nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Merhaba kızlar benim daha bugün transferin 3.günü.bende sabırsızlanıyorum.acaba bebişim benimlemi? Ne yapsak ya sabır.hamişler Bizlerede dua edin bizde size katılalım.

inşallah haklı çıkarsın hislerinde.. şu an olmadı gibi gelmeye başladı bi olumsuzluk çöktü.. dediğiniz gibi kocam evde ben burda.. sıkıldım özledim.. Offf ne zormuş yaşamayan anlayamaz bizi...
Bana da aksam olunca olumsuz hisler daha cok cokuyo. Evden cikamadigimiz icin de oluyo. Pzt ise baslasam mi baslamasam mi arada kaldim. Baslasam aslinda aklim dagilir ama ilaclarim ignem var bi de gunduz yaptigim. butun gun oturcam bi de kotu mu olur emin olamiyorum. Kafamizi dagitacak bi sey olsa bu kadar olmayiz da hicbi sey de dagitmiyo evde olunca, dizi izliyorum kitap okuyorum zaman gecmiyo. Simdi annemin komsulari geldi de biraz iste aklim dagildi.

ikna ettin beni :) pazartesi sabah erkenden hastanedeyimm yarında evime geçecem artık bunaldımm...
Hahah sevindim ikna edebildigime:) Ben de pazar gecerim eve diyorum da annemin birakasi gelmiyo. Ama gitcem ben de evimi ozledim. Evde de yapmam bi sey esim disardan getirirz yemek falan diyo idare ederiz, yemeknyapmak da bi sey degil aslinda yapilir da tencerelee agir normalde bile belim agriyo bazilarini yikarken

kızlar bende bunaldım .günler geçmiyo ama bir yandan da geçmesin istiyorum korkuyorum sonuçtan.evden çıkamadığımız için bunaldık.

bu arada kizlar sizde eslerinizle sorun yasiyo musunuz esim gozume bi batiyooo her seye kizasim geliyo beyefendi rahatliktan ben kasmaktan gecimsiz olduk ciktik

Iste hep bu hormon ignelernden ilk tup bebek denememizde esimle ben bir evde iki dusman gibiydik evde teror estiriyordum surekli gerginlik kavga doktorum nekadar uyumsuz ciftsiniz sizle calismak hic keyif vermedi demisti :))) bunda ise biraz daha sakinim daha igneler etki gostermedi sanirim gerci bugun 7 gunum daha akli basindayim sanirim ama transferden sonra daha bir gergin olunuyot,seni esin asla anlamaz sakin canini sikma en iyi anlayan bizler oluruz dua et bol bol

Saol allah razı olsn cnm

ne umutlarla açmıştım topiği ama devam etmedi benim bu tedavimde
inşallah bu topikteki tüm arkadaşlarım hamile kalır
yumurtam büyümedi temmuza kaldı benim tedavim

ne umutlarla açmıştım topiği ama devam etmedi benim bu tedavimde
inşallah bu topikteki tüm arkadaşlarım hamile kalır
yumurtam büyümedi temmuza kaldı benim tedavim
kıyamam canım haklısın üzülmekte ama sık tatlım dişini temmuza 3 ay var.o güne kadar iyice araştır yumurta nüyütmek için ne yapılmalı rahim kalınlıpı için tutunma için ne yapılmalı ne yiyip içmeli öğren uygulamaya başla.infetilty messeage yaz google la makaeyi oku videoyu izle uygula kendine.için daralınca yaz buraya .bizi bizden başkası anlamaz.dayan tatlım temmuz annesi olacaksın Allahın izniyle

trajikomik esimde hormonlarin konusuyo diyodu..senin drnin tesbiti de bide ona cikissaydin psikolog musun jinekolog mu diye hangi merkezdesiniz bu kez guzellik sakinlik bizi bulsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…