Yarın randevum var 4+4 oluyor bakalım artık doktor ne derse canımSelamm. 5-6.haftayı bekliyor doktorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın randevum var 4+4 oluyor bakalım artık doktor ne derse canımSelamm. 5-6.haftayı bekliyor doktorlar
Sağlıklı, güzel haberlerini bekliyoruzYarın randevum var 4+4 oluyor bakalım artık doktor ne derse canım
Ay inşallah canım aminSağlıklı, güzel haberlerini bekliyoruz![]()
İnsanın bazen umudu gerçekten azalıyor üzülüyor tükenmiş gibi hissediyor imtihanın ağırlığıda burada galiba yinede sabır etmek çok önemli. Olacak mı olmayacak mı bilmediğimizden birazda belirsizlik can sıkıyor ama lütfen her zaman güzel düşünmeye anda kalmaya çalışın hayat şuandan ibaret mutlulukta bence öyle gelecekte olup biteceklere odaklanıp kendi huzurumuzdan neden calalım . evet şuanda olmasa bile bu bidahaki ay olmayacağının garantisi değilki artkk günümüzde alternatif imkanlarda çok . Ve siz kendiniz hamile kalabiliyosunuz bir bebek kaybetmişsiniz başınız sağolsun rabbim yerine uzun ömürlü sağlıklı bebişler versin böyle severek isteyerek icinizde cocuk sevgisi varsa inşallah rabbim sizide bekleyen burdaki tüm arkadaşlarımıda benide böyle nimerleriyle ödüllendirsinBugün itibariyle regle 4 gün kaldı, sabah test yaptım negatif çıktı. Muhtemelen yine olmadı. 8.ay denemeydi bu ay. Bebeğimi kaybetmemden tam 1 sene geçiyor. Ve ben artık gücümün tükendiğini hissediyorum. Görümcem 2 yaşındaki oğluyla bizde ve hep işleri çıkıyor diye bebeğe ben bakmak zorunda kalıyorum. Oyun parkında saatlerce zaman geçiriyoruz ve herkes beni annesi sayıyor. Diğer ebeveynler annesiymişim gibi davranıyorlar. Herkes kendi yavrusuyla oynarken ben kırık kalbimle bakakalıyorum. O kadar gücüm tükendi ki artık. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
canım senin durumun nedir batlarımız aynıydıİnşallah canım inşallah
Hsg çektirmedim o yüzden bilgim yok maalesef. Ben inositol kullandım 2 ay. İçinde folik asit vardı. Ocean polystol kullandığım ay hamile kalmış oldumBen yeni gebelik planlıyorum rahim filmi çektirdim geçen hafta. Sadece folat kullanıyorum ek önereceğiniz bir takviye var mı? Ayrıca rahim filmi çekilen ay korunulması gerekiyor diyenler de var siz bu konuda herhangi bir bilgi sahibi misiniz?
Test için regl gününü bekle canım. Son ilişki üstünden 14 gün geçtiyse testte çıkardı diye düşünüyorum24 25 Nisan gibi
Merhaba, benim doktorum adet bitiminden sonra 2-3 gün içinde çekilmem için gün vermişti ve hsg tarihine kadar da ilişkiyi yasakladı. Olur da bir gebelik oluşursa ve üzerine hsg çekilirse zaten sonlandırmamız gerekir demişti. Hsg'den sonra da bir hafta enfeksiyona karşı ilişki önermedi. Hsg sonrası bir haftalık da antibiyotik verdi. Hsg çekildikten sonra ilaç 1-2 gün içinde atılıyor tamamen diye biliyorum. Eğer yumurtanız bundan sonra gelişir, ilişki olur ve döllenirse sorun olmayabilir bence de, ben yumurtlamam hsg gününe çok yakın olduğu için korunmayı tercih ettim bir sonraki adet tarihine kadar.Bende riske atmamak için korunuyorum ama hsgden çekiminin olduğu ay hamile kaldım diyenleri duyunca sormak istedim. Doktorum bana da korun demedi. Benim size sormak istediğim şey şu adetin 1. gününü baz alıp adet bitiminden birkaç gün sonrası hsg çekiyorlar sizin yumurtlama belki daha geç olacak neden yumurtlama sonrasına çekim için tarih verdiler? Bildiğim kadarıyla da hamilelere bu işlem yapılmıyor
Hsg çektirmedim o yüzden bilgim yok maalesef. Ben inositol kullandım 2 ay. İçinde folik asit vardı. Ocean polystol kullandığım ay hamile kalmış oldum
Pcosum var. İnositol b8 vitamini oluyor. Ben doktora danışmıştım kullanabilirsin demiştiDoktor mu verdi inositol pcos mu vardi yoksa takviye gibi bisey mi?
Pcosum var. İnositol b8 vitamini oluyor. Ben doktora danışmıştım kullanabilirsin demişti
Doktoruna danışıp ona göre ilerlemek lazım bence. Bazen pcos olmayanlara da yumurta kaliteli olsun diye verebiliyorlar ama zaten kan tahlili yaptırıp yumurtaların kaliteli olduğunu gördükten sonra bir şey kullanmaya gerek yoktur. Benim ultrasonda pcos görüntüsü yoğundu mesela 1 sene dolunca direkt aşılama önermişti doktor. Ama gerek kalmadı çok şükürAnladimm:) burda o kadar cok onu kullandim bunu kullaniyorum diye okuyorum ki ben sadece folik asit aliyorum ama pcos falan yok adetlerim duzenli. Boyle okuyunca diyorum acaba ben eksik bisey mi yapiyorum kullanmam mi lazim![]()
Güzel haberler alırsınız inşallahMerhaba, benim doktorum adet bitiminden sonra 2-3 gün içinde çekilmem için gün vermişti ve hsg tarihine kadar da ilişkiyi yasakladı. Olur da bir gebelik oluşursa ve üzerine hsg çekilirse zaten sonlandırmamız gerekir demişti. Hsg'den sonra da bir hafta enfeksiyona karşı ilişki önermedi. Hsg sonrası bir haftalık da antibiyotik verdi. Hsg çekildikten sonra ilaç 1-2 gün içinde atılıyor tamamen diye biliyorum. Eğer yumurtanız bundan sonra gelişir, ilişki olur ve döllenirse sorun olmayabilir bence de, ben yumurtlamam hsg gününe çok yakın olduğu için korunmayı tercih ettim bir sonraki adet tarihine kadar.
Kızlar adetim gelmedi hala bende test yaptım belirgin olarak çıkmadı ama hayalet çizgi görüyorum bı ben mi görüyorum bakar mısınız. Belim çok ağrıyor belimden kasiklarima vuran bi agri var. Adet ağrısı gibi de değil. Testim arti med eczanede o varmış onu aldım.