Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pek bilmiyorumda o yüzden sordum resim falan çekinilir bide halamın kızı yakın biraz sonuna kadar beklerizEn geç 23.00'da biter ve herkes dağılır.
çok düğüne gidip gelmem birde yurtdışında yaşıyorduk o yüzdenne kadar sürdüğünü neden merak ettiğinizi merak etiim açıkçası. 2-3 saat sürer.
hımm anladım. bende hiç sevmem düğünleri ablamın düğününden bile ara ara kaçmışlıklarım varçok düğüne gidip gelmem birde yurtdışında yaşıyorduk o yüzden
düğünlerde bana daraltı geliyorda birazÇevrenizden kimse bilmiyor mu kaçta biteceğini?
Ve zaten halanızın kızıymış o sebepten gidiyorsunuz sonuna kadar duracaksınız 1de bitse ne olur düğünü orkestra bitiriyor zaten![]()
düğünlerde bana daraltı geliyorda biraz![]()
bizimkiler birazda ite ite zorla kaldırıyolar iki çiftetelli atmazsak kurtalamıyorsunAnlayabiliyorum banada öyle oluyor. Oturmaya gayret edin bi oyuna kalkarsanız kurtulamazsınız![]()
bizimkiler birazda ite ite zorla kaldırıyolar iki çiftetelli atmazsak kurtalamıyorsun![]()