Merhaba adetin ilk günü gittim sehır hastanesınde bazı testler yaptık onay alıp rapor çıkardık adetın 2. Günü ıgnelere başladık ve 2 günde bir kan verıp muayeneyle buyumeye boyutlara bakıldı. Ve 9. Günde tamam deyıp bır gün sona çatlatma ıgnesı vuruldum ıkı gün sonra da tıplama ıslemı yapıldı suan embrıyo mun 3. Günü yarın transfer ıcın çağrıldıkKızlar selam. Bu ay tüp bebek sürecine başlayacağım. Regli olmayı bekliyorum. Süreç ile ilgili çok bilgim yok. Kaç gün sürüyor transfer kaç gün sonra yapılıyor. Biraz anlatır mısınız ? İlkte hamile kalan var mı ?
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimMerhaba adetin ilk günü gittim sehır hastanesınde bazı testler yaptık onay alıp rapor çıkardık adetın 2. Günü ıgnelere başladık ve 2 günde bir kan verıp muayeneyle buyumeye boyutlara bakıldı. Ve 9. Günde tamam deyıp bır gün sona çatlatma ıgnesı vuruldum ıkı gün sonra da tıplama ıslemı yapıldı suan embrıyo mun 3. Günü yarın transfer ıcın çağrıldık
Ben 6 nisanda reglimin 2.günü gittim ve direkt tedaviye başladık. Yumurtaların büyümesi için iğne kullanıyorum, 3 günde bir ultrason ve kan bakılıyor boyutlarına göre doz kararı veriliyor. 18 nisan gibi yumurta toplama olacak, 1.5 ay sonra yani haziran başı gibi de transfer olacak.Kızlar selam. Bu ay tüp bebek sürecine başlayacağım. Regli olmayı bekliyorum. Süreç ile ilgili çok bilgim yok. Kaç gün sürüyor transfer kaç gün sonra yapılıyor. Biraz anlatır mısınız ? İlkte hamile kalan var mı ?
Merhaba hangi doktoru tercih ettiniz ?Ben 6 nisanda reglimin 2.günü gittim ve direkt tedaviye başladık. Yumurtaların büyümesi için iğne kullanıyorum, 3 günde bir ultrason ve kan bakılıyor boyutlarına göre doz kararı veriliyor. 18 nisan gibi yumurta toplama olacak, 1.5 ay sonra yani haziran başı gibi de transfer olacak.
Antalya ivf de kemal özgür. Siz nerede başlayacaksınız?Merhaba hangi doktoru tercih ettiniz ?
Size her 2 güne bir gittiğinizde devletten hangilerine bakılmış e nabızdan sadece bakılan hormonların fotoğrafını atabilir misiniz? İsterseniz özelden de olur lh e2 gibi falanMerhaba adetin ilk günü gittim sehır hastanesınde bazı testler yaptık onay alıp rapor çıkardık adetın 2. Günü ıgnelere başladık ve 2 günde bir kan verıp muayeneyle buyumeye boyutlara bakıldı. Ve 9. Günde tamam deyıp bır gün sona çatlatma ıgnesı vuruldum ıkı gün sonra da tıplama ıslemı yapıldı suan embrıyo mun 3. Günü yarın transfer ıcın çağrıldık
Her gıttıgımde bu değerlere bakıldıSize her 2 güne bir gittiğinizde devletten hangilerine bakılmış e nabızdan sadece bakılan hormonların fotoğrafını atabilir misiniz? İsterseniz özelden de olur lh e2 gibi falan
Çok teşekkür ederim uzatan takip yapılırsa gideceğim yer her kontrolde bunlara baktırmıyormuş ama ben para verince muayene için bunlarıda ücretsiz yaptırıyorum özel hastanede o yüzden sordum. İlk tedavimde bana her muayene sonrası e2 değerlerimi söylediler gerisini bilmediğim için sordum.Her gıttıgımde bu değerlere bakıldı
Ne demek rabbım gönlümüze göre versın hayırlısıylaÇok teşekkür ederim uzatan takip yapılırsa gideceğim yer her kontrolde bunlara baktırmıyormuş ama ben para verince muayene için bunlarıda ücretsiz yaptırıyorum özel hastanede o yüzden sordum. İlk tedavimde bana her muayene sonrası e2 değerlerimi söylediler gerisini bilmediğim için sordum.
Kızlar bazıları iğne kullanıp yumurtalar toplandıktan ve döllemeden sonra embriyo donduruyorlar. Bir sonraki adet tarihinden sonra transfer yapılıyor. Döllenme sonrası neden hemen transfer yapılmıyor. Akış mı bu şekildeHer gıttıgımde bu değerlere bakıldı
Çok bı bılgım yok bu konuda ama büyük ıhtımalle hormon değerlerine bakarak karar verıyorlar vücud rahım hazır mı dıye bakarak ulstrasyon da rahım kalınlığına da bakıldıKızlar bazıları iğne kullanıp yumurtalar toplandıktan ve döllemeden sonra embriyo donduruyorlar. Bir sonraki adet tarihinden sonra transfer yapılıyor. Döllenme sonrası neden hemen transfer yapılmıyor. Akış mı bu şekilde
Ben de regl olmayı bekliyorm ve ilk kez başlayacağım. Siz regl oldunuz mu başladınjz mı ?Kızlar selam. Bu ay tüp bebek sürecine başlayacağım. Regli olmayı bekliyorum. Süreç ile ilgili çok bilgim yok. Kaç gün sürüyor transfer kaç gün sonra yapılıyor. Biraz anlatır mısınız ? İlkte hamile kalan var mı ?
Merhaba, Dr önce ilaçlar ve iğneler verecek, herşey uygunsa yumurta toplama işlemine gideceksin. Kaliteli yumurta toplanırsa transfer aşaması oluyor.Kızlar selam. Bu ay tüp bebek sürecine başlayacağım. Regli olmayı bekliyorum. Süreç ile ilgili çok bilgim yok. Kaç gün sürüyor transfer kaç gün sonra yapılıyor. Biraz anlatır mısınız ? İlkte hamile kalan var mı ?
Benim doktorum rahmin dinlensin dediKızlar bazıları iğne kullanıp yumurtalar toplandıktan ve döllemeden sonra embriyo donduruyorlar. Bir sonraki adet tarihinden sonra transfer yapılıyor. Döllenme sonrası neden hemen transfer yapılmıyor. Akış mı bu şekilde
Evet iğne ve ilaca başladık. Şuan yumurtaları takip ediyor. Pazartesi tekrar gideceğim. Sonra yumurta toplama olacak sanırım. Ama taze transfer yapmayacak sanırım dondurulmuş embriyo tercih edecek. Buna biraz canım sıkıldı ama hayırlısı siz başladınız mı ?Ben de regl olmayı bekliyorm ve ilk kez başlayacağım. Siz regl oldunuz mu başladınjz mı ?