nisanda tup bebek yaptiranlar

aynı gun transferımız olmuss benım ılk denememmm cok heycanlıyımm zaman gecmek bılmıyorrr :)

Merhaba banada 14 nisanda 2 adet 1.sınıf embriyo transfer edildi.3.günümden bu yana kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor.7.gün ve bu gün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.7.gün çok ağladım ama anlamsız olduğunu biliyorum o yüzden bekliyorum 26 nisanda kan tahlili yap dediler gelişmeleri yazarım ama çok endişeliyim ve kimse yok yaninda bu dönemde insan kendisini anlayan birilerini arıyor

canım 7.gün idrar testi çok erken. kan testi olsa hadi neyse diycem.
sıkma canını moralini yüksek tutman lazım
hücrelerin iyi şeyler algılasın vücüdunda iyi şeyler olsun

Merhaba kader arkadslrım benım de 14 nısan p.tesı gunu transferım oldu 2 tane 5.gun blast.embrıyo transfer edıldı bugun 9.gunum test gunum c.tesı ama sanırım cuma yaptıracgım zamn gecmek bılmıyr 3 gun yattım 5.gun dus aldım sonra 7. Gun yıne dus aaldım cok kendımı kasmadım ılk gunde oturarak namzlarımı kıldım bu sefer yememe dıktt ettım proteın agırlıklı beslendım 5 gun annem yanımdaydı 6.gun evde tek kaldım sonra kendı ıslerımı halettım tek basıma artık bugunden ıtıbaren daha rahatım zzten tuutysa tutmustr bu ısın yatmayla alkası oldugnu sanmıyorum nasıp meselesı ayrıca hıc de belırtım yok tek belırtım erken gelen sıvılcerım sagolsun ben adet olmadan da hep glırler adet olacam dıye de tırsıyorum acıkcası adet gunum de yarınya decam edecgım ya da yarın bu macera bıteccek rabbım dılerse olmayack olan yok arada cok umutsuz oluyrm sonra toparlıyorum dun cok agladım ay ne bıleyım ınsallh guzel hayırlı sonuclar alız dostlarım ne cok yazdım

Evet çok erken tahlil yaptım ama dayanamadım.benimki 3.gün embiryosuydu.ben yanlizım raporluyum işe gitmiyorum namaz ve yemek hazırlamanın dışında hep uzanıyorum ama çok fazla bi artısı yok uzanmanın ağır iş yapmadıktan sonra

Canım bence de çok erken idrar da çıkması için ya ikiz gebe yada en az transfer sonrası 15 gün rahat ol bence başka belirtin yok dimi bak ne güzel ben lekelerle uğraşıyorum

kizlar benimde 15 nisanda transferim oldu 3. gunun embriyosudu bugun idrar testi yaptim 2. cizgi cokk silikti drumu aradim soyledim idrar testlerine inanmayin kani bekleyin dedi ve kan icin cuma gunu cagirdi yani 10. gun oluyo idrar test sonucunu soylemeden 27 sunde gel demisti anlamadim insallah kelebeklerim benimledirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim hayırlı haberlerini alalım inşallah mutlaka haber ver merak edicem ve dua ediyorum

Bence hamilesin içime doğdu hadi hayirli haberlerini bekliyoruz belirtin var mi

Canım bence de çok erken idrar da çıkması için ya ikiz gebe yada en az transfer sonrası 15 gün rahat ol bence başka belirtin yok dimi bak ne güzel ben lekelerle uğraşıyorum
bende de leke oldu bir iki kez oda JEL kapsülünün üzerinde.bence önemseme adetine var daha dimi ben mesela son adet tarihin 30 marttı.belirti olarak bişey yok.sadece sanki biraz konulara karşı hassasiyet oluştu.mesela şuan yarım metre uzağimda bardağin dibinde meyve suyu var ve acayip kokuyor burnuna belki de çok normal şeyler bunlar ama bize belirti gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…