Nişan ve kırgınlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deyince de kızıyorlar, annem anneanneme sorar danışır izin alırmış ben kendimi büyümüş mü sanmışım🤦🏻‍♀️ bana böyle diyorlar ama siz beni çok iyi anladınız❤️
Yani istedikleri şey sizin hala bağımlı olmanız umarım dediklerini yapmıyorsunuzdur vicdaniniza oynayacaklar izin vermeyin aglasinlar bayilsinlar eninde sonunda kabul edecekler durumu çok iyi anladım çünkü çok yankindan tanıdığım bir aileye çok benziyor.

Yani istedikleri şey sizin hala bağımlı olmanız umarım dediklerini yapmıyorsunuzdur vicdaniniza oynayacaklar izin vermeyin aglasinlar bayilsinlar eninde sonunda kabul edecekler durumu çok iyi anladım çünkü çok yankindan tanıdığım bir aileye çok benziyor.
Para yönünden de bağımlı görseler keşke ne deyim :D

Eski konularınızı biliyorum çok yakından tanımadan bu kadar çabuk keşke nişanlanmasaydınız. Karşıdakinin iyi bir insanmış gibi görünmesi her şeyi çözmüyor. Arada sevgi, çekim olmalı bu kişiyle ev arkadaşı değil karı koca olacaksınız. Ev işleri yapacak mı, konuşuldu mu, çocuk isteniyor mu isteniyorsa ne zaman, huyu suyu nasıldır, hangi yemekleri yer, saat kaçta uyur, sosyallik anlayışı nedir, para tutumu idaresi nasıl… Uzar gider. Çok erken geldi bana arada sevgi yok, özel bir tanıma evresi yok. Her şeyden önce bunları düşünmelisiniz bence. Ailenizi kararlı davranarak bastırabilirsiniz, karıştırmazsınız orası kolay. Asıl zorluk az önce saydığım şeyler.

bence bunun bi cezası olmalı. dili doğru kullanmama sebebiyle de 1-2 günlük ceza sistemi olmalı. yani yazarak kendimizi ifade ettiğimiz bir ortamda insanların anlayamayacağı biçimde yazarak forumda kirliliğe sebep olmak şeklinde. haksız mıyım? terslemiş bir de zaten canım burnunda ister anla ister anlama şeklinde. ben şikayet ettim kendisini.
Gerçekte bisey diyemeyenler sanalda laf sokmaya çalışıyorlar olan bu. Bosverin

Kesinlikle ona anlatmadım çünkü hem aileme cephe alırdı hem de ilerde önüme çıkardı
bence de anlatma nisanlina.

ailen de muhtemelen para odeyecekleri icin boyle seyler yapiyorlardir. hatta bazi insanlar sirf para odememek icin yalandan kavga cikarip, para odenmesi gereken zamanlar kus ya da sert durabiliyor, sonra mesele bitince normale donuyorlar :) para disinda baska neden goremedim acikcasi. ben senin yerinde olsam huylarina giderdim kesinlikle (eger surat asar ya da bi dengesizlik yaparsa rezil olursun karsi tarafa, degmez laf vermeye). madem kendi imkanlarin var, o zaman kendin yapmaya calis. evlendigin zaman her seyin tam olmasi gerekmiyor, ikiniz de calisiyorsaniz, yavas yavas alirsiniz. onemli olan minimum olcude gozune hos gozukecek seyler yapip, o zamanlari stressiz gecirmek..

Kukla gibi olun, harcadıklarınızı kendiniz ödeyin, lütfedip aldıklarına çılgın gibi minnet gösterin bir de attığınız adımı mamalı bebek gibi onlara sorun. O zaman karın ağrıları biter. Amaç bu çünkü. Öyle biz cahiliz vs diye kendilerini yererek de acıtasyon kasmasınlar hiç. Ağzınızdan çıkmayan yakıştırmaları kendilerine yapıp sonra elalem içinde dövünür bu tipler, o bana şunu bunu dedi diyerek.
Ne biçim insanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X