Nisan mi geldi akinti mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
C tesinden beri kaza yaptik bebegimin nabzı düştü dün çok arttı vs vs en sonunda dayanamayip sancimda başlayınca(nst de kayda değer bişey yok ama ben ayağa kalkamadim stresten olabilir) doktorumu ricayla 37+2 de sezeryana ikna ettim. Açılma var mı bakalım dedi yine de ve muayene sonrasi ustumu giyerken akinti hissettim. Saf beyaz katı parmak bogumu kadar bişey. Şimdi de daha az sarı akinti gördüm yeni camasirda. Acaba nisan dedikleri bunlar mi ne yapmaliyim çarşamba sezeryan

Hiç bekleme hemen hastaneye git böyle mukus bir yapı oluyormuş kahverengi deri oluyormuş riske atma git bi

37 den sonra premature bile olmuyor bebek bebek sıkıntıya girmesin gitmeli

37+ 2 erken değil mi ? nişanı bu sitede deniz anasına benzetmislerdi. Hakkatende öyle bir şeydi benimki.
Bende ki ufacık beyaz biseydi suan iyiyim. Yine takipteyim. 37 de sezeryan haftası başlar diyorlar tam doluyor 37 kg su falan iyi. Normalde tam 38 de olacaktı ama ben stres yaptıkça bebek değişiyor bence hayırlısı bir an önce doğması

o ufacık beyaz şeyi bende nisan sanmıştım.ertesi gün o deniz anasina benzeyen şey geldi. Hayırlısı olsun.

Benim nişanım yumruk kadar beyaz sümük gibi bir akıntıydı. Resmen çamaşırımda yığın gibi duruyordu. Bilen olduğunu anlamadım ama teyzem kızım Doğumun başlamış bu su kapağı falan dedi. Hastaneye gittim 5 cm açılma vardı. Sancı hafif adet sancısı gibi bişey hissetmiştim. Ertesi gün sabah Doğum sancım başladı sancım başlar başlamaz lavaboya gittim kan geldi benden oda el kadar vardı. Sonra Dr a koştum kan geldi diye oda korkma Doğum başladığında bu tarz akıntılar ve kanamalar normaldir dedi 2 saate doğurdum zaten

Bende ne nişan ne kan gelmeden 37. Haftada suyum geldi. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bebek hareketinde sorun yoksa bence bekle sonucta ilk dogumda acilma hemen olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…