Normal aile seti kendime düşünüyorum da çok fazla kullanmayacağım öyle bulunsun diye uygun fiyatlı bişey arıyorumMisafirlik mi ?
Mac, kryolan porselen makyaj ürünleri , boncuk kaynak arıyorum
Bekliyoeuö mesajıCanım elimde baya bir kozmetik ürünü var istersen özel mesajla resimleri göndereyim.
canım tokalı saç postişim var, kumral platin röfleli, birkaç defa kullandım. ancak tek tek değil, tokalı yani kullanımı çok rahat, yarın resim çeker yollarımSaç postiş arıyorum kızlar.. saçım açık küllü kumral sarı tonlarında
Yarım ay şeklinde micanım tokalı saç postişim var, kumral platin röfleli, birkaç defa kullandım. ancak tek tek değil, tokalı yani kullanımı çok rahat, yarın resim çeker yollarım
kozmetık urunu konumda var fon perde yazıyor baslıkta o da var ılgılenırsenız konuma perdelerı de ekleyebılırımgüncel
Fotoğraf alabilirmiyimEscape altin rengi bir saatim var kutusunda istiyorsaniz foto koyarim 450 tl almistim 250 gibi verebilirim
Gunduz isigiyla ceker atarm cnmFotoğraf alabilirmiyim
Resim istiorum acil lutfenYarım ay şeklinde mi
canm bende cıt cıt var dogal 8 parça kahverengi ama hiç boyanmadı daha ozellikle ilerde sarıya boyatırım die boyasız almıştım. şimdi tesetturde gerek kalmadı sadece 2 kere topuzda kullandm. 250 liraya almıştım uyguna veririm. ikinci el fiyatları nasıl bilmiorum ama bn baya uyguna veririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?