nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Öncelikle Zeynep arkadaşım canını sıkma bizlerde senin gibiyiz .. Olur inş demekki Zaman'ı var ümitvari ol Ve bende pco luyum 5 senelik evliyim şuan a kadar hiç olmadı .. Nasip bakalım

Olabilir ben kendimi negatif é hazırlıyorum en azından psikolojik olarak duyduğumda yikilmam

Olabilir ben kendimi negatif é hazırlıyorum en azından psikolojik olarak duyduğumda yikilmam
korkmuşsun sen .haklısında zor bir süreç bu .hepimiz için geçerli bu. Allah hepimize yardım etsin.hayatımda hiç birşey için bu kadar zorlanmamıştım.inşallah da bu son olur.şimdi kendini ne negatife ne pozitife hazırla.zaten pozitifi görsen bile bebeği kucağımızda görmeden rahat yüzü yok.o yüzden sağlam olmalısın.sen sanıyormusun pozitifi görünce oh diyeceksin yok öyle birşey o korku içimize saplandı.o yüzden ana bırak.eğer pozitifse haberi alınca sevin negatifse yine haberi alınca üzül.çok zor biliyorum için acıyor ama kendini telkin etmeli sakinleştirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…