• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı atamıyorum

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Herkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?

Kararın kesin ise nişanlınla konuş, ortak kararınızı ailelere açıklayın.

Ailen yanlış davranıyor, evlenip boşanman daha mı kolay olacak sanki.
Küçük yerde yaşamanın bu baskıcı yanları malesef özel hayatı olumsuz etkiliyor.
Ne olacak insanlar konuşsa? Onlar 3 gün konuşur. Ama sen ömür boyu evliliğinde mutsuz olduğunla kalırsın..
Değmez düşünmeye.. İnsanlar acımasız zaten her halükarda konuşuyorlar..

Mühim olan senin kararın, sizin ilişkiniz...

21 yaşındayken seni neden evlendirek istiyor ki ailen? ben mutlu değilim, evlenmiyorum diyeceksin. Küçük yerler de alışsın buna artık. aa bu ne be, kızdım
Onlar istemedi benim istegimleydi şimdi bunu kullanıyorlar aklım nerdeymis o zaman. Karşımda değişen insan var nasıl tahmin edebilirdim ki

Kararın kesin ise nişanlınla konuş, ortak kararınızı ailelere açıklayın.

Ailen yanlış davranıyor, evlenip boşanman daha mı kolay olacak sanki.
Küçük yerde yaşamanın bu baskıcı yanları malesef özel hayatı olumsuz etkiliyor.
Ne olacak insanlar konuşsa? Onlar 3 gün konuşur. Ama sen ömür boyu evliliğinde mutsuz olduğunla kalırsın..
Değmez düşünmeye.. İnsanlar acımasız zaten her halükarda konuşuyorlar..

Mühim olan senin kararın, sizin ilişkiniz...
Konussam ihale yine bana kalacak. Inanır misiniz dua ediyorum o benden ayrilisın diye. Bunu sağlamanın bir yolu varmı

Onlar istemedi benim istegimleydi şimdi bunu kullanıyorlar aklım nerdeymis o zaman. Karşımda değişen insan var nasıl tahmin edebilirdim ki

Evlatcım nişanlılık denem süresi, malı beğenmedin iade ediyorsun b kadar.

Şaka bir yana kesinlikle evlenme ailenle de konuş , beni hayatboyu mutsuz görmek mi istiyorsunuz de yumuşarlar. Yumuşamasalar da ayrıl gitsin.

Bosaninca daha mi mutlu olacaklar? Ben bosaniyorum nisani atamadigim icin 8 ay sonra. Istedikleri bu muymus? Sevildigini nisanliyken hissetmiyorsan evlenince hic hissedemezsin. Kimin ne dedigine bakma o evde sen yasayacaksin o adamla bi omur kimse degil.
Aileme muhtaç biri olacağım nişanı attıktan sonra

Herkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?
Evlenip boşansanız daha mi iyi
Ailenizi dinlemeyin bu konuda eğer ki duygularınız kesin ise

Evlatcım nişanlılık denem süresi, malı beğenmedin iade ediyorsun b kadar.

Şaka bir yana kesinlikle evlenme ailenle de konuş , beni hayatboyu mutsuz görmek mi istiyorsunuz de yumuşarlar. Yumuşamasalar da ayrıl gitsin.
Sonra beni çok sancılı bir süreç bekliyor ama. Şehir değiştirmek istiyorum ama okulum devam ediyor dışarıdan

Aileme muhtaç biri olacağım nişanı attıktan sonra
Ailene muhtac olmak elin adamina muhtac olmaktan iyidir. Bak denemis biri olarak soyluyorum. Bende evimden daha ozgur olabilmek icin bu kadar cabuk ayrildim. Daha 22 yasim bitmedi benim bosaniyorum. Esim ailemden daha ozgurlukcu kinusurdu nisanliyken ama evlenince ailemden 10 kat fazla baskiladi. Kimse ana baba degil. Nolur benim yaptigimi yapma

Ailene muhtac olmak elin adamina muhtac olmaktan iyidir. Bak denemis biri olarak soyluyorum. Bende evimden daha ozgur olabilmek icin bu kadar cabuk ayrildim. Daha 22 yasim bitmedi benim bosaniyorum. Esim ailemden daha ozgurlukcu kinusurdu nisanliyken ama evlenince ailemden 10 kat fazla baskiladi. Kimse ana baba degil. Nolur benim yaptigimi yapma
Ailem burdan yüz bulamazsın artık kendi isteginle oldu herşey diyor. Ama onlar olmasın demedi asla karşı çıkmadılar. Bu sözü duyup ne yapabilirim

Benden ayrılmasının bir yolu varmı
Sürekli dırdır edin :)))
O niye öyle bu niye böyle deyin
Bilmedim ki sürekli birseyler isteyin o da olsun bu da olsun
Maddi anlamda beklentilerinizi abrtın baska erkeklerle mukayese edin
Erkekler bu davranısları pek sevmez
Sizinki ne sevmiyorsa onu yapın belki pes eder o ayrılır düğün tarihini de ileri atın

Benden ayrılmasının bir yolu varmı

Arama sorma. 3 ararsa bir aç, ben seni sonra ararım de. Mesajlarına cevap yazma. Erkekler kızlara genelde bunları yapıyor, sen de bir süre dene bari.

Dırdır önemli. Sürekli başka erkeklerle kıyasla, yakışıklı değilsin, sen de erkek misin pffff de.

Daha da gitmezse 404 olmuş demektir sen terk etmek zorunda kalacaksın.

Sürekli dırdır edin :)))
O niye öyle bu niye böyle deyin
Bilmedim ki sürekli birseyler isteyin o da olsun bu da olsun
Maddi anlamda beklentilerinizi abrtın baska erkeklerle mukayese edin
Erkekler bu davranısları pek sevmez
Sizinki ne sevmiyorsa onu yapın belki pes eder o ayrılır düğün tarihini de ileri atın
Erteleme imkanım olsa keşke 1 yıl daha o arada iş bulur atarım nişanı

Arama sorma. 3 ararsa bir aç, ben seni sonra ararım de. Mesajlarına cevap yazma. Erkekler kızlara genelde bunları yapıyor, sen de bir süre dene bari.

Dırdır önemli. Sürekli başka erkeklerle kıyasla, yakışıklı değilsin, sen de rkek misin pffff de.
:))) bunu yakın çevresine ve aiesine anlatıp yine beni sorumlu tutar ayrılıktan

Back
X