- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Burada hep bu yazılıyor ama ben nişanlılığın ille de sorun getirdiğini düşünmüyorum. Biz 5. senemizde nişanlandık, 1 sene nişanlı kaldık ve bu sürede hiçbir sorun olmadı; her şeyi kendimiz yapıp dünya kadar borca girmemize rağmen. Zannımca nişanlılık dönemine has bir gerginlik değil aslında yaşananlar; geleceğe dair bir işaret.
Tabii kişiliklere de bağlı. Ben zaten oldum olası burun kıvırmışımdır bu evlilik hazırlığı sürecine. Beklentilerim hiç yüksek değildi, bundan sorun yaşamamışızdır belki de.
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?
Yok aileler yüzünden bir problem yok çok şükür. Problem bende ve onda. O bir hata yapıyorsa ben bin kat sinirleniyorum. İkimizde de sorun var yani.Biz nisanliyken kendi aramizda degil ama aileler arasinda cok sorun yasamistik.Evet gercekten gelecegin habercisiymis.Nasil basladiysa oyle gitti.Hala aramizda hic sorun yok ne zaman tartissak ailesi yuzunden oluyor...
Evet sorun sanırım sabırsız davranmam. Soğumaktan korktuğum için akıl danışmak istedim zaten. Nasıl daha sabırlı olabilirim acaba. Ya yoksa sevgim mi azalıyor da sabırsızlığım artıyor. Ben mi evham yapıyorum. BilemiyorumBirazcık anlayışlı olcaksın başka yolu yok. Madem seviyorsunuz birbirinizi, erkenden yıpranmaya gerek yok. Bu dünyada sevginin aşamayacağı şey yok. Sevmek sevilmek varken en ufak bişeyi büyütüp ne sen ondan sogu, ne de o senden soğusun.
Senin için iyi ve düzgün bir insansa neden kusursuzluğu arayıp huzurunu kaçırıyorsun ki..
Oda seni irdelese neler bulur..
Nisanli degilim ama tam suanda ben dd ayni ruh hali icindeyim. Sanirim rahat batiyor bize. Muhatabimizda sorun bulamayinca sorun eksikmis gibimize geliyor heralde. Sakin ol, gerilmemeye calis. Onu sevdigini hatirlat kendine
Ağlamak zayıf oldugunu gosterir sinirlendiginde duygularinla hareket ediyorsun anlasilan. Mantigini kullan ve mesafeli konus biraz ciddiyet gosterirsen seni dinlemeye baslayacaktir diye tahmin ediyorumBir de yeni huyum: AĞLAMAK. Zora geldim mi sinir oldum mu hemen ağlamaya başlıyorum. Ama bazen hakikaten saçmalıyor. Mesela bir konuda haklılığını son nefesine kadar savunur empati yoksunu resmen beni çıldırtıyor. Avukat olduğu için de "meslek hastalığı" deyip çıkıyor işin içinden. Ayyyy gıcık ediyor benii
Yok telefonu sinirle kapatıp sonra ağlıyorumAğlamak zayıf oldugunu gosterir sinirlendiginde duygularinla hareket ediyorsun anlasilan. Mantigini kullan ve mesafeli konus biraz ciddiyet gosterirsen seni dinlemeye baslayacaktir diye tahmin ediyorum
Ehliyeti çıkarttırmaması yanlış gerçekten, yakalansa bir sürü işle uğraşacak gereksiz yere. Ama gerçekten siz de aşırı tepki vermişsiniz; ağlamak filan nedir şunun için yaniYa mesela ehliyetini kaybetti. Araba çok lazım oluyor alışveriş falan yapıyoruz. Büyük eşyaları taşımak zor oluyor. Bende ehliyetini çıkarttır artık otobüsle zor oluyor hem yarın birgün lazım olur demiştim. Babası anjiyo oldu mecburen ehliyetsiz kullandı. O gün çok ciddi kavga ettik mesela. Şimdi düşünüyorum evet yaptığı olacak iş değil ama öyle sert çıkmıştım ki o kadar da abartmama gerek yoktu. Ağladım falan birsürü gereksiz yere. Sorumsuzsun dedim evlenince de başka şeyleri ihmal edersin dedim kaç kez ehliyetini çıkarttırmayı ihmal etme dediğim halde yapmadın sorumsuzsun vs vs sinirimden ağladım sonrada. Bence ben abarttım ama bu aralar vazgeçemiyorum bu huyumdan. Çocuk gibi azarlayıp duruyorum onu. Normalde de gergin mizaçlı bir insanım ama son zamanlarda bir garip oldum.
Ama onda da suç var di mi
Peki ben bu hale nasıl bir çözüm getirebilirim acaba? Normalde şen şakrak bi insanım. İş ciddiye bindi bineli herşey gözümde büyüyorEhliyeti çıkarttırmaması yanlış gerçekten, yakalansa bir sürü işle uğraşacak gereksiz yere. Ama gerçekten siz de aşırı tepki vermişsiniz; ağlamak filan nedir şunun için yani
Siz onun annesi değil eşi olacaksınız; lütfen bu şekilde düşünün. Ehliyetini çıkarttırmıyorsa sonuçlarına kendisi katlanır; kendinizi üzdüğünüze değmez.
Sorumsuzluk dediğiniz bu olsun
Ya mesela ehliyetini kaybetti. Araba çok lazım oluyor alışveriş falan yapıyoruz. Büyük eşyaları taşımak zor oluyor. Bende ehliyetini çıkarttır artık otobüsle zor oluyor hem yarın birgün lazım olur demiştim. Babası anjiyo oldu mecburen ehliyetsiz kullandı. O gün çok ciddi kavga ettik mesela. Şimdi düşünüyorum evet yaptığı olacak iş değil ama öyle sert çıkmıştım ki o kadar da abartmama gerek yoktu. Ağladım falan birsürü gereksiz yere. Sorumsuzsun dedim evlenince de başka şeyleri ihmal edersin dedim kaç kez ehliyetini çıkarttırmayı ihmal etme dediğim halde yapmadın sorumsuzsun vs vs sinirimden ağladım sonrada. Bence ben abarttım ama bu aralar vazgeçemiyorum bu huyumdan. Çocuk gibi azarlayıp duruyorum onu. Normalde de gergin mizaçlı bir insanım ama son zamanlarda bir garip oldum.
Ama onda da suç var di mi
Şimdilik nazikçe konuşuyor bak canım bak gülüm biraz sakin ol ölüm yok hastalık yok bu kadar ağlama aşırı tepkiler verme diyor da yarın birgün eehhh yeter be derse kendim ettim kendim buldum olacak. Ben hatamın farkındayım da hem sadece bende mi böyle oluyor diye merak ettim hem de bunu düzeltmek için ne yapmalıyım diye sormak istedim sizlere.Siz BDV'yi fazla takip etmişsiniz bence. Sürekli ileride daha kötü olur,modundasınız. Hani burada çok sık açılan konular gibi. Evlenince hep daha kötü olacak, ya da yapılan her hareket,davranış ilerisini işaret ediyor demek değil ki. Anlattığınız bu olayda sinirden ağlanacak birşey göremedim ben açıkçası. Ama size şunu söyleyebilirim ki, sizin bu olaylar karşısında ki abartılı tepkilerinize şu an ses çıkartmaması ileride de susacağı anlamına gelmez. Benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?