• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canlarım benim çok şükür 7 sene sonra hala inanamadığım bu tuhaf sevinci ben de yaşıyorum.hem de 2 aşılama ve 3 tüp bebek deneme sonrası kendiliğinden süpriz yaptı minik mucizemiz :) aslında en son denememizde yaşadığım kimyasal gebeliği hala unutmuş değilim ve korkuyorum.ama eğer kaderimizde kucağıma almak varsa alırız elbet.sizlerle sevincimi paylaşmak beni daha da sevindiriyo :))
iyiki varsınız iyiki yanımdasınız,çok öpüyorum sizi :))
:54::54::54::

evooooooooooooo nasıl yani yanlış mı okudum bebek sürpriz yapıp kendi mi geldi aman allahım ya süpermiş bu :74:

Kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim özür dilerim hepinizi çok özledim kaderdaşlar ...güzel haberler var galiba yani yanlışokumadıysam mavi mercecığımın 3 bebişi mi var yoksa göbüşünde aman bu ne güzel bir haber yahuu

e peki neler yapıyorsunuz son durumlar ne
bizim bebekler büyüyor işte yediği yemediği şimdi hepimizde ek gıda meselesi başladı
rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

maşallah cnm yaa cimcime kocaman olmuş :nazar: ben de uzun süre girmemiştim zaman ne çabuk geçiyo.senin sayfaya girip eskileri okuyorum faydası oluyo baya eskilerin :)

Kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim özür dilerim hepinizi çok özledim kaderdaşlar ...güzel haberler var galiba yani yanlışokumadıysam mavi mercecığımın 3 bebişi mi var yoksa göbüşünde aman bu ne güzel bir haber yahuu

e peki neler yapıyorsunuz son durumlar ne
bizim bebekler büyüyor işte yediği yemediği şimdi hepimizde ek gıda meselesi başladı
rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Gizemli83 selam canım :D efet bana 2 transfer edildi biri bölündü 3 miniğim oldu :)

Kızlar bana bişey deyin yaa offff ..... off..... şimdi abimler 13 yıldır çocuk sahibi olamıyorlar ya 3 sene önce bir tüp denediler olmadı şimdi yine dediler sebebi hiç konuşulmadı aramızda hiç sıkıştırmadık biz neden diye şimdi abim aradı transferden sonra 2 haftayı geçmiş sonuç 36 çıkmış 01-71 arası olması gerekiyor demişler ben bişey anlamadım bizim zamanımızda 01-50 arası olması gerekiyor deniyordu ama bizlerin hep çok fazla çıkmıştı bnm mesela 12. günde 531,8 hatta ikiz sanmışlardı değerden dolayı şimdi bnm yengem hamile mi çatlatma iğnesinin etkisi desem 2 haftayı geçmiş .....

Kızlar bana bişey deyin yaa offff ..... off..... şimdi abimler 13 yıldır çocuk sahibi olamıyorlar ya 3 sene önce bir tüp denediler olmadı şimdi yine dediler sebebi hiç konuşulmadı aramızda hiç sıkıştırmadık biz neden diye şimdi abim aradı transferden sonra 2 haftayı geçmiş sonuç 36 çıkmış 01-71 arası olması gerekiyor demişler ben bişey anlamadım bizim zamanımızda 01-50 arası olması gerekiyor deniyordu ama bizlerin hep çok fazla çıkmıştı bnm mesela 12. günde 531,8 hatta ikiz sanmışlardı değerden dolayı şimdi bnm yengem hamile mi çatlatma iğnesinin etkisi desem 2 haftayı geçmiş .....

canım tam anlamadım yaa.neden 2 hafta sonra test yapmışlarki?daha önce yapmadılar mı testi?belki kimyasal olmuştur onunda değeri düşüyodur şuanda.2 gün sonra tekrar etmeden anlaşılmaz o.

ay ay ne güzel hamiş haberleri var burda.. evoevo çok tebrik ederim.. ne güzel bir sürpriz bu.. mercan allah 3 meleğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

evocum mavimercan ikinizide sorunsuz bir hmilelik diliyorum............................topige bereket geldi maşallah........................haydi kızlar bütün dualarımız hamile olan ve doguma az kalan anne adaylarımıza vveeeeeeeeeeeeeeeee zübeydeme yeterime ve adını sayamadıgım diger tüm güzel kızlara olsun...........................allahım sen herşeye kadirsin......senin herşeye gücün yeter..................

günaydn kılzar hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş

evocum mavimercan ikinizide sorunsuz bir hmilelik diliyorum............................topige bereket geldi maşallah........................haydi kızlar bütün dualarımız hamile olan ve doguma az kalan anne adaylarımıza vveeeeeeeeeeeeeeeee zübeydeme yeterime ve adını sayamadıgım diger tüm güzel kızlara olsun...........................allahım sen herşeye kadirsin......senin herşeye gücün yeter..................

selim aminnnnnnnnn kuzum aminnnnnnn rabbim cuma hürmetine seindede sıkıntışlarnı azaltsın hayatınını kolaylaştırın inşşşşşşşşşşşşş

kızlar dualrınıza ihitiyacımız var birbirmizi unutmayalım dualrımızdaq RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞ

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
büyük allahım hepinizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin, kucaklarınızı pamuk pamuk bebeklerle doldursun inşallah...
aminnnnnnnnnnnnn

selim aminnnnnnnnn kuzum aminnnnnnn rabbim cuma hürmetine seindede sıkıntışlarnı azaltsın hayatınını kolaylaştırın inşşşşşşşşşşşşş

kızlar dualrınıza ihitiyacımız var birbirmizi unutmayalım dualrımızdaq RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞ

amin amin amin.................................amin duanın mührüdür..............sesli bir şekilde söylemek dogrudur..................bütün dualara amin canlarım....................hayırlı bereketli cumalar........................

yeter ben oglanmıyımki selim demişsin??????????????????????????????

Back
X