- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
Slm benimde ayin 19 unda transferim oldu :) ilk deneme tek embriyo 3.gn 8 hücreli 2.kalite çok zor ulaştım çok küçük olaylar dev gibi karşıma çıktı .senin ki kaçıncı gün kaç embriyo bu arada ben 38 yaşındayım
Slm benimde ayin 19 unda transferim oldu :) ilk deneme tek embriyo 3.gn 8 hücreli 2.kalite çok zor ulaştım çok küçük olaylar dev gibi karşıma çıktı .senin ki kaçıncı gün kaç embriyo bu arada ben 38 yaşındayım
benimde 19unda oldu.
benimde ilk denemem
benim 2.gün 5 hücreli embriyo transferim.
yaşım 31
test günümüz 1 mayıs
beraber yaşarız inş burda mutlu haberi:)
Inşallah benim test tarihim 29.04 de birlikte seviniriz.idrar test yapsak çok mu erken olur acaba
bide canim ne gibi olaylar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben dayanamam zaten :) 28-29 gibi idrar testiyle bi önden bakacam
negatif çıkarsa 1 mayısta kan testiyle bakacam
Yumurtaları geç dondurmak zorunda kaldık 8 yumurtadan 2 döllenme oldu biri gelişti diğeri olmadı bu arada 2.kalite kız bebek mi oluyor
Aynen bende 6 gün yapayım bi bakayım haberleselimben dayanamam zaten :) 28-29 gibi idrar testiyle bi önden bakacam
Aynen bende 6 gün yapayım bi bakayım haberleselimben dayanamam zaten :) 28-29 gibi idrar testiyle bi önden bakacam
Aynen bende 6 gün yapayım bi bakayım haberleselim
kızlar bizim 3. gün embriyosuya 6. cıkmaz demişler ben inanmadım ben şimdi yaptım negatif ;(
Oyy erken olabilir canım tutunma 5-6-7 .günde oluyor diye duydum sende hiç Belirti var mi
inSallah hepimiz bu ayı hamişhamiş bıtırcegiz
doğru diyorsun ben iki ilaç kullanıyorum estrofem ve progestan fitil günde er ikiside 3 defa bu arada fitil in yarisi geri geliyor yattım kalktım değişmiyorbiraz kasıklarımda agrı var arar arada belimde ama ilaclarda yapabilirmiş bunları
doğru diyorsun ben iki ilaç kullanıyorum estrofem ve progestan fitil günde er ikiside 3 defa bu arada fitil in yarisi geri geliyor yattım kalktım değişmiyorsiz yatiyormusunuz
doğru diyorsun ben iki ilaç kullanıyorum estrofem ve progestan fitil günde er ikiside 3 defa bu arada fitil in yarisi geri geliyor yattım kalktım değişmiyorsiz yatiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?