Nişanda görmek istemediğim insanlar

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
kızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
geçmişte Kayınvalide ile sorunlar yaşamıştım suan konuşuyoruz ama burnumuzun ucuyla, bana gelip gitmez vs. eşimin halasının kızının nişanı var kızı da pek severim ama eltim ve k.V. görmek istemiyorum. görünce bir kaç gün etkisinden kurtulamıyorum. siz olsanız ne yaparsınız? eşime söylesem bozulabilir.

geçmişte Kayınvalide ile sorunlar yaşamıştım suan konuşuyoruz ama burnumuzun ucuyla, bana gelip gitmez vs. eşimin halasının kızının nişanı var kızı da pek severim ama eltim ve k.V. görmek istemiyorum. görünce bir kaç gün etkisinden kurtulamıyorum. siz olsanız ne yaparsınız? eşime söylesem bozulabilir.
Ben olsam gayet şık giyinir güzelce hazırlanır ve eşimin kolunda oraya giderdim :KK5:

2 saat için idare edebilirsiniz bence

İnsanları bu kadar ciddiye almayın, niye etkisinden kurtulamayasınız ki rahat olun

Allah aşkına bu kadar düşman olacak ne yaşadınız ? Kv akrabası oluyor tabi ki o da gitmek isteyecek . Bir iki saat aynı ortamda bulunacaksınız diye eşinize de söyleyip huzursuzluk çıkarmayın. Eşinize söyleyince ne olacak anama söyleyeyim gelmesin mi diyecek boşuna gerilim

Sevmedigim insanlari gormemek için biyerlere gitmeyecek olsam herkesin dugununu, nikahini kacirirdim herhalde. 😁

Gorumcelerimden biriyle asla gorusmuyorum, kavga ederek sonlanmisti en son gorusmemiz ama koronadan once ortak nikah torenine katilmamiz gerekti. Gayette süslü püslü hazirlanip eşimle gittik. Gorumcemle birbirimize selam bile vermedik.

Siz niye onlardan kaciyorsunuz ki bu kadar, sizi görseler yiyecek degiller sonuçta.
Yakin aile uyeleri veya akrabalardan kaçiş yok sonucta ortak etkinlikler oluyor boyle aile toplanmasiydi, nişanı, dugunu...
Boyle seylere devamli eşinizi tek yollayip evde sinecek misiniz omur boyu?

Lütfen baskalarin mutlu gününe kendi dramlarinizi tasimayin. Sahsen huzursuzluk yaratacak hickimseyi bastan davet etmedim. Herkes bir kac saat egosunu bir kenara birakabilir baskasi icin. Sonra istediginiz kadar yine birbirinizi görmezdem gelin
Bence de çok katılıyorum
Başkalarının özel gününde rol çalmayın

2 saat görünce kötü etkilenecek kadar ne yaşanmış olablir bilmiyorum
Araya kan filan girmiş olmaaı lazım herhalde
Diğer türlü eşimin hatrına idare edebilirim ben
Ki siz konuşmayacaksınız sadece göreceksiniz altı üstü

Bence de çok katılıyorum
Başkalarının özel gününde rol çalmayın

2 saat görünce kötü etkilenecek kadar ne yaşanmış olablir bilmiyorum
Araya kan filan girmiş olmaaı lazım herhalde
Diğer türlü eşimin hatrına idare edebilirim ben
Ki siz konuşmayacaksınız sadece göreceksiniz altı üstü
rol çalmak değil tabi ki de kan davalık da olmadık ve belki onların umrunda bile değilim garip insanlar benim yerimde kim olsa onları anlayamaz. tutarsız davranışları var bende çevremdeki tüm insanları önemserim çok fazla anlam yüklüyorum sanırım.

Ben olsam giderdim ne var sanki gitmeyecek? Ayrıca onlar düşünsün gidip gitmeyeceklerini :anneadayı::halay:

rol çalmak değil tabi ki de kan davalık da olmadık ve belki onların umrunda bile değilim garip insanlar benim yerimde kim olsa onları anlayamaz. tutarsız davranışları var bende çevremdeki tüm insanları önemserim çok fazla anlam yüklüyorum sanırım.
Anlamanız gerekmiyor ki
Hatta bir etkileşimde olmanız bile gerekmiyor yani
DDünyanınen tuhaf insanı da olabilirler
Altı üstü başkasının özel gününde aynı ortamda bulunacaksınız 🤷‍♀️

Küsmeyi'de beceremiyosanız küsmeyin bi zahmet. Görünce etkisinden çıkamamak nedir yaa. Acayip acayip şeyler.

EDİT: DAHA SUBAT 2021 de çocuklarımla ilgilenmiyo diye yakınmışsın! Hangi ara görünce, günlerce etkisinden çıkamayacak kıvama geldiniz! Ki kadın başka şehirde olduğu halde! Herşeyiniz MENFAAT. Önce bi oturda kendini sorgula!!! Hoş kayinvaliden de seni görmek istemiyordur emin ol!

Son düzenleme:
Kaç kaç nereye kadar. Bu nişandan kaçtınız yarın başka birinin düğünü nişanı olduğunda orda karşılaşma ihtimaliniz olacak. Onların orada olduğunu bilerek ruhen kendinizi hazırlayın sakin olmalıyım görmemezlikten gelmeliyim gibi telkinler verin. Hatta aynı masayı paylaştıkları akrabalarınıza merhaba deyin geçip kendi masanıza oturup nişanın tadını çıkarın.

Su an konusuyorsaniz burnunuzun ucuyla da olsa (ki ona agiz ucu denirdi benim bildigim ahhajsj) iki saat gormekle ne kaybedersiniz onu anlamadim.

Gordugunuzde bile iki gun etkisinden cikamayacak kadar ne goruyorsunuz ya hu
İki gozu bir burnu bir agzi olan etten kemikten insanlar

Derseniz merhaba deyip gecin ve bu kadar hayatinizin merkezine kimseyi almayin
Kimi gorurseniz gorun iki gun huzursuzluk yasamak -ustelik sadece gordugunuz icin- normal degil
Takinti yaparsiniz, biraz sakin olun

Psikologa gitmen lazim. Olaylara ve insanlara bu kadar anlam yüklemek sadece senin zararina. Anladiğim kadari ilede o kadar pek olay olmamiş bide kv'de ile.

haklısınız nereye kadar kaçabilirim? mümkün olduğunca negatif ve beni aşağıya çeken bu tarz insanlardan uzak durmak istiyorum ama bu şekilde gitmemekle olmaz

Back
X