- 29 Ağustos 2014
- 5.624
- 17.972
- 448
- 33
10 mayis benimki dayanamadim erken gebelik testi yaptim bu sabah negatiff5 Mayıs adet tarihi olanlar bi ses verir mi ne durumdasıniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 mayis benimki dayanamadim erken gebelik testi yaptim bu sabah negatiff5 Mayıs adet tarihi olanlar bi ses verir mi ne durumdasıniz
İnşallah 5 gün sonra pozitifi görürsün canım10 mayis benimki dayanamadim erken gebelik testi yaptim bu sabah negatiff
İnşallah 5 gün sonra pozitifi görürsün canım![]()
Ya benim 4 5 aydır 2 gün gecikmeli geliyor. Bende bu ay saldım. Ne belirti var ne gelen var. Sadece göğüs dolgunluğu var. Oda her ikisinde de oluyor. Ben bu ay sol tüpten (sağ tüp kapali)yumutlama olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum da bu ay takviye de kullanmadım sanırım saldim olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim.Gecikme var mi sende belirti falan? Bende sadece meme hassasiyeti o da reglle ayni zaten
bu kadar erken çıkmaz zaten canım10 mayis benimki dayanamadim erken gebelik testi yaptim bu sabah negatiff
Benim de dün olmam lazımdı daha olmadım ara ara regli olucak gibi karnım ağrıyo o kadar test yapmadım daha5 Mayıs adet tarihi olanlar bi ses verir mi ne durumdasıniz
Ben inositol kullandım ocean marka polystol yazıyor üstünde. Ekim ayında başlamıştım mart ayında hamile kalmış oldum. Şubat ve mart ayında inositol kullandım.İnositolün etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü yumurtlama belirtilerini bile çok fazla yaşadım güzel olgunlaştırıp çatlattı. Benim de 1 sene dolunca doktor direkt aşılama demiştipcos görünce yazmak istedim acaba ne kadar süredir denediniz neler yaptunız bende pcoluyum 9 aydır deniyorum çok üzülüyorum artık
benimde öyle geçti günüm ama bi belirti de yok ağrı da yok bilemedimD derindenizmavisiarthur12 kızlar günümüz aynı imiş sizde durumlar nedir. Benim 2 gün gecikmeli geliyor 1 gün geçti. Hiç bir belirti de yok.
4 gün kala negatif çıkıp sonra pozitif görme ihtimali var, çok güvenme testlere, regl gelene kadar umudu kaybetme, sabırla beklemek çok zor biliyorum ama elimizden gelen bu, morali yüksek tutup bebiklerimize kavuşacağımız günleri bekleyeceğiz, hep beraber. kocaman sarılıyorum.Bugün itibariyle regle 4 gün kaldı, sabah test yaptım negatif çıktı. Muhtemelen yine olmadı. 8.ay denemeydi bu ay. Bebeğimi kaybetmemden tam 1 sene geçiyor. Ve ben artık gücümün tükendiğini hissediyorum. Görümcem 2 yaşındaki oğluyla bizde ve hep işleri çıkıyor diye bebeğe ben bakmak zorunda kalıyorum. Oyun parkında saatlerce zaman geçiriyoruz ve herkes beni annesi sayıyor. Diğer ebeveynler annesiymişim gibi davranıyorlar. Herkes kendi yavrusuyla oynarken ben kırık kalbimle bakakalıyorum. O kadar gücüm tükendi ki artık. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Bende bu ay kullandım göbeğimde ara ara kad atmaları hissediyorum bu normal mi gerçekten belirti aramıyorum normalde sadece yüz üstü uyuyunca olurduBen inositol kullandım ocean marka polystol yazıyor üstünde. Ekim ayında başlamıştım mart ayında hamile kalmış oldum. Şubat ve mart ayında inositol kullandım.İnositolün etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü yumurtlama belirtilerini bile çok fazla yaşadım güzel olgunlaştırıp çatlattı. Benim de 1 sene dolunca doktor direkt aşılama demişti
Reglken mi kullanmaya başladın ? Öyle başlamak lazım çünkü yumurtalar oluşmaya başlamışken daha etkili. Gününe ne kadar kaldı ? Benim yumurtlama belirtilerim çok belirgindi meme ucu hassasiyeti ve uzayan akıntım vardıBende bu ay kullandım göbeğimde ara ara kad atmaları hissediyorum bu normal mi gerçekten belirti aramıyorum normalde sadece yüz üstü uyuyunca olurdubabylovee
Evet regliken kullanmaya başladım döngüm değişiyor ama 35 gün sayarsak 4 günReglken mi kullanmaya başladın ? Öyle başlamak lazım çünkü yumurtalar oluşmaya başlamışken daha etkili. Gününe ne kadar kaldı ? Benim yumurtlama belirtilerim çok belirgindi meme ucu hassasiyeti ve uzayan akıntım vardı
Yumurta çatlama gününü biliyor musun belirtileri takip ettin miEvet regliken kullanmaya başladım döngüm değişiyor ama 35 gün sayarsak 4 gün
Çatlama günümü bilmiyorım ama uzayan akıntım 26-30 una kadar devam etti sanırım inolactan yarın döngümün 28. Günü haftaya zaten doktor randevum varYumurta çatlama gününü biliyor musun belirtileri takip ettin mi
O zaman 10-14 mayıs regl tarihin olur canım. O tarihlerde test yapabilirsinÇatlama günümü bilmiyorım ama uzayan akıntım 26-30 una kadar devam etti sanırım inolactan