Nişanda kullnabileceğim zarif takı seti altın kaplama saat , gerçek saç çıtçıt arıyorum

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
86
53
31
Saç postiş arıyorum kızlar.. saçım açık küllü kumral sarı tonlarında

Son düzenleme:
canım konusmustuk senle sanırım ama düşünürsen diye koyayım dedim. :) elimdeki bu benim de. düşünürsen görüşürüz

Eklentiler

• 67.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 183
  • 67a.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 189
2 adet fon perde arıyorum bayanlar koltuklar koyu mavi ona uyacak bir renk arıyorum leke tutmaz tay tüyü kumaştan olanlardan arıyorum

Saç postiş arıyorum kızlar.. saçım açık küllü kumral sarı tonlarında
canım tokalı saç postişim var, kumral platin röfleli, birkaç defa kullandım. ancak tek tek değil, tokalı yani kullanımı çok rahat, yarın resim çeker yollarım

Escape altin rengi bir saatim var kutusunda istiyorsaniz foto koyarim 450 tl almistim 250 gibi verebilirim

Saat&saatten alinma garantisi bitmis pil taktirmam gerekiyor aldigomdan beri dolapta

canm bende cıt cıt var dogal 8 parça kahverengi ama hiç boyanmadı daha ozellikle ilerde sarıya boyatırım die boyasız almıştım. şimdi tesetturde gerek kalmadı sadece 2 kere topuzda kullandm. 250 liraya almıştım uyguna veririm. ikinci el fiyatları nasıl bilmiorum ama bn baya uyguna veririrm

Canım sattın mı çıt çıtlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…