Nişan süreci

Hiç bir örnek yok
Konu biraz havada kalmış
Sadece iç sesin mi bilemiyorum ama ayrılmayı bile düşündüm diyorsun vardır bi takım olaylar

Peki ben bu hale nasıl bir çözüm getirebilirim acaba? Normalde şen şakrak bi insanım. İş ciddiye bindi bineli herşey gözümde büyüyor
Kendinizi telkin edin. Telkin pek çok sorunu çözüyor bana kalırsa. Size bir örnek vereyim; geçen gün eşimle evden çıkarken alelacele benim çantamı alıp kapıyı çekti ve anahtar kapının arkasında kaldı. Şimdi burada iki seçenek var; ya vırvır ikimizin de burnundan getireceğim, ya da gülüp geçeceğim ve çözüm bulacağız. İnanın vırvır etmek akla gelen ilk yol olmasına rağmen en zoru. Ben güldüm geçtim, kahvaltıya gidiyorduk, planı bozmadım. Kahvaltıdan sonra ben eğitime gittim, eşim çilingir çağırdı ve sorun çözüldü.

Her vırvır etmek istediğinizde bir durun ve "Bunu yapmayacağım" diye kendinizi telkin edin. Bir süre sonra çözüm odaklı olma tavrını benimsiyor insan.

2 yıllık evliyim, öncesinde de 2 senelik flört ve nişanlılık dönemi yaşadım eşimle. Hiç kavga etmedik biz, hayatta çaresi olmayan tek şey ölüm. Bazen fazla üzerinde durmamak gerek. Erkekler bizler gibi ince düşünceli, detaycı değiller. Böyle kabul edeceksen çık bu yola. Değiştiririm yada evlenince değişir diye düşünme. Kabul etmez hep böyle abartma,gözyaşı ve sinir harbi içinde olursan, kusura bakma karşında ki de insan etten,kemikten bir gün bir sabır taşı çatlar sende ne olduğunu anlamazsın. Bir de sen onun annesi değilsin, ehliyetini çıkart dedin,çıkartmadı mı; ne yaparsa yapsın. Ehliyetsiz araba kullanmaktan enseler polis yer cezayı aklı başına gelir.

Nisanlilik zamanlarinda sorunlar yasanir stres altinda oluyo insan çünkü sen biraz daha sakin olmaya çalış zaten seviyosun ki nisanlanmissin mutlu olacagina inaniyosan küçük şeyleri dert etme evlenince evet alisana kadarda ayni sorunlari yaşarsın ama bu herkes için ayni bu olmazsa oburuylede ayni sorunlari yasayacaksin seviyorsan fazla kasma kendini canini sikma

Hiç bir örnek yok
Konu biraz havada kalmış
Sadece iç sesin mi bilemiyorum ama ayrılmayı bile düşündüm diyorsun vardır bi takım olaylar
Ya simdi kendimi bosuna konu acmis gibi hissediyorum ama aklima gelmiyor. Aslinda sanirim olay su. Kucuk konular cok buyuyor. Surekli ben hakliyim tribine giriyor bir kez olsun ozur dilerim sen de haklisin demiyor. O beni tahrik ettikce ben daha cok atesleniyorum buyuyor buyuyor. Cok sukur bi saygisizlik kufur bagirma falan asla yok ama ben artik yorgun hissediyorum kendimi. Ona kendimi yaptigi yanlislari anlatmaktan yoruldum.

Hatasız insan yoktur her insanın hatası olur..ama siz her hatasinda bu evlenincede böyle yapar şöyle yapar derseniz....hiç kimseyle evlenemessiniz...seviyorsanız bazı şeyleri gözardı etmelisiniz..bence....ama kendimden biliyorum bir insan nişanlıyken nasılsa evlenincede òyle huylu huyundan vazgeçmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…