cnm ben olsam atardım çünkü sorumluluk sahibi ev reisi olacak adam böyle davranmaz herşeyi geçtim hele hele bilmediğin bi muhitten tek başına gece yarısı dönmene asla asla izin vermez..arkandan gelmemesi seni merak etmemesi çok anormal.ben böyle bi insanla hayat kurulucağına inanmıyorum bak amacım seni gaza getirmek kesinlikle değil böyle bişeyi yapmam fakat 5 senelik evliyim insanın evlenmeden önce gözü kara oluyo ama 5 senedir evli olan biri olarak ben bu insanın sorumluluk sahibi olucağına ihtimal vermiyorum[/QUOTE
çok haklısın sorumluluk çok önemli.insan bi merak etmezmi ya.çok kırıldım.bide oynayıp dans etmiş.yazık
walla senı bırakıp ıckı ıcmesınden cok ...
senı aksam vaktı tek basına bırakması cok garıbıme gıttı...
bunlar ılk sınyaller gormezden gelme...
evlendıkten snradaa bunların olacagını gosterıyor sana...
walla ne yapman gerektıgıne sen karra vercen cnm...
ama ayrılmak bı cırpıda olmamalı..
alıp karsına konusmalısın ...
senı yolda bırakıp donup gıtmesının normal oldugunu savunuyorsa hala..
belkıde ayrılman en hayırlısı olur...:44:
düğün davetiyeleride dağıtıldı çoğu.1 ay sonra düğün var.evi tuttuk.eşya aldık.napcam ben.
neymiş sinirli olduğum için telefonu açmam diye aramamış.mesajda yazmadı
neymiş sinirli olduğum için telefonu açmam diye aramamış.mesajda yazmadı
bi sinirle gelme diye bağırdım ama yinede içimden gelmesini istedim.arkama baktım bayabi gidince ne gelen var ne giden.ben erkek olsam nişanlım gelmemi dedi.yinede arkasına düşer 5 adım gerisinden onunla giderdim evine kadar.içim rahat olsun diye.
bi sinirle gelme diye bağırdım ama yinede içimden gelmesini istedim.arkama baktım bayabi gidince ne gelen var ne giden.ben erkek olsam nişanlım gelmemi dedi.yinede arkasına düşer 5 adım gerisinden onunla giderdim evine kadar.içim rahat olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?