Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabikii heves kırılmasın çok da umut edilmesin..rabbim bilir zamanını en güzel en iyi en hayırlı zamanını
Öyle yapıyorum hatta aklımdan çıkıyo benim ama Enza mani telefon elimde olsa ve yapacak bişey olmasa bu sayfaya giriyorum beni çağırıyor :) sizinlede güzel vakit geçiriyorum walla

Kızlar bugün sağ kasigim ağrıdı dedim ya bacaklarımda ağrıdı .birde sanki sağ kasigimda birşeyler var gibi bir yoğunluk mu desem seyrime mu desem.bilmiyorum belki hepsi psikolojiktir.ama insanda bir ümit diyor

Merhaba kızlar
benim de BAT’ım 27 Nisan..
Şu an belim çok agriyor ve arada bir kasiklarima agri giriyor adet olucakmisim gibi.. Bir de fena iştahım açıldı.. Psikolojik mi bilmiyorum.. Karnım da çok şişti gaz gibi.. bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı biraz hüzünlenmedim desem yalan olur.. Ama daha bir hafta var insallah tutmuştur... Allahım hepimizin dualarını kabul eder insallah... kendimi hep araştırırken buluyorum.. her şeyin hayırlısı..

Kızlar namaza kalktım şimdi baktım pembe kahve arası peceteye leke geldi.sizede dedim ya ağrım çok vAR bugün diye
Sat 1 nisan ne kadar erken adet oldum bu sefer acaba mevsimsel mi.kafama taktım diye mı anlamadım

Kızlar namaza kalktım şimdi baktım pembe kahve arası peceteye leke geldi.sizede dedim ya ağrım çok vAR bugün diye
Sat 1 nisan ne kadar erken adet oldum bu sefer acaba mevsimsel mi.kafama taktım diye mı anlamadım
devam ediyor mu lekelenme yoksa bildiğin kanama mı başladı canım ya..

devam ediyor mu lekelenme yoksa bildiğin kanama mı başladı canım ya..
sanırım adet çünkü kırmızı hal almaya başladı.biliyorum herseyi herşeyin bir vakti olduğunu belki de birdaha çocuk sahibi olamayacağımı ama işte yine de ağladım bayağı.eşimde üzülme dedi.o hani istemiyor demiştim ya.deneriz yine felan dedi ama beni teselli için mi gerçekten mi dedi anlamadım.ona kafayı çok takmıştım bu ay..

kıyamamm kuzum yaa evet hatırladım, bizimki de söylediğim de geçmiş olsun dedi ne demekse:) sııkma canını.. vardır bir sebebi..

kıyamamm kuzum yaa evet hatırladım, bizimki de söylediğim de geçmiş olsun dedi ne demekse:) sııkma canını.. vardır bir sebebi..
öyle tabi ki yinede akşama doğru yoğunlaşmaz ise kanama bir test alıp yapayım diyorum.olur ya ilaç felan içecek olurum.ben 15 ocakta boş gebelikten kürtaj oldum demiştim ya. onda da üstüne gördüm ben 3 gün adetim sandım.kahverengi geldi hemde bayağı geldi.hatta ben menepoza giriyorum sandım.3 gün az az kahverengi olunca o da tam 20.gündü.sonra 3 gün sonunda yani 23.gün arkadaşım dedi ki bir test yap belki üstüne görüyorsundur dedi.erken olan idrar testini yaptım.tam net iki çizgi çıktı yani doktora gittiğimde 3hafta 4 günlüktüm. o bile idrar testinde nasıl çıkar deyip şaşırmıştı.

aynen yap o zaman testi, yoğunlaşmazsa

Canım erken gebelık testi tam bir yalan geçen ay beni hamıle gosterıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…