- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Sevdiği kadının, nişanlısının, namusunun gecenin o saatinde gidişini muhtemelen alkolün verdiği rahatlıkla pek önemsemedi...
Bana dün yaptığı hareketin doğru olmadığını nasıl böyle bişey yapabildiğini pişman olduğunu yazmış.Bende ona erkeklik içerek olmaz kadınına sahip çıkarak sorumluluklarını bilerek olur yazdım.erkeğim diye dolanma yazdım.bana ileri gitme yazmış.Bende nişanlısının arkasından merak etmeyip oynayıp dans etmek erkekliğe sığarmı yazdım.cevap dün aksamdan beri yok.....
neymiş sinirli olduğum için telefonu açmam diye aramamış.mesajda yazmadı
canım sen içini rahatlatmaya çalışıyorsun.. durum aslında öyle deilmiş bn yanlış düşündüm flan gibisinden. senin sinirini düşünüpte aramayan adam senle konusmasada kızmıs bile olsa ardından gelir sağ salim eve girdiğini görür ve geri döner. eğer böyle yapmıs olsadı ben nişanlının bu bahanesine inanırdım.
Çok haklısın canım.Arkama baktım durdum gelmediğini görünce kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam.Birine çok güvenirsiniz ya hani.oda sizi yarı yolda bırakır.çok kırıldım.hele daha sonra gamsız bi şekilde oynayıp dans etmesi.düşündükçe çıldırasım geliyo....
BU GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ NİŞANLIMIN UZAKTAN AKRABASININ DÜĞÜNÜNE GİTTİK.DAVETİYE DAĞITIRIZ DİYE.SÖZDE Bİ SAAT DURUP KALKACAKTIK.bENİMKİ BENİ AİLESİNİN YANINA OTUTTURDU DÜĞÜN SALONUNA.KENDİ DE BİRAZ OTURUP KALKTI.AŞAYA ARABAYA İÇMEYE.BE ADAM İÇKİSİZLİKTEN BAŞINMI DÖNDÜ.NE GÜZEL NİŞANLINLA DÜĞÜNE GELMİŞİN.OTUR İŞTE NE GÜZEL.HERKES HAYIRLI OLSUNA GELİYO.KİMSEYİ TANIMIYOM.NİŞANLIM AŞADA AHBAPLARIYLA İÇMEKLE MEŞGUL.NEYSE BAKTIM Bİ SAAT OLDU İKİ SAAT.MESAJ YAZDIM ARADIM GEL DİYE.NEYSE SONUNDA GELDİ.İKİMİZ KALKTIK.AŞAYA İNDİK.BAKTIM SURAT BEŞ KARIŞ.GİTMEK İSTEMİYO GİBİ.SEN GELME KAL DİYE BAĞIRDIM.YÜRÜDÜM.SAAT 10:30 EVEMİDE ÇOK UZAK.ARKAMDAN GELİR SANDIM GELMEDİ.EVE GİTTİM NE MESAJ YAZDI NE TELEFON ETTİ VARDINMI DİYE.ERTESİ GÜN KAVGA ETTİK.BİDE ÖĞRENİYORUM BEN GİDİNCE ÇİFTETELLİ OYNAMIŞ.AKRABASIYLA DANS ETMİŞ.BEN O HALDE ÜZGÜN EVE GİTTİM.ONUN YAPTIĞINA BAKIN.SİZ SÖYLEYİN NAPİYİM BEN BU NİŞANLIMI
üzer seni bu adam hem de her türlü ha vazgeçmek istemeyebilir o ayrı sonuçta senin seçimindüğün davetiyeleride dağıtıldı çoğu.1 ay sonra düğün var.evi tuttuk.eşya aldık.napcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?