Nişan törenim işkence gibi geliyor...

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
Sözlüyüm, temmuz ayında nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çok seviyorum, aşığım.
Nişanımız oynamalı olacak. Elbette her genç kız gibi özeniyorum. Saçım şöyle olsun kıyafetim böyle olsun vs. Ama oynamayı bilmiyorum yani son yıllarda hiç bi düğünde kalkıp oynamadım. Küçük yaşlarda oynamışlığım var o zaman da güldüler sanırım kendime olan güvenimi iyice kaybettim. Sanki oynasam herkes ahahaah şuna bak diye bana bakıp dalga geçecek gibi geliyor. Lütfen dalga geçip kırıcı yorum yapmayın. Evde oynamaya çalıştım kendimi videoya çekip yakın arkadaşıma attım. Ya sen çok komiksin göğüslerin zipliyor dedi (göğüslerimde biraz büyük). Böyle olunca daha kötü hissediyorum. Sevgilimde çok güzel oynuyor ona gönderdim ne güzel işte oynuyorsun daha ne ben sana öğreticem, olmuş zaten biraz daha çalışsan daha güzel olacak dedi. Düşündükçe işkence gibi geliyor. Halk oyunları dans kursu var ona gideceğim ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Çevrenizde bu durumda olanlar var mı? Öneriniz nedir? :KK43:

Çok seviyorum, aşığım.
Nişanımız oynamalı olacak. Elbette her genç kız gibi özeniyorum. Saçım şöyle olsun kıyafetim böyle olsun vs. Ama oynamayı bilmiyorum yani son yıllarda hiç bi düğünde kalkıp oynamadım. Küçük yaşlarda oynamışlığım var o zaman da güldüler sanırım kendime olan güvenimi iyice kaybettim. Sanki oynasam herkes ahahaah şuna bak diye bana bakıp dalga geçecek gibi geliyor. Lütfen dalga geçip kırıcı yorum yapmayın. Evde oynamaya çalıştım kendimi videoya çekip yakın arkadaşıma attım. Ya sen çok komiksin göğüslerin zipliyor dedi (göğüslerimde biraz büyük). Böyle olunca daha kötü hissediyorum. Sevgilimde çok güzel oynuyor ona gönderdim ne güzel işte oynuyorsun daha ne ben sana öğreticem, olmuş zaten biraz daha çalışsan daha güzel olacak dedi. Düşündükçe işkence gibi geliyor. Halk oyunları dans kursu var ona gideceğim ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Goguslerini ustten baskilayan bir sutyen tak.

kursa gidip dans teknigi de ogrenebilirsin.

Youtubedan video izleyebilirsin,hatta dans dersleri de var,aynanın karşısında seyret seyret oyna :21:
Kimse senden profesyonel dansçı performansı beklemeyecek,müziğe eşlik et yıldız tilbe gibi sallanma yeter :rapci:
Ben de dans etmeyi çok severim biraz yetenek de vardır yani:KK49:

Youtubedan video izleyebilirsin,hatta dans dersleri de var,aynanın karşısında seyret seyret oyna :21:
Kimse senden profesyonel dansçı performansı beklemeyecek,müziğe eşlik et yıldız tilbe gibi sallanma yeter :rapci:
Ben de iyi kıvırırım söylemesi ayıptır. :spor:
Ama zor değil insan istedikten sonra öğrenir. :süslü:

Hiç dert etme ben tam bir oynama özürlüyüm. Ben düğünü atlattıysam herkes atlatır:)
Zaten pistte yalnız olmayacaksın, çok iyi oynayan 3-5 kişi kurtarıyor zaten.
Birde gelinlik, kabarık nişanlılık(ben sevmem ama) gibi kıyafetlerle sadece sallansan bile göze batmıyor.

Goguslerini ustten baskilayan bir sutyen tak.

kursa gidip dans teknigi de ogrenebilirsin.

İnşallah öğrenebilirim :(

Memleketınız neresı , yöresel oyunlar vs mı olacak ?

Orduluyuz. Horon olacak onu yavaş yavaş öğreniyorum zaten kabarık kıyafetten sanırım çok anlaşılmaz. Ama sevgilimin abisininde yakında nişani düğünü olacak onda ne yapacağım bilmiyorum.

Goguslerini tutacak sütyen kıyafet olsun o gün tabi..
O bilmiş arkadasinla karşılıklı oynayın evde acilirsin..
Dert etme zaten deli gibi oynayan en az 3 akraba çıkar sen de kibar kibar ortada takilirsin..

Bir beden küçük mü giymeliyim napmalıyım kestiremiyorum, yürürken bile sallanıyor. Arkadaşıma da kızgınım daha düzgün şekilde söyleyebilirdi. Zaten sürekli beni küçük düşürecek şeyler yapıyor, kıyafet beğenip resim gönderiyorum bu sana yakışmaz bana yakışır, sana bu renk hiç güzel olmuyor bana yakışıyor vs.

Sanki komik duruma düşecekmişim gibi geliyor. :(

Hiç dert etme ben tam bir oynama özürlüyüm. Ben düğünü atlattıysam herkes atlatır:)
Zaten pistte yalnız olmayacaksın, çok iyi oynayan 3-5 kişi kurtarıyor zaten.
Birde gelinlik, kabarık nişanlılık(ben sevmem ama) gibi kıyafetlerle sadece sallansan bile göze batmıyor.

Gerçekten mi nasıl atlattınız ?

Çok seviyorum, aşığım.

tarlatanlı bir elbise tercih edin, en azından kollarla ayakları senkronize etme derdinden kurtulursunuz :) bende de var aynı problem, elimle ayağım uymuyor komik görünüyor :) öyle bir elbiseyle zaten 2 kolunuzu açıp azcık dönseniz nasıl oynadığınız veya oynayamadığınız belli olmaz

Zıplayarak oynama kendini ağırdan satar gibi oyna :KK66:)) çok coşma yani sakın sakin Hiç bilmeyen bile kollarını iki yana açıp parmaklarını siklatip ileri geri hareket edince o güzel kıyafetler içinde gayet iyi oynuo gbi görünüo kasma kmse gelnle dalga geçmez

Tam tersi zıplayarak oynuyorum :(

İnternetten dans kliplerini, antrenmanlarını izleyerek pratik yapabilirsin.
Ben bilmediğim roman havasını böyle öğrenmiştim ve mezdekeyi.
Kına gecemde ne biçim göbek attım anlatamam, annemler, teyzemler filan dayanamayıp para yapıştırdılar. :KK53:
Daha vaktin var, videolara baka baka ve bol pratikle üstesinden gelirsin.

Ben de iyi kıvırırım söylemesi ayıptır. :spor:
Ama zor değil insan istedikten sonra öğrenir. :süslü:
Kesinlike :dondurma:
Ya evet itiraf ediyorum eşim eve geç geldiği zamanlar ayna karşısına geçiyorum:KK71:
Yalnız bu ara elektro dansa merak saldım biraz ona çalışacağım bakalım sonuç ne olacak :KK71:

Oynamayı bılmıyorsanız ve bundan mutsuz olacaksanız neden oynamalı nısan

Bizim o taraflarda aksi olmuyor çünkü, bana kalsa nişan düğün hiçbirşey istemiyorum. Sırf oynayamadığım için aslında özeniyorum her genç kız gibi sonuçta bir kere oluyor. Ama tek çocuk ve tek kızım sevgilim de istiyor ailemde aksi kabul edilmez

Back
X