- 17 Ekim 2010
- 258
- 11
- 318
işlem ücretini taksit yapmıyolar mı
kızlar benim ilk olduğu için herşeyi mrk ediyorum korkuyorummm nasıl yapacam nasıl edicemm dieee tedavi süreçlerimizide yazalımm kimler neler yaşadı yaşıooo herkes faydalansın topiğimizden ben 2 nisanda ön grüşme için gidicem inşlh 1 hafta sonrada adetim başlarr yani ayın 10 u gibi ben ilaç kullnarak adt görüyorumm ön grüşmede doktoruma sorucamm kullanabilirmiyimm diee şimdi ben bişi
mrk ediyorumm ben boludan gidecemm eşimin izin problemi varr ben gibi uzaktan gidenler kaç gün kalmanız gerekioo oralardaa tedavii süreçleri neler ne kadar sürer bana bilgi verebilirmisiniz
canım hayrlısı olsun.sızde sadece pco mu var.esınde sorun yokmu.yoksa asılamayla bıle hamıle kalabılırsın kı sen.
bızdede esımde sorun var.varıkosl vardı 9 ay once amelıyat oldu sayı 1 mlde 20 mılyon ama morfolojı % 2 ve spermlerde dna hasarı ılerı derecede.oyuzden 14 aydr olmadı.bu ay asılama denedık o da olmadı.bende mayısta baslamayı dusunuyorum tupbebege.sımdılık aklıma yatan bruksel tupbebek merkezı dr.yucel karaman oldu..Rabbim hepımızı bebeklerımıze kavusturur ınsallah en yakın zamanda.ve hasretımız bıter.AMİN
herkeze marhaba ben de bikaç gün sonra 4.tedavime başlıyorum bu kez dondurulmuşlarlaaa
herkeze marhaba ben de bikaç gün sonra 4.tedavime başlıyorum bu kez dondurulmuşlarlaaa
mrb kızlar benim 2. Denemm olacak asm yaptıracagız busefer bir önceki centrum klınıktı hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar....allah hepimizin yardımcısı olsun inşllh....bende nisanda tüp bebek tedavisine başlayacaktım doktorla görüşmeye gittiğimde...muayene etti yumurtalakların çok iii ama rahimi rahat göremiyorum dedi...onun içinde adet bitiminde gel narkozla rahime kamerayla bakacağız dedi....bunu mutlaka yapmamız gerek dedi...çünkü ben daha önce 2 tüp bebek denemem var ilkinde oldu ama 7 aylkkken kaybettim....2. olmadı.onun için bunu mutlka yapmamız gerek dedi arkadaşlar sizinde daha önce böyle bişey başınıza geldimi aydınlatırsanız sevinirim.şimdide hepinizden allah razı olsun.
bu sefer inş. bebişin senle olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?