• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin amin amin.................................amin duanın mührüdür..............sesli bir şekilde söylemek dogrudur..................bütün dualara amin canlarım....................hayırlı bereketli cumalar........................

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

yeter hem selim diyorsun adım selda..................birde üstüne üstlük gülüyorsun.................eh güldürdümya seni...............canın sagolsun ne dersen de.........................yetmez arkadaşım yeter ...............................

zübeyde zübeyde...............danışmaya lütfen kadınlar kulübünden bekleniyorsunuz.......................göreviniz cuma duası göndermeniz.....................teşekkürler....................

zübeyde zübeyde...............danışmaya lütfen kadınlar kulübünden bekleniyorsunuz.......................göreviniz cuma duası göndermeniz.....................teşekkürler....................

rabbimde seni gülüdürsün inşşşşşşşşşşş

yetmez yeter güldürdüysem ne ala seni............................bizim eski komşularımız vardı...kadının adı dudu idi kocasının duran dı gerçekten......................................sen yeterki gül......yeter................yetmez.................yetti......yetecek..........yeterrrrrrrrrrr..................offfffffffffffffff çok karıştı.......burası..............:52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
yetmez yeter güldürdüysem ne ala seni............................bizim eski komşularımız vardı...
kadının adı dudu idi kocasının duran dı gerçekten......................................sen yeterki gül......yeter................yetmez.................yetti......yetecek..........yeterrrrrrrrrrr..................offfffffffffffffff çok karıştı.......burası..............:52::52::52::52::52::52::52:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evocum mavimercan ikinizide sorunsuz bir hmilelik diliyorum............................topige bereket geldi maşallah........................haydi kızlar bütün dualarımız hamile olan ve doguma az kalan anne adaylarımıza vveeeeeeeeeeeeeeeee zübeydeme yeterime ve adını sayamadıgım diger tüm güzel kızlara olsun...........................allahım sen herşeye kadirsin......senin herşeye gücün yeter..................

çok saol cnm benim sayende çok güzel arkadaşlıklar edindik :) iyi günde ve kötü günde hep beraberiz çok mutluyum sizleri tanıdığım için :))

evocum mavimercan ikinizide sorunsuz bir hmilelik diliyorum............................topige bereket geldi maşallah........................haydi kızlar bütün dualarımız hamile olan ve doguma az kalan anne adaylarımıza vveeeeeeeeeeeeeeeee zübeydeme yeterime ve adını sayamadıgım diger tüm güzel kızlara olsun...........................allahım sen herşeye kadirsin......senin herşeye gücün yeter..................

Teşekkür ederim Sel'ciğim.Allah razı olsun.

merhaba kızlarrrr

ben de aranıza yeni katıldım başarısız 1 aşılama ve tüp bebek denemem var. sorun kalitesiz embriyo olması. 2. tüp bebek denememi yaptım ve bugün transferimin 6. günü. fakat yine embriyolar kalitesiz ve 2. gün transfer yapıldı,şu an içimde 3 tane embriyo var,inşallah hayırlısıyla tutar. hiç bu şekilde hamile kalan oldu mu hem kalitesiz hem de 2. gün olması beni çok düşündürüyo :(:(:(
yardımlarınızı bekliyorum...

merhaba kızlarrrr

ben de aranıza yeni katıldım başarısız 1 aşılama ve tüp bebek denemem var. sorun kalitesiz embriyo olması. 2. tüp bebek denememi yaptım ve bugün transferimin 6. günü. fakat yine embriyolar kalitesiz ve 2. gün transfer yapıldı,şu an içimde 3 tane embriyo var,inşallah hayırlısıyla tutar. hiç bu şekilde hamile kalan oldu mu hem kalitesiz hem de 2. gün olması beni çok düşündürüyo :(:(:(

canım bence moralini bozma Allah ol dedikten sonra embriyo kalitesi falan önemsiz kalıyo inş. bu mübarek günlerde güzel haberi alırsın.

çok sağol canım inşallah o güzel haberi burda sizinle paylaşırım.
bu arada kandiliniz mübarek dualarımız kabul olsun.

merhaba kızlarrrr

bizim topikten arkadaşımızın 2. gün embiriyosu tutmuştu arkadaşımın da dediği gibi Rabbim ol dedikten sonra kalitenin hiçbir önemi yok
tıbben asla çocuğu olmaz denilenlerin kendiliğinden hamile kaldıklarına şahit olmuş biri olarak umudunu asla kaybetme derim. hayırlı kandiller.

merhaba kızlarrrr

hoşgeldin hoşgeldin.....................ooooooooooooo okadar çokki................sen bile şaşırırsın...............sende bu kervana katılırsın inşallah..................habersiz bırakama bizi.............................

kızlar nasılsınız nedne kimseler yazmıyor yaaa

Back
X