- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 42
Kam testi vaktin nezamandı? Ben normal yollardan gebe kaldığımda bile testte çıkmamıştı, vaktinden önce yapma derim ben:))Kizlar eğer ben cesaret edebilirsem bu aksam test yapmayı düşünüyorum evde ama bi yandan da korkuyorum ne yapayım sizce
Test gunum 30 nisan yani ctesi sanırımKam testi vaktin nezamandı? Ben normal yollardan gebe kaldığımda bile testte çıkmamıştı, vaktinden önce yapma derim ben:))
3 gün varmış daha, bekle azcık:)Test gunum 30 nisan yani ctesi sanırım
Kacinci gunun bugun canm ve kacinci gun embriyosuKizlar eğer ben cesaret edebilirsem bu aksam test yapmayı düşünüyorum evde ama bi yandan da korkuyorum ne yapayım sizce
Ayy ıyı ıyı cok sevındım bıdaha aynı parayımı verıyoz acaba dedım saolun kızlar ya bılgılerınız ıcınCanım istanbul tüp bebekte yaptırırsan tekrar 2500 tl alıyor
Canim benim test gunumde normalde 5 mayis ama ben 2 mayisda yapmayi dusunuyorum yani 3 gun oncesinden bekleyemem sanirim okadar catliyorum merakdanTest gunum 30 nisan yani ctesi sanırım
peki 3 gün öncesinden çıkma ihtimali varmı merak ettim bende aynı durumdayım.Canim benim test gunumde normalde 5 mayis ama ben 2 mayisda yapmayi dusunuyorum yani 3 gun oncesinden bekleyemem sanirim okadar catliyorum merakdan
Benim de bir gün kaşındı geçti cnm.. bence sen pozitifi göreceksin hayırlısıyla..Evet göğüs ucu kenarları bi de ama sürekli degil
5.gun embriyoşu. Bugün 8.gunKacinci gunun bugun canm ve kacinci gun embriyosu
Bence cıkabılır ama kan testınde ıdrarda cıkmaz bence yanı5.gun embriyoşu. Bugün 8.gun
Çıkar canim muhtemelen5.gun embriyoşu. Bugün 8.gun
bhcg değerin düşükse idrar testinde çıkmaz canım.2 gün sonra kanda baktır.mesela bugün bhcg değerin 50 filan olsa idrar testinde negatif çıkar.bir kere benim bhcg 150 idi idrar testinde çıkmadı.ertesi gün kan vermiştim.5.gun embriyoşu. Bugün 8.gun
http://www.gebelik.ws/gebelik-testi.aspYaptım test ama ikinci cizgi hayali bile yoktu
Olabilir ben kendimi negatif é hazırlıyorum en azından psikolojik olarak duyduğumda yikilmambhcg değerin düşükse idrar testinde çıkmaz canım.2 gün sonra kanda baktır.mesela bugün bhcg değerin 50 filan olsa idrar testinde negatif çıkar.bir kere benim bhcg 150 idi idrar testinde çıkmadı.ertesi gün kan vermiştim.
Kanda cikar canim benceYaptım test ama ikinci cizgi hayali bile yoktu
korkmuşsun sen .haklısında zor bir süreç bu .hepimiz için geçerli bu. Allah hepimize yardım etsin.hayatımda hiç birşey için bu kadar zorlanmamıştım.inşallah da bu son olur.şimdi kendini ne negatife ne pozitife hazırla.zaten pozitifi görsen bile bebeği kucağımızda görmeden rahat yüzü yok.o yüzden sağlam olmalısın.sen sanıyormusun pozitifi görünce oh diyeceksin yok öyle birşey o korku içimize saplandı.o yüzden ana bırak.eğer pozitifse haberi alınca sevin negatifse yine haberi alınca üzül.çok zor biliyorum için acıyor ama kendini telkin etmeli sakinleştirmelisin.Olabilir ben kendimi negatif é hazırlıyorum en azından psikolojik olarak duyduğumda yikilmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?