Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gittin mi tekrar canım nasıl durumlarCanım var gibi geliyor ama testin markası güvenilir olsun kuzum, awox ve laboquıck dener misin hadi inşallah güzel haberini mutlaka yaz![]()
Genelde pcos olan yumurtası kendiliğinden büyümeyen kişilere canım yumurta büyütücü ilaçBu klomeni neye göre veriyorlar arkadaşlar
Sen tekrar test yaptın mı canımBu klomeni neye göre veriyorlar arkadaşlar
Yok daha yapmadım bat günü yaparım cok strese oluyorum yoksaSen tekrar test yaptın mı canım
canım bugün itibari ile 4 hafta 1 günlük gebeyimdoktora gittin mi tekrar canım nasıl durumlar![]()
Evet bitti yarın kontrolüm var ilacın 2.günü vardı kontrolüm doktor gelişme var dedi işte yarın gideceğim sonrası nasip sen ne yaptın süreç nasıl gidiyorBittimi canım klomen senin yumurta takibi yaptırıcakmısın ?
Pcossa yada sebepsiz infertiliteyseBu klomeni neye göre veriyorlar arkadaşlar
Benim yumurtam büyüdü cok şükür yumurtlama dönemim bitti değerlendirdik artık sonuç beklicem ama zaman geçmiyorEvet bitti yarın kontrolüm var ilacın 2.günü vardı kontrolüm doktor gelişme var dedi işte yarın gideceğim sonrası nasip sen ne yaptın süreç nasıl gidiyor
Öyle vallahi inşallah tutmuştur inşallah biz dahil haber bekleyen herkes bu ay hamile kalır sen klomen mi kullandın bu ayBenim yumurtam büyüdü cok şükür yumurtlama dönemim bitti değerlendirdik artık sonuç beklicem ama zaman geçmiyor
Klomen+femara kullandım canımÖyle vallahi inşallah tutmuştur inşallah biz dahil haber bekleyen herkes bu ay hamile kalır sen klomen mi kullandın bu ay
İnşallah tutar aylardır burada silik çizgimi görmedim kimyasal mı görmedim en eski ben kaldım sanırım inşallah bu ay bizim ayımız olurKlomen+femara kullandım canım
ay hadi sağlıcakla inşallahcanım bugün itibari ile 4 hafta 1 günlük gebeyim![]()
![]()
yarın bi kontrol daha var tüm kan değerlerime bakılacak inşallah oda iyiyse şükür devam edicez
darısı isteyen herkese inşallah![]()