Blmym kızlar canım skldi emndim tuttugna çok üzüldm
Hayırlı haberlerle gel inşallah Canım heyecanla bekliyorum elini karnına koyup dua et gidinceye kadarEşim gelirse vercem gidecem tıp merkezne
Amin cnm Allah sanada nasip etsin inşallah ilkinde uğraştı baya soğan ve incir kürünü fln yaptı ama ikincide hiç bşy yapmadı malum :) ama bence yaptığı en güzel şey rahat olmaktı biz kendimizi çok strese soktuğumuz içinde olmuyor bu tedavinde kendini sıkmadan devam et bakalım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın Can'ın sıkıldığı her anda da bol bol dua et özellikle hz Zekeriya'nın duasını çok rahatlatır cnmAh canim oyle ihtiyacim varki bu soylediklerine 5 yildir sogan kuru mu dersin sifali otlar mi dersin yemedigim icmedigim kalmadi.Ablaniz icin cok sevindim Allah anali babali buyutsun neler yapti acaba
Stres yapma arkadaşım ilk değerin maşallah çok güzeldi tamamen ikiye katlamayadabilir yükselme varsa yeter bir de laboratuvardan da farklı çıkarcnm ben de ikinci kanı verdim.. ama maalesef başka bir yere.. ne kadar etkiler bilmiorum.. bi de 45 dk önce vermiş oldum... Bi ikiye katladığını göreydim..
Haklsn galiba canım bekliycem napim aglayamiyorum bile ya allah m sabr ver bnaCanim yukardaki yaziyi sana yazdimm litfen umutsuz olup bebei etkileme.daha cok erken ne idrar testi kanda bile zor cikiyor kimilerinin.sen dinlen bol bol dua et kotu dusunup kotuyu cagirma az daha sabir
Hem de ne Ağrım oldu ağladım resmen acıdan yaa prednol cipro hibor estrofem progestan fitil ve ayrıca iğne bir de neupogen diye bir iğne verdi canım birsürü ilaç var sana ne verdi?
TM cnmHayırlı haberlerle gel inşallah Canım heyecanla bekliyorum elini karnına koyup dua et gidinceye kadar
Amin cnm Allah sanada nasip etsin inşallah ilkinde uğraştı baya soğan ve incir kürünü fln yaptı ama ikincide hiç bşy yapmadı malum :) ama bence yaptığı en güzel şey rahat olmaktı biz kendimizi çok strese soktuğumuz içinde olmuyor bu tedavinde kendini sıkmadan devam et bakalım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın Can'ın sıkıldığı her anda da bol bol dua et özellikle hz Zekeriya'nın duasını çok rahatlatır cnm
Stres yapma arkadaşım ilk değerin maşallah çok güzeldi tamamen ikiye katlamayadabilir yükselme varsa yeter bir de laboratuvardan da farklı çıkar
Sağol canım darısı sana inşallah adet ağrılarım vardı sabah bi kalktım hiç yok bomboş gibiydi sanki karnım 7. Gün kalçadan bi iğnem vardı zaten hastaneye gidicektim varsa çıkar artık dedim stres yapmam en azından dedim bi cesaret verdim ama beklerken kalbim vuruşu dışardan duyuluyordu nerdeyse:) iyiki yaptırmışım stresim bitti inankiHayırlısı olsun canım çooook sevindim.sizler hamiş haberleri yazdıkça ben de heyecanlanıyorum.canım ben senle aynıymışım.benimde 7.gün bitti.8.gün başladı.bende mi yapsam? Neler hissettinde yaptın testi merak ettim yazsana.
Öyle düşünme canım benim ilk hamileliğimde 9. Gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı gittim kan verdim hamileydim bazen idrara geç geçiyormuşKızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym
İnşallah öyledir cnm tuhaf olan ne bilyrmsn üzülmeyirm içimde sknti yok ben gdym kızlar lan vercem tip merkezine gdecem mutlaka çıkar varsaÖyle düşünme canım benim ilk hamileliğimde 9. Gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı gittim kan verdim hamileydim bazen idrara geç geçiyormuş
İnşallah güzel haberlerle dön canımKızlar gidiyorum ben kan vermye dua edin bekleyemiyegim canım skldi gdym ben
Kızlar gidiyorum ben kan vermye dua edin bekleyemiyegim canım skldi gdym ben
İnşallah pozitiftir moralini yüksek tut hem sen gayet iyiydin hani moralini bozmayacaktinVerdim kanı kızlar 12 çeyrek gece Alcam dua edin bana tm mi hemde çok çok dua edin bu üçüncü denmem ve ben gerçekten çok yoruldum
Amin canimm... herkese nsp etsin.Hayırlısı olsun canım. Tamamına erdirsin.çoook seviniyorum hamiş leri duydukça.
Az kalmis canim... Rabbim hayırlısıni versin Inşallah... hayilisi da müjdeli hbr olsunVerdim kanı kızlar 12 çeyrek gece Alcam dua edin bana tm mi hemde çok çok dua edin bu üçüncü denmem ve ben gerçekten çok yoruldum
Canim benim kardesimin arkadasi adeti gecince doktora gitti iki hafta once, kiza hamile degilsin diye idrar sokturucu vermis doktor. Kiz onla da olmayinca bi daha test yaptirdi iki gun once ve hamile. Kanda bile cikmayabiliyo umutsuz olmaKızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym
Canım benım ben senı bıraz olsun anlıyorum benımde bebegım oldukten 2 hafta sonra kayınvalıdemın hamılelık haberını almıstım o kadar uzulmustumkı ama Rabbım dıledıgıne verıyo dıledıgınde alıyo hıcbısey bızım elımızde degıl daha bu benım ılk denemem olmassa yıkılırım heralde dıyorum ama sabrınıda verıyo yanı asılama olmustum tutmayınca o kadarmı uzuldum daha kac gun kendıme gelemedım kı oda normalle nerdeyse aynı nese dıycegım su herseyın vaktı zamanı var ıns hayırlı evlatların olur tez vakıtteSaolun kızlar destek oluyrsnz farkındayım ama size beni anlayn maddi manevi elde bsey kalmadı en zoruda ne blyrmsnz eltilerm görumcem hamile onalrn içinde böyle boynu bükük durmak canımi actyo onlar için tabikide sevnym inaninki içimde gram kötülük yok ama işte insan kendini kötü hissedyo bide hepsi bna yakn yani
Canım noldu ıns pozıtıftırVerdim kanı kızlar 12 çeyrek gece Alcam dua edin bana tm mi hemde çok çok dua edin bu üçüncü denmem ve ben gerçekten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?