nisan mayisda tedaviye baslayacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi muko5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben karar vermiştimm ama şu anda çok fena bi şeklide aklım karıştı mayada yaptıracaktım fiayatı felan da çok iiyiydi fakat bi forumda okuduklarımm beniii vazgeçiriyoo umutsuzkuğa düşüyorumm maya ve umut tüp bebek arasında kaldımmm umutun fiyatıda herşey dahil 5 bin lira dondutulması ila.ları işlem felan mayada sadece işlem 2 bin liraa karar veremiyorumm bide para konusunda sıkıntım varrr ondannn bilmiyorumm yani buralarda yaptıranlar varsa bana yardımcı olunnnn çokk kararsısızımmmm

kızlar ben kararımı verdimm ve ayınn 2sinde ilk muayene içinn umut tüp bebek merkezine ulun uluğ beye gidicemmm herkese hayırlı tedavilerrrrr

kızlar merhaba ben daha öncede yazdım aralık sonunda tüp bebek yaptırdım çok şükür 4 aylık hmaielyim elimde gonal f 450 1 kutu 1 cetrodiet 1.5 kutu menegon var eğer isteyen olursa yüzdesiyle verebilirim bende raporlu aldım çünkü.istanbuldayım burda olanlara buluşabilirizde.herkese bol şanslar

merhaba arkadaşlar,

bende haziran ayında tüp bebek yaptıracagım ilk denemem olacak karmakarışık duygular içindeyim kendimi nasıl sakinleştirecegim inannın bilmiyorum.. Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin bebişlerimizi inş...

merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa nisanda başlayacağım tedaviye...eşimde sperm eksikliği vede hareketsizlik var...rabbim hepimize yardımcı olsun....ben malatya doğu fertili düşünüyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar.

canım hayrlısı olsun.sızde sadece pco mu var.esınde sorun yokmu.yoksa asılamayla bıle hamıle kalabılırsın kı sen.

bızdede esımde sorun var.varıkosl vardı 9 ay once amelıyat oldu sayı 1 mlde 20 mılyon ama morfolojı % 2 ve spermlerde dna hasarı ılerı derecede.oyuzden 14 aydr olmadı.bu ay asılama denedık o da olmadı.bende mayısta baslamayı dusunuyorum tupbebege.sımdılık aklıma yatan bruksel tupbebek merkezı dr.yucel karaman oldu..Rabbim hepımızı bebeklerımıze kavusturur ınsallah en yakın zamanda.ve hasretımız bıter.AMİN

saol cnm bende pco var eşimdede varikosel sperm sayısı felan iii hatekettilik felanda ii öbürlerini bilemicemmm senin tedavin hayırlı olsunn tez zamnda bebeşlerimize kavuşuruz inşlhhh

kizlar lutfen bana yardim edin ben yurt disinda yasiyorum burda tup bebege basliyoruz bu ay ama internette okudugum kadarim la bizim kisi biraz garip bir tedavi annamadim daha doktoruda gormedim soriyim email gondermis ne yapicaz diye sdetimin 1. gununde dogum kontrol hapi almaya basladim 21 gun bitince 1 hafta ara verecem sonra adetin 1 gununde tekrar baslayacam 11 bune kadar sonra inelere basliyacam anniyacaginiz cok sacma lutfen fikir verin...((

mrb kızlar benim 2. denemm olacak ASM yaptıracagız busefer bir önceki centrum klınıktı hayırlısı bakalım

herkeze marhaba ben de bikaç gün sonra 4.tedavime başlıyorum bu kez dondurulmuşlarlaaa

slm arkadaşlar....allah hepimizin yardımcısı olsun inşllh....bende nisanda tüp bebek tedavisine başlayacaktım doktorla görüşmeye gittiğimde...muayene etti yumurtalakların çok iii ama rahimi rahat göremiyorum dedi...onun içinde adet bitiminde gel narkozla rahime kamerayla bakacağız dedi....bunu mutlaka yapmamız gerek dedi...çünkü ben daha önce 2 tüp bebek denemem var ilkinde oldu ama 7 aylkkken kaybettim....2. olmadı.onun için bunu mutlka yapmamız gerek dedi arkadaşlar sizinde daha önce böyle bişey başınıza geldimi aydınlatırsanız sevinirim.şimdide hepinizden allah razı olsun.

canım benim rahimde şekil bozukluğu oldugu için laparoskopi ve histeroskopi yapılmıştı onun gibi birşeymi acaba bilemiyorum ama Allahım acil şifalar versin biran evvel bebişine kavuşursun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…