- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
oldu cnm ilk iki gün olduBatma oldu mu sende de?
Bende zaten o gogus agrisi iki kutu ovitrelleden beri o kadar cok ki, kasik agrim transferden beri var. bugun de akintim oldu ama adet olmadan bi hafta once hep olurumCanim benim son 2 gun hic belirti yoktu ama 3. Gunden itibaren kasik agrisi ve adet sancısı oldu hafif hafif. Goguslerde de hassasiyet oldu brz.
Ama belirti aramayin ditor doktor. Cok yeni ve olmayabilir dedi.
Normal demek ki canim bende de ilk iki gundu. Erken gebelik testi yapsak ne zaman cikar acaba. Su iliskiden 6-7 gun sonra dogru sonuc verdiklerini iddia edenlerden yapsam mi pzt diyorum bazenoldu cnm ilk iki gün oldu
Bende tık yokhamile olan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınz anltrmsnz ( kizlar siz ne almedesnz bu arada agrilariniZ oluyrmudemir6133 Suigeneris17
aynen benim de .mutlu olacağım takmayacağım dedim ama olmadı.delirmek üzereyim.günler geçmek bilmiyor.sanki kimse beni anlamıyor çığlık atıyorum sesim çıkmıyor.birsürü kaybım var.tam 6 kayıp .bunların 5 tanesi kürtajla alındı.o kadar çok alıştım ki olmayacağına.hayal kuramıyorum bile.hayal kurayım diyorum yok olmuyor beceremiyorum.eğer bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma alacaklarını söylerseler idrak edemem herhalde ses kaydı alırımValla canim bana sanki kan veremeden regl olcakmisim gibi geliyo. O kadar alistim ki asilamalardan olumsuz sonuc almaya. Hic dusunemiyorum bile kan testine kadar gidebilecegimi. Haftaya persembe adet gunum hic sapmaz, hatta vucuduma ilac aldigimda erken oldu asilamalarimda. Persembe benim test gunum kabul ediyorum. Icim bi kotu ama, bugun o kadar kotu olmusum ki kalbim durduk yere inanilmaz atmaya baslatti. Mahvetti bu bekleme sureci beni. Dusunmeyim streslenmeyim diyorum ama olmuyo iste
benim ona cesaretim yok verirsem kan vercem.. yarın manikür pediküre gitcem çok sıkıldım artık yatmaktan.. bu gün başım ağrıyp durdu..Bende zaten o gogus agrisi iki kutu ovitrelleden beri o kadar cok ki, kasik agrim transferden beri var. bugun de akintim oldu ama adet olmadan bi hafta once hep olurum
Haklısn cnm ne blm bende ara ara oluyr ondan sorim dedmCanim benim son 2 gun hic belirti yoktu ama 3. Gunden itibaren kasik agrisi ve adet sancısı oldu hafif hafif. Goguslerde de hassasiyet oldu brz.
Ama belirti aramayin ditor doktor. Cok yeni ve olmayabilir dedi.
kızlar wc de kendimi sildiğim de akıntımda kahvelik vardı... ayyy lütfenn tutmuş olsunlar Allahımm..
Büşra ne yaptın tatlım kontrole gittin mi?
pazar yapıldı.. pazarı saymazsak 5. günüm.. Off günler geçmek bilmiorEltiminde öyle olmuştu şimdi 5 aylk hamile seni umutlandrmak istemem ama hadi hayrlisi test günün ne.zmn cnm
atavmelek@ 26 NİSANcnm sevde de hamile!!!Ayy nazar değmesin listemize.. Maşallahhh
Nick • Sondurum
@suigeneris 30 nisan test
@asdes
@sukedisi HAMILE
angel-devil 25 nisan test
@echomare
@kelebekk47 tedavide
@ferbe1
@kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek HAMILE
@betheone
demir6133 30 nisan test
@Gulce27 tedavide
@ftmkrks
berceste_
@zelibon HAMILE
@hayat15 tedavide
@ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
@zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunlu 26 nisan test
84 busra tedavide
@Ayka5555 9 mayıs test
@Laylay26 HAMILE
@almiraroza Tedavide
topitopp 28 Nisan Test
@33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty woman35 Tedavide[/USER]
canim ignelere devam yarin kontrolüm var bakalim ne diyecek? Sen naptinnLadyblonde ne yaptın??
Aynen ya patlycam sıkıntıdan bide bide sabah erkn kalkmaya başladmpazar yapıldı.. pazarı saymazsak 5. günüm.. Off günler geçmek bilmior
Al benden de o kadarAynen ya patlycam sıkıntıdan bide bide sabah erkn kalkmaya başladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?