• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ve kavga

Siz ciddi misiniz telefonunu kurcaladim dun gizli işyerindeki kızlarla olan mesajlarini okudum diye birbirimize girdik. Normal is arkadaşları ama çok samimiler.

Hiç kimsenin telefonunu karıştırmak, özel mesajlarını okumak gibi bir hakkınız da haddiniz de yok. Güvenmiyorsunuz ki karıştırmışsınız. Güvenmediğiniz adamla neden evleneceksiniz? Nasıl samimiler mesela? Belki size samimi gelen bir başkasına normal geliyordur

Olay ne? Ben konu sahibini tanımıyorum.
Nişanlının yakın bir kadın iş arkadaşı vardı, aralarındaki muhabbet kadının regli üzerindeydi sanırım değişik bir diyalogları vardı. Yine aynı iş arkadaşını beraber yaşayacakları evde khve içmislerdi. Bana göre aşırı samimiyet bunlar. Kıskanç değilim ama bu yakınlıkta bir arkadaşlık bana göre değil.

Nişanlının yakın bir kadın iş arkadaşı vardı, aralarındaki muhabbet kadının regli üzerindeydi sanırım değişik bir diyalogları vardı. Yine aynı iş arkadaşını beraber yaşayacakları evde khve içmislerdi. Bana göre aşırı samimiyet bunlar. Kıskanç değilim ama bu yakınlıkta bir arkadaşlık bana göre değil.
Ve Nisanlim sürekli o kadın üzerinden vurdugum icin senin yüzünden senin 1.5 yıldır baskıların yüzünden oldu bunkar diyor.

Konu sahibinin haberi yoksa, gizli gizli yapılan şeylerse evet hoş değil.

Ama bunun çözümü de herifin tepesine binmek değil. Evlenmezsin, ayrılırsın olur biter.

Konu sahibinin haberi yoksa, gizli gizli yapılan şeylerse evet hoş değil.

Ama bunun çözümü de herifin tepesine binmek değil. Evlenmezsin, ayrılırsın olur biter.
Eve çağırdığından haber yoktu sanırım.

Bence de çözüm telefona gizlice bakıp, sürekli sorun çıkarmak değil. O yüzden dedim ikinizde normal değilsiniz diye. Israrla devam etmeye çalısmaları anlamsız.

Ve Nisanlim sürekli o kadın üzerinden vurdugum icin senin yüzünden senin 1.5 yıldır baskıların yüzünden oldu bunkar diyor.
Suçu da size atıyor ne güzel. Kimse başkasına inat olsun diye istemediği yakınlığı kurmaz.
Sizde 1 buçuk yıldır rahatsız olmanıza rağmen neden ayrılmak yerine nişanlanıyor, nikah tarihi alıyorsunuz?

Siz niye kendinize böyle bir adamı ve böyle sorunlu bir evliliği layık görüyorsunuz ki? Bu kadar mı yokluktasınız?

Siz niye kendinize böyle bir adamı ve böyle sorunlu bir evliliği layık görüyorsunuz ki? Bu kadar mı yokluktasınız?
Ben hic kız arkadaşı olsun onlarla dışarı çıksın istemiyorum. Sürekli o kadın üzerinden kiskandim tehdit ettim falan 1.5 yıl boyunca kavga çıkardım. Oda gittikçe ona yaklaştı Onlar is arkadaşım mecburen olacak kafasında

Ogretemiyorum bilmiyorum psikologlara da gittim ama yok sürekli terkedilme onun işyerindeki kızları beğenirse korkusu var bende. Ki en sonki olaylardan başka yanlışını da yakalamadim hic
Böyle hayat geçmez psikolog bir seanslık iş değil.. Sürekli düzelene kadar gitmeniz gerekiyor.
Kaybetme korkusunu yenmenin tek yolu bağlanmamak ve ben merkezli olmak.. Önce siz sonra başkaları..
En güzel kadınlar bile aldatılırken hayatınızın köşesinden geçen bir adamın yapacakları sizin gözünüzde büyümek yerine küçülürse çok daha dirayetli bir ilişkiniz olur..

Böyle hayat geçmez psikolog bir seanslık iş değil.. Sürekli düzelene kadar gitmeniz gerekiyor.
Kaybetme korkusunu yenmenin tek yolu bağlanmamak ve ben merkezli olmak.. Önce siz sonra başkaları..
En güzel kadınlar bile aldatılırken hayatınızın köşesinden geçen bir adamın yapacakları sizin gözünüzde büyümek yerine küçülürse çok daha dirayetli bir ilişkiniz olur..
Çok doğru diyorsunuz aslında beni çok seven bir bey yeni bi sans verelim falan dedi bende seviyorum ama cidden çekilecek bir insan değilim ben.

Ben hic kız arkadaşı olsun onlarla dışarı çıksın istemiyorum. Sürekli o kadın üzerinden kiskandim tehdit ettim falan 1.5 yıl boyunca kavga çıkardım. Oda gittikçe ona yaklaştı Onlar is arkadaşım mecburen olacak kafasında
İkiniz de normal değilsiniz. Mutsuz bir evliliğiniz olacak, evlenince hiç bir şey düzelmeyecek.,

Back
X