- Konu Sahibi yagmuresra
-
canım emin ol o çıkardığı modeller en ucuzu, en hafifidir. tanışık olduklarına göre kayınpederne kıyak yapmıştır kendince yada kayınpederin tembih etmiştirkuyumcu malıda sağolsun onların tanışı olduğu için müthiş modeller çıkardı:)
katılıyorumolumunekankayizsmile,bu bir hediyeboshayallersmile,ve bana bir sürü gelmişti bir tanesini bile takmıyorumaklinialirimsmile,geleceğe yatırımbayanssulusmile,bu tartışmaya değmecek bir konumillet tek taşı bulamıyor, kayınvalideniz 5 taş bile almış. bir de bana sormadı diyorsunuz. bir tek taş ne kadar çirkin olabilir ki?
benim nişan takılarımı da kimse bana sormadı. ömrü hayatımda asla koluma takmayacağım bilezikler geldi takıldı. hiç umurumda bile değil. yatırım diye atarım köşeye.
sözlünüzle tartışmaya değecek bir konu mu sizce? huzursuzluk çıkmasına değer mi gerçekten? düğünde kendiniz istersiniz şunu şunu alın diye.
canım emin ol o çıkardığı modeller en ucuzu, en hafifidir. tanışık olduklarına göre kayınpederne kıyak yapmıştır kendince yada kayınpederin tembih etmiştirbenim babamın tanıdıklarından bazılar, oğullarını evlendireceklerinde alışverişe çıkmadan bi kaç gün önce gelir. şu gün gelinle gelcez şunlara şunlara bakcaz sakın pahalı bşyler çıkarma, beğenirse de o kararır taşı düşer de diye tembihler:) herkes böyle değil tabi ama böyle olanlar da var. Adam alamam diyemediği için işi kuyumcuya atar
Bu yaz kısmetse nişanlanacağım ve ankarada okudugum için kayınvalidem takıları tek taşı beş taşı özellikle takı setini kendi zevkine göre almış.Annem de seninde gitmen gerekirdi diyor.Takı setini hiç beğenmedim.Sözlüm de olmaz bu hediye değiştirilmez diyor.Sürekli tartısıyoruz.Ne yapacagımı sasırdım. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?