• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Saatim :)

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Kızlar bugün sözlümle bu saati aldık. Sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :16:

$IMG_0180.webp

$IMG_0179.webp

çok güzel canım güle güle tak..birşey soracağım bunlar nişsanda isteğe göre mi alınıyor erkek tarafından yoksa sana sordular mı ??

çok güzel canım güle güle tak..birşey soracağım bunlar nişsanda isteğe göre mi alınıyor erkek tarafından yoksa sana sordular mı ??

Çok teşekkür ederim canım :) canım normalde nişanda erkek kıza saat takıyor. Erkek kafasına göre beğenip takıyor. Bazı çiftler beraberde almaya çıkabiliyor. Bizim nişan haziranda inşallah ben bu saati alışveriş merkezinde gördüm direk cama yapıştım alalımda alalım diye. Sözlümde sağolsun kırmadı aldı. Tamamen ben beğendim yani :) ona kalsa taşlı bir model alıcaktı hiç sevmem taşlı saat durmadan taşı düşüyor :1:

Anladım canım..benım erkek arkadasım saat konusunda cok zevklıdır,saat takıntısı var bıraz..bana sormadan alsa emınım super bı model secer..ay ınsallah alır:)

Anladım canım..benım erkek arkadasım saat konusunda cok zevklıdır,saat takıntısı var bıraz..bana sormadan alsa emınım super bı model secer..ay ınsallah alır:)

Zavkli ise şanslısın canım bende benim sözlümle aynı burcuz bir çok şeyimiz aynı ama zevlerimiz çok farklı :) onun beğendiğini ben hiç beğenmiyorum o yüzden bana sormadan asla bir şey aldırtmam :) alır canım inş maş yok saat alınacak olmazsa olmaz ;)

benim için çok büyük ve kaba...bi de sarı olması itici geldi bana...

ama tabiki esas olan senin zevkin...

Ayy bende cok beğendim güle güle kullan canım:)

Çok teşekkür ederim canım :16:

benim için çok büyük ve kaba...bi de sarı olması itici geldi bana...

ama tabiki esas olan senin zevkin...

Bana da öyle geldi canım ama diğer bütün saatlerim küçük birde hiç sarı saatim yoktu ee sözlümde bileziklerine uygun olur sarı olsun ne olacak dedi bende iyice ikna oldum :) ben beğendim canım yorumun için teşekkür ederim :54:

Back
X