Nişanı atmak istiyorum

Senden 7 yaş küçük olan kişiyle mi nişanlandın?

Bence 1 günlük olaya bakılarak nişan atmaya karar verilemez. Tanıştığınızdan bu güne hal ve hareketlerini düşünerek karar ver.

ya canım yaşınız kac bılmıyorum ama onun yaptığı terbiyesizlik sorumsuzluk böyle bir insan ile nasıl yuva kurulur gecenin o saatinde seni dışarıda bırakıyor ne için içki keyfi için oynamk dans etmek için o değil pişman olup aramıyor sormuyor bile ne yaptın diye çok büyük ayıp etmiş burdaki herkez büyük ihtimal nişanı atmanı düşünüyordur benim gibi çünkü gerçekten yapılmayacak birşey yapmış birde nişanlısınız ya en cicim en tatlı aylar yanına oturması gerekirken yada elinden tutup akrabalar ile tanıştırması gerekirken heleki seninle dans etmesi gerekirken onun yaptıkları ... hayır o daha büyümemiş içkiyi sana tercih etmiş onunda yaptırdıkları malum..

Nişanı atar mısın, 1 ay sonra evlenir misin onu bilemem ama şunu çok iyi biliyorum ERKEKLER DEĞİŞMİYOR. Kaldı ki istediğiniz yönde değişmesi İMKANSIZ. Yani bu defa böyle oldu bi dahakine yapmaz, evlenince düzelir, sorumluluk alınca değişir, işin içine aileler girince kendine çeki düzen verir.... vs vs vs hepsi laf. Hiç bi halt olmaz şimdi böyleyse. Bir ay sonra düğününüz var ve ayrı takılıyor hayret verici.
Biz geçen sene bu ayda nişanlanmıştık. Şimdi bile o heyecanı yaşıyor gibiyiz. Geçen sene bugün kıyafetlerimizi almıştık, yok bilmem ne olmuştu deyip duruyoruz. KOSKACA BİR ÖMÜR geçecek birlikte, hiç unutmayacaksın bu olayı, her düğünde veya özel günde aklına gelecek. Allah yardımcın olsun.

canım ben 2 hafta önce nişanı attım
nedenmi bana karşı sorumluluklarını yerine getirmediği için.
sen düşün taşın içine sinmiyorsa at yüzüğü...

Sevdiği kadının, nişanlısının, namusunun gecenin o saatinde gidişini muhtemelen alkolün verdiği rahatlıkla pek önemsemedi...

katiliyorum.
buda su anlama gelir, alkol aldiginda evlendigindede seni önemsemeyecek.
ben zaten alkol alan insanlara güvenmiyorum, net.
kendine en büyük kötülügü eden
baskasina neden etmesin...

Bana dün yaptığı hareketin doğru olmadığını nasıl böyle bişey yapabildiğini pişman olduğunu yazmış.Bende ona erkeklik içerek olmaz kadınına sahip çıkarak sorumluluklarını bilerek olur yazdım.erkeğim diye dolanma yazdım.bana ileri gitme yazmış.Bende nişanlısının arkasından merak etmeyip oynayıp dans etmek erkekliğe sığarmı yazdım.cevap dün aksamdan beri yok.....

muhtemelen senden böyle bir tepki beklemiyordu, hazmetmeye çalışıyordur. sen iyi düşün taşın bu adam ilerde çocuklarına baba olacak. evlendikten sonra bi de çocuk olursa 40 kere düşünürsün geri gönmek için, nişan söz bu bekleme süresi birbirinizi tanımak için, iyi düşün ilerde pişman olma

neymiş sinirli olduğum için telefonu açmam diye aramamış.mesajda yazmadı

canım sen içini rahatlatmaya çalışıyorsun.. durum aslında öyle deilmiş bn yanlış düşündüm flan gibisinden. senin sinirini düşünüpte aramayan adam senle konusmasada kızmıs bile olsa ardından gelir sağ salim eve girdiğini görür ve geri döner. eğer böyle yapmıs olsadı ben nişanlının bu bahanesine inanırdım.

Çok haklısın canım.Arkama baktım durdum gelmediğini görünce kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam.Birine çok güvenirsiniz ya hani.oda sizi yarı yolda bırakır.çok kırıldım.hele daha sonra gamsız bi şekilde oynayıp dans etmesi.düşündükçe çıldırasım geliyo....

