nişanlım ile 7 yıldır birlikteyiz 2ay once düğün olucakdı ama annem bı hastalık gecırdı ve dugunu sonbahara erteledık farklı sehırlerdeyız telefonda ıyı konusuo ama yanyana olunca cok soguk davranıo dugun ertelenmesı yuzunden benden sogudugunu soluo ılk baslarda gecer fln dıodu ama yanına gıttıgımdekı soguk uzak davranıslarına sınır oluyorum tahamul edemıyorum bu yuzden 2-3 gundur aramız baya kotulestı napıcamı bılmıorum bı yandan o kadar emek var duzelır belkı bekle sakın ol dıyorum bı yandan da ıyı gun kotu gun ıcın soz verıcez adam daha ılk kotu gunumde bunları yapıo nasıl bı omur sırtımı dayayıp guvenıcem dıye dusunuyorum
ben bundan 2 ay öncesinde nişan attım çok kararlıydım barışmıyıcağıma dair aileler devreye girdi yüzüğü falan gnderdik iki ay sonra barıştık bana sorarsan bence hiç aileleri devreye sokma kendin hallet seviyosan birleşirsin 7 yıl sevgi var alışmışlık var ben yapma derimnişanlım ile 7 yıldır birlikteyiz 2ay once düğün olucakdı ama annem bı hastalık gecırdı ve dugunu sonbahara erteledık farklı sehırlerdeyız telefonda ıyı konusuo ama yanyana olunca cok soguk davranıo dugun ertelenmesı yuzunden benden sogudugunu soluo ılk baslarda gecer fln dıodu ama yanına gıttıgımdekı soguk uzak davranıslarına sınır oluyorum tahamul edemıyorum bu yuzden 2-3 gundur aramız baya kotulestı napıcamı bılmıorum bı yandan o kadar emek var duzelır belkı bekle sakın ol dıyorum bı yandan da ıyı gun kotu gun ıcın soz verıcez adam daha ılk kotu gunumde bunları yapıo nasıl bı omur sırtımı dayayıp guvenıcem dıye dusunuyorum
konusmaya calıstım baska sebeb yok dıyor tum hayallerım bı anda altust oldu dıyor 2 aydır sıcak dawranıyorum ustune gıtmıyorum ama gercekden cok kırıcı oluyor sadece onun deıl benımde tum hayallerım yıkıldı sırf bu yuzden ısten ayrıldım annemın bakıma ıhtıyacı vardı onla ılgılendım ondan daha fazla sınır ve stresım var destek olmasını gectım kostek oluyo resmen bı sınırle davranmak ıstemıyorum ama kafamıda karıstırıyor bu yuzden fıkır almak ıstedım
ona söyledin mi hiç peki nişanı atmayı düşündüğünü yani böyle giderse ayrılacağını?konusmaya calıstım baska sebeb yok dıyor tum hayallerım bı anda altust oldu dıyor 2 aydır sıcak dawranıyorum ustune gıtmıyorum ama gercekden cok kırıcı oluyor sadece onun deıl benımde tum hayallerım yıkıldı sırf bu yuzden ısten ayrıldım annemın bakıma ıhtıyacı vardı onla ılgılendım ondan daha fazla sınır ve stresım var destek olmasını gectım kostek oluyo resmen bı sınırle davranmak ıstemıyorum ama kafamıda karıstırıyor bu yuzden fıkır almak ıstedım
ona söyledin mi hiç peki nişanı atmayı düşündüğünü yani böyle giderse ayrılacağını?
hayır soylemedım sadece bıraz gorusmeyelım oturup dusunelım dedım
peki o ne dedi bu arada geçmiş olsun annen için
nişanlım ile 7 yıldır birlikteyiz 2ay once düğün olucakdı ama annem bı hastalık gecırdı ve dugunu sonbahara erteledık farklı sehırlerdeyız telefonda ıyı konusuo ama yanyana olunca cok soguk davranıo dugun ertelenmesı yuzunden benden sogudugunu soluo ılk baslarda gecer fln dıodu ama yanına gıttıgımdekı soguk uzak davranıslarına sınır oluyorum tahamul edemıyorum bu yuzden 2-3 gundur aramız baya kotulestı napıcamı bılmıorum bı yandan o kadar emek var duzelır belkı bekle sakın ol dıyorum bı yandan da ıyı gun kotu gun ıcın soz verıcez adam daha ılk kotu gunumde bunları yapıo nasıl bı omur sırtımı dayayıp guvenıcem dıye dusunuyorum
çok da doğru düşünüyosun..
netice de meyve vermeyen ağaç nasıl taşlanıyorsa, umut vermeyen, gelecek vadetmeyen insan da dışlanır
evet bıraz uzadı ama napmam nasıl dwranmam gerektıgını bılmıorum gecer dıe bekleyıp normal mı davranayım yoksa tavrımı koyup aramıyım mı hangısı dogru olur karar veremıorum
çok şükür annem suan ıyı :) ama dediğim gıbı ısde sozlerı davranısları cok kırıcı sogudugunuda soyluyor kendımı ıstenmıyormus gıbı hıssedıyorum resmen bu tawırlarıyla benıde kendınden uzaklastırıyor kafamı karıstırıyor ben yaklasmaya calıstıkca elının tersıyle ıtıo buda gururumu kırıo
ne zamandır konuşmuyosunuz
ara kararın ne diye sor işleri çıkmaza getirdiğini söyle3 gundur dusunelım kafamızı toparlayalım bıraz dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?