• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar nasılsınız ben girmedim topige sıkıntım vardı iyiyim şükür .sizlerde bebeklerle ugraşıyorsunuz kolay gelsin...........topik taaaaaaaaa 11. sayfaya gitmiş.neyse bundan sonra yazalım.yeni arkadaşlar sizleride tanıyalım.bizim topik çok güzel ve ugurlu çogu arkadaşımız bebegiyle ugraşıyor.sevgiler hepinize...............................

selcim slm cnm biz 23.haftadayız çok şükür iyiyiz :) bizimde kızımız olacak inş.sabırsızlıkla bekliyoruz.burasının uğuruna bende inanıyorum rabbim zübeydemle seni de sevindirsin inş.isteyen herkesin yüzünü güldürsün..
sen neler yapıyosun cnm görüşmeyeli?

selcim slm cnm biz 23.haftadayız çok şükür iyiyiz :) bizimde kızımız olacak inş.sabırsızlıkla bekliyoruz.burasının uğuruna bende inanıyorum rabbim zübeydemle seni de sevindirsin inş.isteyen herkesin yüzünü güldürsün..
sen neler yapıyosun cnm görüşmeyeli?

mrhb kızlar topiğe hareket gelmiş

arkadaşlarım nasılsınız ne yapmaktasınız minik kuşlar nasıllar.................yavrularınızın sizin durumunuz nasıl......bende epeydir girmiyorum topige merak ettim sizi.............öpüyorum sizi.............

selcim merhaba biz iyiyiz çok şükür hazırlıklarla uğraşıyoruz zaman kısaldı.sen nasılsın cnm?
neler yapıyosun?

slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlarım nasılsınız ne yapmaktasınız minik kuşlar nasıllar.................yavrularınızın sizin durumunuz nasıl......bende epeydir girmiyorum topige merak ettim sizi.............öpüyorum sizi.............

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum

Sel canım ben iyiyim allaha şükür büyüyoruz bebişle beraber 27 haftamın içindeyim umarım sende iyisindir sağlısın sihatin sıkıntılar bitmiyor ama güzel duygular allahım tez zamanda isteyen herkeslere nasip etsin bende seni öpüyorum sevgiler...

Son düzenleme:
slm arkadaslar,buraya girmeyeli ne kadar uzun zaman olmuss..yil oldu..tek kontakta oldugum evoevo var baskada kimse yok..cocugu kapan kaciyo :27: evo evo yuda kaybettik :49: kaybolmak isteyenler parmak kaldirsin :32:

Kızlarr herkse selam, herkes de iyidir umarım ben ikizlerle boğuşmaktan kendimi unuttum, boş vaktim olursa yemek yemek gibi temel ihtiyaçlarımı görüyorum:)

Benim bıdıklar da iyi, ikisi de çok hareketli, meraklı, bi de dişlerimiz çıkıyo şimdilerde gece gündüz uyku yok bize, sokak hastası ikiside benim gibi gezmeyi çok seviyolar ama ne kendi arabalarını ne de bizim arabayı sevmiyorlar sadece kucak, yeni oyuncaklar aldık onlara kış geldiye evde sıkılmasınlar diye evde salıncak bile oldu:)bazen oyuncaklarla vakit geçiriyorlar bazende evde bile olsa gezmek istiyorlar, eskiden bıraktığım yerde kaliyorlardı şimdi emekleme diilde sürünmeye başladılar nereye gitsem arkamdalar:)

Bizde durumlar böyle, umarım herkesin keyfi de iyidir, çok öpüyorum sizi....

Mavimercanımız sonunda üçüzlere kavuştu arkadaşlar :)
rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.,
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::
:124::124::124::124::124:

Sultancığım miniklerin hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlı evlat etsin sağlık uzun ömürleri olsun inşallah canı gönülden tebrik ediyorum...

kızlar nasılsınız bu topigi açan bendim çok kısa zamanda çok yol katettik.ssizlerden haberim yok çünkü aylardır topige , kk ya girmiyorum bilmem niye......hepinizi çok sevmiştşm özledimde....bebegine kavuşan annelerimize aileleriyle uzun hayırlı ömür temenni ediyorum...........yolculuguna devam edenlere bol sabır...........hamişlerede saglıkla sonuca ulaşmalarına dua ediyorum..........öpüyorum hepinizi kızlar............yazışmak dilegiyle.............

Back
X