canım benim nişanımda 2 hafta sonra inş.
çok uygun fiyata hazırlamışsın bohçanı
benimki sadece damat bohçası 1.500 tl tuttu hepsi pierre cardin
diğer aile fertlerininki da bi 500 tl ye maal oldu
çok masraflı bu işler Allah yuva kuranların yardımcısı olsun
Canım İİ gÜnlerde kullansın mÜstekbal eŞİn ama Çok para harcamısın bence.Özellİkle pİjama takımın 144 tl Çok deĞİlmİ.aynı dert bende de var .benİm nİŞanımda 31 ocak ta .nİŞan sonrası bohÇa gÖtÜrecez bİzde.
kızlar selam benimde nişanım var haftaya damat ailesiyle birlikte benim için alışverişe çıkıldı ancak bizde sevgili nişanlıma alıcaz:) benimkiler biraz fazla tuttu gibi geldi aynı miktarda nişanlımada alıcaz sanıyodum ama uygun olmuş bence 300-500 bişey değil dee devdas cım sen ne aldın okadar :) sende bi yazarmısın fikir edinmek istiyroum nişandan sora bende bohça götürücem sonucta..
canım sayayım fikir olsun hemen hemen aynı şeyler fiyatlarını hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı da yazayım:kızlar selam benimde nişanım var haftaya damat ailesiyle birlikte benim için alışverişe çıkıldı ancak bizde sevgili nişanlıma alıcaz:) benimkiler biraz fazla tuttu gibi geldi aynı miktarda nişanlımada alıcaz sanıyodum ama uygun olmuş bence 300-500 bişey değil dee devdas cım sen ne aldın okadar :) sende bi yazarmısın fikir edinmek istiyroum nişandan sora bende bohça götürücem sonucta..