederim inşallah kavuşuruz bebeklerimizeTeşekkür ederim açıklamanız için 6 ay önce gitmiştim doktora herşey yolunda hafif pcos var 6 ay içinde gebe kalırsın sen demişti ama zamanını bekliyor sanırım. Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah :)
İnşallahTeşekkür ederim inşallah kavuşuruz bebeklerimizedoktora bir danışın bence inositolü
Ben transfer bekliyorum kuzum işte. Hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah canım benimİyiyim canım teşekkür ederim sorduğun içinsen nasılsın ? Sürecin nasıl gidiyor ? Hamilelik şu an için rahat geçiyor şükür bu hafta kalp atışı için doktora gideceğim. Evanorayı bilmiyorum canım
Amin canım İnşallah hepimize nasip olur bebeklerimizi kucağımıza almakBen transfer bekliyorum kuzum işte. Hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah canım benim![]()
Pek umudum yok ama ekle bakalımya ciddi miisisssiiiiiinhadi en kısa zamanda sağlıkla, ekliyim mi listeyee
pcos görünce yazmak istedim acaba ne kadar süredir denediniz neler yaptunız bende pcoluyum 9 aydır deniyorum çok üzülüyorum artıkAmin canım İnşallah hepimize nasip olur bebeklerimizi kucağımıza almak![]()
Kesinlikle canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDüzenli ilişki varsa bence de hiç gerek yok illaki denk geliyor çünkü spermler 2-3 gün canlı kalıyor. Pcos olmama rağmen kullanmadım hatta