- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
yeter............ kızlar nasılsınız....................
sağol kuzum sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeter............ kızlar nasılsınız....................
kızlar nasılsınız......... bebekleriniz....................hamileliginiz......................
kızlar nasılsınız......... bebekleriniz....................hamileliginiz......................
slm canlarım bi umut başladık yine araştırmalara. soğan kürü yapıyorum içim iyice temizlensin diye birde sabah akşam bal,çörek otu ve tarçın yiyorum. kaliteli yumoşlarım olsun diye. dualar zaten hiç eksik olmuyo.pazartesi gününe de randevu aldım amerikan hastanesine gidicem bi de ordan görüş alayım dedim.aslında olumsuz sonucu alınca bi daha uzun süre denemem demiştim ama duramıyo insan yerinde. bi türlü aklımızdan atamıyoruz. iş yerinde de çok hamile var onları gördükçe iyice hevesleniyo insan. hatta çin takvimine bakıp istediği cinsiyete göre çalışma yapıyolar.hakket de oluyo 1 ay sonra hamileyim diye geliyolar. Allahım bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.
sizler de var mı gelişmeler nasıl gidiyo?
herkese merhaba müjdeyi vereyim diye girdim kızlar.
Temmuzcum oğluşuna kavuşmuş bugün çok şükür.darısı bizlere olsun inş.halaya bekliyoruz herkesi
![]()
günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandillerr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş
müjdeeee nur topu gibi bir tosuncuğumuz daha oldu kızlaar
karatasözüm Allah analı babalı büyütsün cnmm :))
toprak ılgaza uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruzz :)))
![]()
temmuz gözünaydın olsun allah analı babalı ananeli dedeli amcalı teyzeli................................topikte bizimle büyüsün inşallah.......................karatasöz seninde gözün aydın sevincimden gözümden yaş geliyor............çok emek verdiniz............herşey gönlünce olsun tatlım..............evocum sabret herşeyin başı sabır...............panadol canım bir daha denemeyecegim............yeter iyiyim canım saol................kandiliniz mübarek olsun...........................ben topik annesi olarak kaç bebişim oldu şimdi....................![]()
kızlar nasılsınız ben girmedim topige sıkıntım vardı iyiyim şükür .sizlerde bebeklerle ugraşıyorsunuz kolay gelsin...........topik taaaaaaaaa 11. sayfaya gitmiş.neyse bundan sonra yazalım.yeni arkadaşlar sizleride tanıyalım.bizim topik çok güzel ve ugurlu çogu arkadaşımız bebegiyle ugraşıyor.sevgiler hepinize...............................
Sel canım nasılsın bende çok giremiyorum k.k. umarım sıkıntıların kısa sürede geçer bende iyiyim hamileligim çokta iyi geçmiyor sıkıntılarımın birisi bitiyor birisi başlıyor anlıyacagım hamileyim diye doya doya yaşıyamıyorum bunada şükür benimle olsunda bebegim ben herşeye katlanırım bu arada cinsiyetimiz belli oldu erkek olacak allahın izni ile dediğin gibi topigimiz ugurlu topiktir öpüyorum senii... sevgiyle kal allah gönlüne göre versin....