Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Gecikme var mi sende belirti falan? Bende sadece meme hassasiyeti o da reglle ayni zaten
Ya benim 4 5 aydır 2 gün gecikmeli geliyor. Bende bu ay saldım. Ne belirti var ne gelen var. Sadece göğüs dolgunluğu var. Oda her ikisinde de oluyor. Ben bu ay sol tüpten (sağ tüp kapali)yumutlama olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum da bu ay takviye de kullanmadım sanırım saldim olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim.

Bugün itibariyle regle 4 gün kaldı, sabah test yaptım negatif çıktı. Muhtemelen yine olmadı. 8.ay denemeydi bu ay. Bebeğimi kaybetmemden tam 1 sene geçiyor. Ve ben artık gücümün tükendiğini hissediyorum. Görümcem 2 yaşındaki oğluyla bizde ve hep işleri çıkıyor diye bebeğe ben bakmak zorunda kalıyorum. Oyun parkında saatlerce zaman geçiriyoruz ve herkes beni annesi sayıyor. Diğer ebeveynler annesiymişim gibi davranıyorlar. Herkes kendi yavrusuyla oynarken ben kırık kalbimle bakakalıyorum. O kadar gücüm tükendi ki artık. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.

pcos görünce yazmak istedim acaba ne kadar süredir denediniz neler yaptunız bende pcoluyum 9 aydır deniyorum çok üzülüyorum artık
Ben inositol kullandım ocean marka polystol yazıyor üstünde. Ekim ayında başlamıştım mart ayında hamile kalmış oldum. Şubat ve mart ayında inositol kullandım.İnositolün etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü yumurtlama belirtilerini bile çok fazla yaşadım güzel olgunlaştırıp çatlattı. Benim de 1 sene dolunca doktor direkt aşılama demişti

Merhaba,
Benimde ilk üyeliğim daha dün oluşturdum. Birkaç aydır gebelik planlıyoruz. Hem fikir alışverişinde bulunalım, hem de bu heyecana ortak olalım diye yazmak istedim.
Ayrıca birkaç sorumda var danışmak istediğim.Ben Echomarda Cevat hocaya geçen hafta hsg çektirdim. Bu ay gebelik düşünmeme vs demedi ama genelde ilk ay bebek sahibi olanlar kadar, bu ay korun hsgden sonra diyenler de mevcutmuş. Benim sat 26 Nisan, bat 22.05 . Bu ay sizce ne yapmalıyım? Destek olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün itibariyle regle 4 gün kaldı, sabah test yaptım negatif çıktı. Muhtemelen yine olmadı. 8.ay denemeydi bu ay. Bebeğimi kaybetmemden tam 1 sene geçiyor. Ve ben artık gücümün tükendiğini hissediyorum. Görümcem 2 yaşındaki oğluyla bizde ve hep işleri çıkıyor diye bebeğe ben bakmak zorunda kalıyorum. Oyun parkında saatlerce zaman geçiriyoruz ve herkes beni annesi sayıyor. Diğer ebeveynler annesiymişim gibi davranıyorlar. Herkes kendi yavrusuyla oynarken ben kırık kalbimle bakakalıyorum. O kadar gücüm tükendi ki artık. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
4 gün kala negatif çıkıp sonra pozitif görme ihtimali var, çok güvenme testlere, regl gelene kadar umudu kaybetme, sabırla beklemek çok zor biliyorum ama elimizden gelen bu, morali yüksek tutup bebiklerimize kavuşacağımız günleri bekleyeceğiz, hep beraber. kocaman sarılıyorum.

9 94bassuk benim bir düzenim yok ama sen yine de ekle Sat yazayım adım olsun tabloda 29/04/2025
BAT BELİRSİZ aynen böyle kocaman yaz 🤣🤣🤣

Ben inositol kullandım ocean marka polystol yazıyor üstünde. Ekim ayında başlamıştım mart ayında hamile kalmış oldum. Şubat ve mart ayında inositol kullandım.İnositolün etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü yumurtlama belirtilerini bile çok fazla yaşadım güzel olgunlaştırıp çatlattı. Benim de 1 sene dolunca doktor direkt aşılama demişti
Bende bu ay kullandım göbeğimde ara ara kad atmaları hissediyorum bu normal mi gerçekten belirti aramıyorum normalde sadece yüz üstü uyuyunca olurdu babylovee babylovee

Bende bu ay kullandım göbeğimde ara ara kad atmaları hissediyorum bu normal mi gerçekten belirti aramıyorum normalde sadece yüz üstü uyuyunca olurdu babylovee babylovee
Reglken mi kullanmaya başladın ? Öyle başlamak lazım çünkü yumurtalar oluşmaya başlamışken daha etkili. Gününe ne kadar kaldı ? Benim yumurtlama belirtilerim çok belirgindi meme ucu hassasiyeti ve uzayan akıntım vardı

Reglken mi kullanmaya başladın ? Öyle başlamak lazım çünkü yumurtalar oluşmaya başlamışken daha etkili. Gününe ne kadar kaldı ? Benim yumurtlama belirtilerim çok belirgindi meme ucu hassasiyeti ve uzayan akıntım vardı
Evet regliken kullanmaya başladım döngüm değişiyor ama 35 gün sayarsak 4 gün

Back
X