qmerw Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2011 389 0 46 İstanbul 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi qmerw #1 kızlar nişanda saçıma taç taktırmak istiyorum gelinlikle sectiğim tacı kullanmıcam nişan kıyafetimde çok sade saten bi elbise gelinin ben olduğum anlaşılsın istiyorum açıkcası siz ne dersiniz
kızlar nişanda saçıma taç taktırmak istiyorum gelinlikle sectiğim tacı kullanmıcam nişan kıyafetimde çok sade saten bi elbise gelinin ben olduğum anlaşılsın istiyorum açıkcası siz ne dersiniz
Haritas Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2013 537 166 323 İstanbul 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi qmerw #2 qmerw .!.: kızlar nişanda saçıma taç taktırmak istiyorum gelinlikle sectiğim tacı kullanmıcam nişan kıyafetimde çok sade saten bi elbise gelinin ben olduğum anlaşılsın istiyorum açıkcası siz ne dersiniz Genişletmek için tıkla... Takabilirsin canım çok mantıklı
qmerw .!.: kızlar nişanda saçıma taç taktırmak istiyorum gelinlikle sectiğim tacı kullanmıcam nişan kıyafetimde çok sade saten bi elbise gelinin ben olduğum anlaşılsın istiyorum açıkcası siz ne dersiniz Genişletmek için tıkla... Takabilirsin canım çok mantıklı