NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

Busondu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
389
237
33
35
Evet arkadaşlar nisan yada yakın zamanda yaptirmaya karar verenler birlikte hareket edelim,tedavi süreci başlayınca dr ne sormamız gerektiğini konuşalım..heyecandan eminim soramayız unuturuz yada birbirimizin aklina gelmeyenleri tamamlariz ..daha once Dusukten sonra gelmeyen gebelik diye bi konu acmistim ..evet hala gelmedi ;) oyuzden tup bebege gecicez Haydi Bismillah BAT 12 NiSaN

Merhaba teşekkür ederim canım cevap yazdigin için..Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallah herşey yolunda gider.Nasil karar verdiniz peki ? Aşıla ma denemismiydiniz..süreç içerisinde dr yada sizin önemli bulduğunuz noktaları burdan yazarsanız çok sevinirim

Bende iki tarflı çikolata kisti vardı.düşük amh.3 ay gecici menopoz a girdim.adet olnamu beklemeden direkt tüp bebek tedavisibe baslandı

Selam kızlar bende mayısta mustafa bahçeciye gideceğim 2. tüp bebek denemem olacak, sizin kaçıncı denemeniz?

Ilk denemede tutmayanlar sebrp ne olmus olabilir boyle duyunca tereddut ediyorum cunku % 70 filan tutacagi söyleniyor oyuzden aklıma olumsuz hiç bise getirmiyorum tabi bnde ve eşimde sıkıntı yok çok şükür.. polisktk overlirm var ama çok hafifmış gebeliğe engel degilmis

Bu arada ben ADANA medline Hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum belki adanada olanlar çıkar aramizda

Ooo bayağı uzun gbi..ben çok uzak bi şehirdeyim oyuzden aradım randevu için sıkıntı yapmayın adet olur olmaz arayın iki yada üçüncü günü cagircaz dediler

bende önümüzdeki ay dondurulmuş embriyomu koydurayım diyorum ama çok ümitli değilim 3. gün embriyosu 1. kalite doktorum embriyoyu çözdürelim eğer 5. güne kadar yaşarsa o şekilde transfer edelim dedi. O kadar ümitsizim ki ben şimdiden sıfırdan tüp bebek için kendımı hazırlıyorum bu yüzden mayısta mustafa bahçeciye gideceğim.

Ilk denemede tutmayanlar sebrp ne olmus olabilir boyle duyunca tereddut ediyorum cunku % 70 filan tutacagi söyleniyor oyuzden aklıma olumsuz hiç bise getirmiyorum tabi bnde ve eşimde sıkıntı yok çok şükür.. polisktk overlirm var ama çok hafifmış gebeliğe engel degilmis
canım bende de pcos var aynı şekilde gittiğim 3 doktorda tüp bebek hastası değilsin olursun dedi ama olmadı 2 kere hap 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım ama olmadı. İlkinde tutanda var tutmayanda var. yazın 2. tüp bebeği düşünüyorum. Tutmamasının sebebi olarak doktor oranları biliyoruz %100 demiyoruz olmadı diyor. Detay için embriyolar genetik teste falan yollanıyor ama anca 3 negatif tüp bebekten sonra yapılıyor.Ümidini kaybetme benım etrafım dolu ilk seferde hamile kalanlarla.

bende önümüzdeki ay dondurulmuş embriyomu koydurayım diyorum ama çok ümitli değilim 3. gün embriyosu 1. kalite doktorum embriyoyu çözdürelim eğer 5. güne kadar yaşarsa o şekilde transfer edelim dedi. O kadar ümitsizim ki ben şimdiden sıfırdan tüp bebek için kendımı hazırlıyorum bu yüzden mayısta mustafa bahçeciye gideceğim.
Ümitsiz olma lütfen ..pozitif düşünmeye çalışma zorla kendini..Rabbim görecektir..inş bu defa olur..

Back
X