nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim benim son 2 gun hic belirti yoktu ama 3. Gunden itibaren kasik agrisi ve adet sancısı oldu hafif hafif. Goguslerde de hassasiyet oldu brz.
Ama belirti aramayin ditor doktor. Cok yeni ve olmayabilir dedi.
Bende zaten o gogus agrisi iki kutu ovitrelleden beri o kadar cok ki, kasik agrim transferden beri var. bugun de akintim oldu ama adet olmadan bi hafta once hep olurum

aynen benim de .mutlu olacağım takmayacağım dedim ama olmadı.delirmek üzereyim.günler geçmek bilmiyor.sanki kimse beni anlamıyor çığlık atıyorum sesim çıkmıyor.birsürü kaybım var.tam 6 kayıp .bunların 5 tanesi kürtajla alındı.o kadar çok alıştım ki olmayacağına.hayal kuramıyorum bile.hayal kurayım diyorum yok olmuyor beceremiyorum.eğer bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma alacaklarını söylerseler idrak edemem herhalde ses kaydı alırım

Bende zaten o gogus agrisi iki kutu ovitrelleden beri o kadar cok ki, kasik agrim transferden beri var. bugun de akintim oldu ama adet olmadan bi hafta once hep olurum
benim ona cesaretim yok verirsem kan vercem.. yarın manikür pediküre gitcem çok sıkıldım artık yatmaktan.. bu gün başım ağrıyp durdu..

Canim benim son 2 gun hic belirti yoktu ama 3. Gunden itibaren kasik agrisi ve adet sancısı oldu hafif hafif. Goguslerde de hassasiyet oldu brz.
Ama belirti aramayin ditor doktor. Cok yeni ve olmayabilir dedi.
Haklısn cnm ne blm bende ara ara oluyr ondan sorim dedm

Büşra ne yaptın tatlım kontrole gittin mi?

Dun gittim canim 5 tane yumurtam varmis doktor bana sordu napalim diye sonra karar verdik tedaviyi devam ettirelim diye yarin birdaha cagirdi kontrole yarin belli olacak hangi gun toplanacagi ,bende yazilari okuyordum hamisleri okuyunca daha bir umutlabiyorum rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Merhaba ben de bu ay 2.denememi yapacağım beni de listenize ekler misiniz?Transfer günüm 28 nisan test günüm 10 mayıs test günüm.insallah hepimiz pozitif degerleri görür bebeklerimize kavuşuruz.

Arkadaşlar yumurta toplama adetin kaçıncı oluyor? Transfer kaçıncı gün ? Bide transferden kaç gün sonra test yapılmalı ? Bilenler yazabilir mi lütfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…