Nisan Mayıs TÜP BEBEK

Yok haftaya regl olacağım. Onu bekliyorum. Ben de taze transfer olmayacağım. Genetiğe gidecek ve ben de o arada olmam gereken operasyonu olacağım. Ameliyat sonrası 2 ay da iyileşme süreci geçireceğim. Benim yolum biraz daha uzun maalesef

Bende kontrole gideceğim. 2 günde bir çağırıyor doktor. Bakalım dondurulmış olması beni tedirgin ediyor ama nasio

Bende kontrole gideceğim. 2 günde bir çağırıyor doktor. Bakalım dondurulmış olması beni tedirgin ediyor ama nasio
Neden ki? Aslında daha iyi değil mi? Hem rahim dinlenmiş oluyor, kullanılan ilaçların etkisingeçmiş oluyor. Pgt yaptıracak mısınız?

tutma şansı taze transfere gore daha fazla neden tedirgin oluyorsunuz ki rahım dinlenmiş kanlanmış canlanmış oluyor opu yoruyor rahımı o kadar hormon alıyoruz dinlenmesi daha iyi

Neden ki? Aslında daha iyi değil mi? Hem rahim dinlenmiş oluyor, kullanılan ilaçların etkisingeçmiş oluyor. Pgt yaptıracak mısınız?
Pgt henüz sorulmadı bana. Emriyolog ile de görüşmedim. Nasıl olacak bilmiyorum. Gittiğimde konuşacağım

tutma şansı taze transfere gore daha fazla neden tedirgin oluyorsunuz ki rahım dinlenmiş kanlanmış canlanmış oluyor opu yoruyor rahımı o kadar hormon alıyoruz dinlenmesi daha iyi
Evet haklısınız biraz sabırsızım sanırım

Ben 5 mayista opu oldum 2 embriyom 3.günde donduruldu
Simdi yeniden opu yapacakmış doktor daha fazla yumurta toplamak istiyorum.en kalitelilerini seçmek için dedi. Simdi adet oldun.haziram adetimi bekliyoruz 2.opu için. Sonra da rahim.dinlensin derse temmuz yada ağustos ayında anca transfer olacağım gibi görünüyor

Çok olmuş siz soralı. Gonal f gibi yumurta büyütme iğneleri bazı hastalarda adet döngüsününde ovülasyon günlerinden sonra normalde rahim kalınlaşmaya başlaması gerekiyor, ama ilaçlardan kalınlaşma olmuyor. Doktorda 3 çizgi ve rahim hazır olmadığını düşündüğü kişilerde tutunma şansıda daha yüksek diye opudan sonraki adet değil bir sonraki âdette transfer hazırlığı yapıp 15 gün kadar ondan sonra transfer ediyor. Progesteron değeri de kanda 15 üstü olursa iyi oluyor. Embriyo sayısı az olan kişilerde de taze transferi yani opu dan sonraki 3. Veya 5. Gün embriyosunu hemen transfer ediyorlar. Embriyo anne rahminde daha normal ortama bırakıp tutunmasını bekliyorlar.

`