hayat senin hayatın canım ne kadardır birbirinizi tanıyorsunuz? sanırım içki normal karsılanıyor aile hayatınızda? nişanlın da hayatını birleştirecegi kadını umursamıyorsa yapacak sey belli canım zararın neresnden dönersen kardır

olgun bi bayan gibi karsına alıp konuş canm hemen bıtırme sonra pısman olursun ..sen elınden gelenı yap..bak bakalım cevabı ne oluyor..konusrken suçlayıcı konuşma.bırak konuşmanın sonunda o kendı hatasını kendısı görsün.kendısını senın yerıne koymasını ıste..empati yapsın ..bide konuşurken onu suçlamak yerıne yaptığı seyın senı üzdüğünden güzel bir dille bahset..ve ciddi bi adım atmak uzere olduğunuzu ve ona göre davranmanız geerktıgını anlat..bak bakalım bı sure ..yine öyle seyler yaparsa bırakırsın ..ama en azından vicdanın rahat olur...sonra o oturup pişman olur hanımefendıydı mantıklıydı olgundu diye senın arkandan dövunüp kendını suçlar canm

Bence de canım kesinlikle iyice düşünmeden ayrılma.
Bir konus ...Dene onu.
Bak böyle bir olayı tekrar yasadıgınızda nasıl davranıyor,hatalarını anlamıs mı seni üzdügünün farkına varmıs mı.
Belki o andaki düşünceleri farklıydı falan,sadece o ana degilde bütün bir hayatınıza onla gecen zamana bak yine böyle davranısları var mıydı.

Belki de sen cesaret edip gitmeyi göze aldıysan o da endişelenmemiştir,kendine güvendigini görünce falan gelmemiştir arkadan.
Her insan bir olmuyor işte,herkesin düşüncesi farklı..

Ya benimde sözlüm kanlı bıcaklı ayrılsakta yine de gittigimde arkamdan gelirdi asla yalnız bırakmazdı.
Ama ne oldu sonucta bizde ayrıldık

Son düzenleme:
İÇKİ..! Rabbim büyük konuşturmasın, içkiyi ağzına süren benim çevremde barınamaz, hele ki bu evleneceğim kişi olacaksa abooooooooooooooooooo yakarım çırasını Bana kalsa hiç durma kaç, daha evlenmemişsin şükür, at nişanı gitsin aman aman aman uzak dur

kısacası ondan sana koca olmaz ne geniş adammış ayrıl gitsin

Çok üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur. Bir kere baştan yalan söylemiş 1 saat durup döneceğiz diye. Belli ki planlı bir şey bu. Madem söyleseydi arkadaşlarımla içeceğim diye siz de ona göre gidip gitmemeye karar verirdiniz. Sizi tanımadığınız insanların arasında bir başınıza bırakması da çok yanlış. Hele ki gecenin bir yarısı bir başınıza eve gitmenize göz yumması... Adam dediğin 1 dakika bile mesafe olsa yalnız bırakmaz sevdiğini. Bir de üstüne ne aramış ne sormuş. Her şey olmuş bitmiş bari çok çok çaba sarf edip gönlünüzü almaya çalışsaymış bari. Bir insan değişmez. Ben olsam atardım nişanı. Çünkü evlenip ömür boyu mutsuz olacağıma nişanı atıp en fazla 1 - 2 ay üzülürdüm..

'Hemen nişanı at kaç' veya 'İçki içiyorsa olmaz' gibi cümleler kurmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Bence buna en doğru kararı sen vereceksin.Nişanlının artı ve eksilerini bir kenara koyup tart, normalde herşey güzel gidiyordu da bir tek bu düşüncesizliği mi yaptı? yoksa genel olarak sorumsuzlukları mı var? unutma ki , eğer sana ters gelen birşeyi kabullenmek istemiyorsan baştan karar vermek zorunndasın sonradan değişir diye bir şey mümkün değil. MÜMKÜN DEĞİL. Eğer olsun ben kabul ediyorum dersen de yarın bir gün bundan dolayı şikayet etme şansında olmayacaktır bunu bilmelisin. Fakat, geçirdiğiniz zamanları,yaptıklarınızı düşün. Birden sinirle kalkıp yanlış bir kararda verme. Fakat kararın ne olursa olsun arkasında dur.

herşeyi tamamlanmış(ev-balayı-düğün yeri..vs.vs.) ve düğününe 1 AY KALA nişan atmış biri olarak sana şunu diyebilirim ki; hiç kimseyi değil kendini dinle. Eğer ayrılmanın kendin için doğru olduğuna inanıyorsan o ne der bu ner diye düşünme. Konuşacak olan her halde konuşacaktır.Gülerken herkes yanındadır ama ağlarken sen tek olursun maalesef O sebeple çok iyi düşün ve kararını ver.
Hakkında hayırlısı olsun canım...

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Ben nişanlımı affettim.Bana çok pişman olduğunu söyledi.bide çiçek yaptırmış.iş çıkışı sürpriz yaptı.bende dayanamadım.Umarım hayırlısı böyledir benim için.

bence bunu yaptı diye ayrılmanı gerektiren birşey yok aranızda konuşunca halledebilirsiniz hem belkide alkollü olduğu için önemsememiştir.tabi bu benim düşüncem en mantıklı kararı sen vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…